HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

hayatım değişti ailesine kocaaaaman gülücükler(içimden geldi cilgin897) aa34 kiss3

PSİKO ' Alıntı:
hayatım değişti ailesine kocaaaaman gülücükler(içimden geldi cilgin897) aa34 kiss3

super gogogo Teşekkür ederiz Psiko.Bu arada bende tebrik ederim yeni uzmanlık alanında başarılar ark5

Iyi aksamlar arkadaslar,siteye yeni gelebildim...hemen radyoyu actim...eee kafede kimler var..ben kahvemi alip köseme cekildim,radyomuzu dinliyorum music45 kahvesmiley

ee hadi beni kafede yalniz birakmayin ,gelin burdan radyoyu dinleyelim.. happy6

ben geldim ama çıkıcam birazdan sadanim offf bu aralar çok yogunum giremiyorum siteye... hepiniizi özledim tuh788

ya emel gitme ama 88a ne guzel oturucagiz surda happy6 music45

ark5 dur yaa buradayım dahaa... gulensmiley bu sarkı benden sana hediye olsun sevgili arkım ttli3

music45 music45 tesekkurler arkadasim wink77

bende çok yoruluyorum yaa günde 2 ameliyatı kaldırmıo bünye
bişey yapsak içim yanmaz sadece izlioz

eee sen seyrederken yoruluyorsun,demek ki bide ameliyat yapsan yorgunluktan seni eve bi ambulans getirmesi gerekicek psiko ::)

Sevgiyle merhabalar , yayını zevkle dinliyorum.
Yorucu bir günün ardından dinlendiriyor insanı.

merhaba hayat dolu..bende dinliyorum,cok guzel bir yayin oldu bu aksam...yalniz yayindaki kim bilmiyorum bir bilgin var mi

Merhaba Elif, inan bilmiyorum yayını kim yapıyor. Bende merak ettim doğrusu. Yakında bende yayında olucam hazırlıklarımı yapıyorum :)

hayatdolu merakla yayinini bekliyorum super ne zaman yayin yapacaksin,hangi gun...
simdiden basarilar diliyorum ark5

yayindaki arkadasida tebrik ediyorum alk78

hayatdolu ' Alıntı:
Merhaba Elif, inan bilmiyorum yayını kim yapıyor. Bende merak ettim doğrusu. Yakında bende yayında olucam hazırlıklarımı yapıyorum :)
Ben yayindaydim yanliz bir ara iceri gitmistim biraz garip sarkilar cikmis..Durdurun dünyayi inecek var gibi karamsar sarkilar y789 Kusura bakmayin arkadaşlar gelince müdahale ettim... tuh788

atakan bey yayin cok iyi gidiyor buyuk bir zevkle dinliyoruz,tebrikler alk78 ben her zaman radyoya denk gelemiyorum,

biz can dundari bizim siteden biri ve yayinda o var sandik y789
sesi taniyamadik khkh56 kim diye dusunup durdum y789

ama cok begendim yayini,uyumaya kiyamadim ..bekliyorum yayin bitsin diye..tekrar tebrikler alk78

Atakan Bey zevkle dinliyoruz yayınınızı. En kısa zamanda ben de yayına başlamayı düşünüyorum Elif. Siteden bilgilendiririm sizi.

elif ' Alıntı:
atakan bey yayin cok iyi gidiyor buyuk bir zevkle dinliyoruz,tebrikler alk78 ben her zaman radyoya denk gelemiyorum,

biz can dundari bizim siteden biri ve yayinda o var sandik y789
sesi taniyamadik khkh56 kim diye dusunup durdum y789

ama cok begendim yayini,uyumaya kiyamadim ..bekliyorum yayin bitsin diye..tekrar tebrikler alk78

candundar.jpg

Can Dündar'i dj mi sandiniz y789 khkh56

b456 b456 b456 utananadam khkh56

herkese iyi geceler diliyorum,istemesemde ayrilmak zorundayim,oglum uyandi...yayin cok guzeldi ...

elif ' Alıntı:
herkese iyi geceler diliyorum,istemesemde ayrilmak zorundayim,oglum uyandi...yayin cok guzeldi ...
İyi geceler bizim yayin bitmez bantdanda olsa sabaha kadar devam eder pc05

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri