HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Fatmacım üzülme artık biz o eski neşeli cıvıl cıvıl Fatmayı istiyoruz hayat herşeye rağmen çok çok güzel blissy

Fatma üzüldün tamam ama düşünme artık bak hepimiz seninleyiz. Çok gençsin daha zamanın var bırak başkalarını düşüncelerini sen çok başarılısın

sevgili izumi öncelikle sana hoşgeldin demek istiyorum ve verdiğin destek için çok çok teşekkür ediyorum. burcum, elifim,buglem, hayal ablam bana destek olan olmayan herkese çok teşekkürler. varlığınızı hissetmek bile çok güzel. çok şükür iyiyim ben baya bi toparlandım. kendime geldim. ben de aynen izuminin dediği gibi Mevlanın daha güzel bir kapı açacağı umudu içindeyim. hepimiz için gelecek günler çok daha aydınlık ve huzur dolu olur inşallah. sizleri çok çok seviyorum iyi ki varsınız. smiliyface

demin evin terasından yıldızları,ayı izledim sonra bu şarkı geldi aklıma ve sizlerle de paylaşmak istedim. [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=XJ4rDjW5lfs[/youtube]

Fatmacım sanırım başak burcu olduğumuz için midir nedir bilmiyorum bu kadar olur ben de bu şarkıyı çok severek dinliyorum,geçen gün eklediğin erkin koraydan sevince parçası da bu da süper şarkılar insanı alıp götürüyor sanki ne iyi etmişsin eklemekle biraz hüzünlü olsa da çok hoş super

[youtube=425,350]AwDGrsosG-s&mode=related&search=[/youtube]
bu da benden olsun

elifçim başak burcuyuz işte melankoli ve nostaljiyi seviyoruz bu arada bayılırım bu şarkıya harikasınn smiliyface

Fatmam iyisin artık arada yaz o güzel yazılarını görmek istiyorum

gene sabahı sabah ettik ya kiss3 smil56

Hayal ablayı az da olsa dinledim bu akşam sonuna yetiştim, dinledikten sonra birden uykum geldi, benim hiç geceleri uyuyamayan benim, her işi bıraktım ve uyudum 2-3 saat uyumuşum ve yine sabahlıyorum şaşkın

herkese günaydınlarr. burcum iyiyim artık aynalarla yüzleştim ve kendime geldim. artık geride bırakılması gerekenlerin üstüne bir çizgi çektim ve önümdeki gelecek güzel günler için çabalıyorum. Nev'in çok sevdiğim bir şarkısı geldi aklıma sizlerle de paylaşayım sözlerini. bi de bakam bulabilirsem ekliyim buraya da hep beraber dinleyelim. umut dolu bir şarkıdır .

Bazen kendi gölgene basar sendelersin ıssız sokaklarda
Bir karayel eser üşütür yalnızlığını yüzüne vurur
Çıkar gelir pişmanlıklar en zayıf anında boğazında yıllanır bir düğüm
Umrunda mı zamanın senin küskünlüğün
İçin öyle sıkılır kimse bilmez neyin var sen bile
Olup bitenleri seyredersin öylece
Yalnızsındır kalabalıklar içinde kim daha iyi bilir ki
Bir ses vardır çözer herşeyi yasaktır duyamazsın... bazen...

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=SlCMm4zXK3A[/youtube] bu kadife gibi sesi dinlememiş olan varsa şiddetle tavsiye ediyorum bende bütün şarkıları var. nev gibi isimler çok azdır biliyosunuz. ben konserde izleme fırsatı da yakaladım harikaydı.

bursada oturduğumuz belediye yaz konserleri düzenliyor. 2 hafta önce nev bizim pazar yerindeydi. görüşlerine katılıyorum. sesi de güzel, sahne performansı da. gitaristi de şarkı söyledi. çok komiktiler, çok coşturdular.

AA COŞKUN SEN BURSADA MSIN BİLMİODUM. NEV'İ BENDE BURSADAYKEN BİRİNCİ SINIFIMIN BAHAR ŞENLİKLERİNDE İZLEMİŞTİM. HANGİ SEMTTESİN SEN ÇOK ÖZLEDİM BURSAYI VALLA BURNUMDA TÜTÜYO

YAAA:( BENİM İÇİN DE GEZİN BURSA CADDELERİNDE. ALTIPARMAK'TA, ZAFER'DE, HEYKEL'DE YEŞİL'DE... Bİ DE BENİM İÇİN KOZAHAN DA Bİ KAHVE İÇİNN HASRETİM ORALARA b456

Samimi olmayi vaadedebilirim; tarafsiz olmayi asla."
GEOTHE

Dost78 beni ifade ettin sanki...tebrikler... clapping

bugle, pazar buluşalım demişinya c.tesi bana daha uygun. birde oğluşu getirememki tek başıma.araçda emniyet kemerine itiraz edip feryat figan oluyo henüz..birlikte yolculuk için az daha büyümesi gerek sanırsam.
ama c.tesini bi değerlendirelim derim.
al sana yeni demlenmiş çay getirdim :)

Tamam Ayşecim,sen ne zaman uygunum dersen ben ayarlarım kendimi...Bununla beraber normalde biz c.tesi diye konuştuk,Atakan Bey ancak pazar günü izmir'e gelebileceği için,pazara aldık..Sana özel bir korsan buluşma yapar super,pazar da toplu buluşmamızı yaparız..sevgiler..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri