HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

saol hayatım hismiley

Arkadaşlar niye kimse uğramıyor cafemize 789569
hadi gelin çay, kahve , soğuk bişiler ve müziğimiz, harika sohbetlerimiz var k8908 k8908 k8908

[youtube=425,350]KBaBFEGHyx0&mode=related&search=[/youtube]
sapkal89

Sıcaktanmı bilmiyorum
Islık çalsam geçermi
Kabuslardanmı kaçıyor uykum
Işıksız gece yüreğimde
Lakin geçmiyor
Izdırap,geceler
Yanlızlık bumudur
Oysa
Rahatım
Umursamıyorum
Manyakmıyım küstahmı yoksa

arkadaşlarrrr yegenim oldu bugünn yegenimmm!!!!! blissy bir kız bebesi daha kattık bu dünyaya çok şükür khkh56 yerim onu bennnnn sevincli yumuk yumuk gözleri varmışş ay bir güzelmiş sormayın ablam anlata anlata bitiremedi... sevincli

uy897 uy897 uy897

[youtube=425,350]5jRtzui-SxM[/youtube]

uy897 uy897 uy897 yıldız abla kadar güzel oynayamasamda sevincli

25emel ' Alıntı:
arkadaşlarrrr yegenim oldu bugünn yegenimmm!!!!! blissy bir kız bebesi daha kattık bu dünyaya çok şükür khkh56 yerim onu bennnnn sevincli yumuk yumuk gözleri varmışş ay bir güzelmiş sormayın ablam anlata anlata bitiremedi... sevincli

uy897 uy897 uy897

Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın olsun emelcim bebeciğin yolu ve bahtı açık olsun

art56art56 saoll ablam benimmm blissy

Hayatım değişti sitesi sevgili arkadaşlar kardeşlerim ablalalrım yigenlerim cat56 bir süre kapsama alanı dışına çıkıyor yanin TATİLE gidiyor ,yokluğum çok zor dayanamazsınız bilirim ama cat56 özleyin anacımm
sayfiye yeri anılarım ve yazılarımla dönüşüm muhteşem olur umarım herkes allaha emanet ediyorum tatilsmiley cat56 tatilsmiley

tatilmiiiiiiiiiii, uyuz oluyom tatile gidenlereeee.
e biz çalışıyosssss drive45
gıcıkım ama iyi tatillere olsun bari. tadını çıkar ne diim. 44

iyi tatiller pisimbat çok eğlenirsin inşallah

ayse ' Alıntı:
tatilmiiiiiiiiiii, uyuz oluyom tatile gidenlereeee.
e biz çalışıyosssss drive45
gıcıkım ama iyi tatillere olsun bari. tadını çıkar ne diim. 44
Hatırlatırım sende tatile çıkmıştın değil mi
ya ben daha yeni işe girdim izin almak doğru olmaz dusun Ama bu hafta sonu Bodruma gitmek istiyorum hem anneciğimi görüp hemde Bugle arkadaşımla yüzmek istiyorum sadanim

Merhabalar bu akşam herkes çokmu yorgun kimsenin bişey yazacak hali kalmamış sanırım

yoksa bu bir yarışmamı kim en uzun süre suskun kalabilecek

Sınava sokacağım bunları girmeyenlere sınav smil56 neredeydi kiminleydin ne yaptın y789

sevincli cat56 yuvaya döndü milletttttt coffe2

Ben de dün döndüm pisicik.Umarım tatailin güzel geçmiştir..Bodrum,gümüşlük,Akyarlar vs..Harikaydı..Bir de üstüne Burcu'nun annesi Gönül Ablay'la tanıştım,sohbetler,çaylar...ooooh..Bodrum'a mı yerleşmeli,Bodrum'lu mu olmalı acep?.... kiss3

cümleten hoşgeldiniz hepiniz sözleşmiş gibi aynı anda geldiniz yahu sevincli nese bu akşamlık yokum ben malum yine görev aşkı 44 yarın tam gün burada olabilirim f678h kendinize iyi bakın

ohh ne güzel pisimde döndü kiss3
Begüm annemle görüştükten sonra bana çok tatlı kız ama beyaz şekerlerden değil doğal tatlılardan demişti çok gülmüştüm y789 Ama gerçektende öylesin kiss3

Burcucum Gönül Abla da kaymaklı ekmek kadayıfı hani... 12389

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri