HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

aaaa pazar toplu buluşmaysa ben uyarım ayolll. kimler var saysana sağdan..:p

Begüm(bugle-yani ben) 44,Burcu,Atakan Bey,Hayal,Güliz(uğurcan)...bilmemki başka kim gelir...herkese açık kapımız canım..duyan gelsiin... hismiley

bu haftasonu benimde Bursa'ya gelme durumum olabilir...
cumartesi günü buluşursanız haberim olsun belki ben de olabilirim super

Ama biz İzmirdeyiz y789

FATMA BAKIRCI ' Alıntı:
AA COŞKUN SEN BURSADA MSIN BİLMİODUM. NEV'İ BENDE BURSADAYKEN BİRİNCİ SINIFIMIN BAHAR ŞENLİKLERİNDE İZLEMİŞTİM. HANGİ SEMTTESİN SEN ÇOK ÖZLEDİM BURSAYI VALLA BURNUMDA TÜTÜYO

ataevlerde oturuyorum

bi yerlerde hatlar karıştı ama anlamadım toplantı bursa da mı izmirde mi?

Bursa nerden çıktı..biz izmirden bahsediyoruz.. dusun

Alt tarafı bir fincan kahve deme,hayat bu, her anıyla güzel ve anlamlı.

Her kahve aynı tadı taşımaz... Nerede içiyorsan, kiminle içiyorsan ona
gore degişir...***

Sahilde oturduğun rüzgarlı bir sonbahar günü, en sevdiğin dostun
ağlarken içtigin kahvenin tadı kederlidir... Kahve telvesine yüreginin acısı
karışır. ***

Bir pazar öğle sonrası annenin "hadi bir kahve yap da içelim" dediği
kahve huzurludur... Köpükler annenin göz bebeklerine yansır... Dudağının kıyısında kalan küçük bir gülümsemedir... ***

Bir gece vakti zil zurna sarhoş birinin içtiği kahve düşülen kuyudan
çıkma cabasıdır... Koyu kıvamlı kahverengi bir ipe tutunur çıkarsın ...
çıktığın an uyuyakalırsın... ferahlıktır!!! ***

Dostlarla içilen kahve neşedir... Kahkahalar köpüklerin üzerinde
yüzer...***

Tek başına gece vakti balkonda içtiğin kahve yalnızlıktır...Acıdır
tadı... Ama garip de bir keyfi, lezzeti vardır...***

Baban için yaptığın kahve sevgi doludur... çay bardağında, az
şekerli... Kahve gibi görünmez sana... Ama sıcaktır dumanı tüter ve kokusu büyülüdür... ***

Beklemediğin bir anda sana uzatılan kahve baskadır... Isıtır
insanın...içini...***
Coffee_cup.jpg

Yorgun olduğunda içtigin kahve hafifletir seni... Kendine getirir,
unutturur günün ağırlığını...***

Kahve aynı kahvedir belki... köpüğüyle, rengiyle, dumanıyla aynı
kahvedir ama icilen kahveler ruhunun süzgecinden geçer ve tadlari
degişir...Her kahve aynı değildir bu yüzden... ***

Sizin kahveniz nasıl olsun ???

[youtube=425,350]znF1VGtD63A[/youtube]
öyle bir geçer zaman ki super

Gününüz aydın olsun efendim... catsle Çalışanlara kolay gelsin evde oturanlara diyecek birşeyim yok çokkk uykum var ya uykulusmile hazırlanayımda işime gideyim.

dost78 ' Alıntı:
Bende Bursada oturuyorum arkadaşlar

merhaba Dost,

Sen Bursa'nın neresindesin? Bursa'da sen, Elif ve ben bildiğim 3 kişi olduk. yakında bir toplantı patlatırız inşallah.

herkese günaydın k8908
bugün mükemmel bir gün, hava güzel, yine zinde uyandım...
ve bugün hayatımda çok güzel köklü bir değişiklik olacağını hissediyorum....
tanrıya teşekkür ediyorum beni olumlu olmaya iten birçok şey öğrendiğim, olumlu bakabildiğim ve karşılığında olumlu şeyler yaşadığım için... cilgin897
teşekkürler teşekkürler teşekkürler

ben bayaa zamandır uğrayamıyordum neler kaçırmışım neler..baktım bazı mevzular başlamış,kendiliğinden kapanmış..şimdi gündem bursa ve izmir buluşmaları...kızlaaar izmirde c tesi buluşuyoruz..üçkuyularda engellilerin bir yeri var orada ismini tam olarak burcu biliyor yzar size ..ve diğer izmirliler hadi bakalım bu sefer daha kalabalık olalım..

bu arada, çocuğu olanlar çocuklarını mutlaka getirsinler gideceğimiz yer onlar için ideal deniz kenarı, ağaçlar, çiçek,böcek, salıncak,kaydırak ne isterlerse var...kudum kudum kudursunlar şöööyle gönüllerince..köftehorlar...safaları olsun..atsınlar fazladan enercileri topraklansınlar,

bursalılar...ne düşünüyorsunuz iki kişi bile olsanız..toplantı toplantıdır...sonradan kalabalıklaşırsınız...güzel oluyor..acaba gerçekten varmı dediğiniz insanı ete kemiğe bürünmüş haliyle tanımak...resim çekmeyi unutmayın haa..

20 ağustosta tatile çıkıyorum bu sebeple eylülde bir toplantı organize etmek isterim.

Eylüle çok var biz o aya kadar kaç toplantı yaparız blissy
At topu bana Hayal nerden bileyim ben ismini bildiğim sadece engelliler yeri sahilde 44 öğreniriz ama yarın yazarız buraya ama ben 17:00 de bir yerde olmam gerek ona göre 14:00 en geç buluşalım y789
Birde o akşam beni kimse tutmasın khkh56

yani saat 14 te engellilerin yerinde yarın ablama sorarım..o bilir ondan sonra buraya yazarım

Kimler geliyor sonuç olarak şimdi...Burcu,Hayal,Güliz ve benim haricimde katılan var mıııııııııııııı?

Arkadaşlar bugün Fatma Bakırcı ile tanıştım
çok tatlı resimlerden bile çok güzel ve yüzü hep gülüyor Yanında Arkadaşı özge yani ev arkadaşıda vardı her ikisinide çok iyiler kısa da olsa zaman geçirdik. Aksilik olmazsa c.tesi Fatma da gelecek

Bugle ' Alıntı:
Kimler geliyor sonuç olarak şimdi...Burcu,Hayal,Güliz ve benim haricimde katılan var mıııııııııııııı?
Ayşe ne yaptı haber var mı ben dediğim gibi fazla kalamayacağım eve gelip radyo yayınımı yapıp kutlama yapmaya gideceğim arkadaşlarımla guitar k8908

Ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... blissy Fatma çok sevindim geleceğine...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri