HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Ay be bu gece bi tuhaflaştım insan ütü yaparken ağlar mı birden y789 sonrada kendime gülmeye başladım y789

burcummm sen de çok daha tatlısın fotolarından canım benim iyi ki tanıştıkkkkk blissy

ben kaçırdım fatoşu..sinir oldum fatmacığım c.tesi mutlaka gel ablam iptal..işi varmış,ben sizlerleyim

Hayalcim,üçkuyular kesin mi?ben oğlanı getirmiicem de..

Herkesin miraç kandili mübarek olsun arkadaşlar
Hayal Ayşenin oğlu ateşlenmiş gelemeyebilir bu arada hemen karar verin yer için ben 13:00 de işten çıkabilirim 17:00 kadar vaktim var ama o saatte olmam gereken bir yer var ona göre k8908

Evet Burcu,Ayşe'nin de benim de oğlanlar gelmeyeceğine göre herkese de uyarsa yine Alsancak civarını teklif ediyorum.Hepimize eşit mesafede oluşundan ve çocukların gelmeyişinden dolayı bir de burcu koşturmadan rahat rahat gelsin toplantıya,sonra da gideceği yere gider..Fikriniz nedir arkadaşlar... Hayaaaal,Fatmaaaa,Burcuuuuuu (Adile Naşit'li Uykudan Önce gibi oldu)

Ben geldim kahvaltı yapacağım buralardayım ona göre kaybolmayın ya çok boşlandı bu cafe olmuyor böyle kiss3

iyi pazARlarr.... buluştunuzmuu agl34

Hayır ayşecim buluşamadık.Sen gelince kısmetse... kiss3

yrl78
aaa nie ???
bi sonraki ne zaman....
ya oğlum havuzdan bi mikrop kapmış sanırım. boğaz enfeksionu dedi doktor ama ben bu yaşına geleli böle düşmeyen 40 derece ateş hiç görmedimdi..korktum valla düşmiycek die ama antibiotiği alınca hemen iyi oldu..
aslında dün gece izmirdeydim...ama sabah erken döndüm.

ayse ' Alıntı:
yrl78
aaa nie ???
bi sonraki ne zaman....
ya oğlum havuzdan bi mikrop kapmış sanırım. boğaz enfeksionu dedi doktor ama ben bu yaşına geleli böle düşmeyen 40 derece ateş hiç görmedimdi..korktum valla düşmiycek die ama antibiotiği alınca hemen iyi oldu..
aslında dün gece izmirdeydim...ama sabah erken döndüm.
ya geçmiş olsun ayşem. bende geçen konjiktivit oldum ben birde nere gittiğimi göreyim derim açarım gözleri fal taşı gibi terli345 ... ay nasılda özledim şaşkın

Geçmiş olsun Emel.bir an önce iyileşmeni dilerim.Ayşenin oğlu Denizalp iyi sanırım artık...Çocuklar sık sık hasta oluyorlar maalesef.Bağışıklık sistemleri düzene girene kadar böyle.Ata yağız da bu yıl toparladı çok şükür.Her şeyden hasta olurdu kuzucuk.Bir keresinde 1.5 yaşındaydı,Çocuk havuzundan su içerken yakaladık,bayılıveriyordum.Ertesi günü ateşler içinde yandı.Perişan olduk..Geçiyor işte zamanla..Allah hepimize güzel günler göstersin..

saol Bugle 44 lakin geçen oldum yani şimdi iyiyim f678h saol yinede ... aman dikkat çocuklar söz konusu olunca akan sular duruyo sapkal89

Geçmiş olsun arkadaşlar actionsmile

ya arkadaşlar güya herkes ile vedalaştım ben yataıcam dedim smil56 baktım olmuyor radyo ya girdim başladım şarkılarımı sıralamaya...ya bugün bana bir haller oldu duramıyorum yerimde içim içime sıgmıyor bir hayır severden yardım bekleniyor gulensmiley gulensmiley

Emel dinliyoruz şarkıları da bir de sesini duyabilsek wave

hadi ya sahimi smil56

Emel şarkılar harika İlhan İrem çalıyor şu an muhteşem ve sesin de muhteşem bence yayın yapmalısın wave 25889

Ayşe telefonda geçmiş olsun demiştim ama şimdi artık geçmiştir değil mi dusun Emel sanada geçmiş olsun

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri