- Reaksiyon puanı
- 2
doğum günün kutlu olsun nice senelere...
fgceker'cim nice senelere...kendi doğum gününü bu kadar coşkulu kutladığın için seni tebrik ediyorum...sana ailen ve sevdiklerinle uzun sağlıklı mutlu sener diliyorum...bu da hediyelerin...seni kocaman öpüyorum..sevgiler...
hediyen nasıl beğendinmi?girlhaha![]()
doqum qünün kutLu olsn canm nice senelere..
suzzy doqum qünümde ben de böyle bi hediye isterim (=
Doğum günün kutlu olsun fgçeker. İyi ki varsın...
Boşver kardeşlik iki fatura diye gatelere manşet olmay789y789y789kizgin1 kizgin1 kizgin1 kizgin1 kizgin1 çoook sinirliyim hemde çooookk kizgin1 kizgin1 kizgin1 kizgin1
İnsanlar neden karşılığında maaş aldıkları işi doğru düzgün yapmazlar??? NEDENNNN??
Haziran ayında kapattığım telefon ve net hattım hala açık görünüyor ve hala faturalarım gelmeye devam ediyor,kendini bilmez o telekom görevlisi kadına defalarca gidip sorduğum halde hattımın kapalı olduğunu ve fatura gelmesinin imkanı olmadığını söyledi.oysa şimdi öğreniyorum ki hattım kapalı falan değilmiş.kizgin1 Kapamak için ödediğim onca faturaya mı yanayın,kaybettiğim onca zamana mı?
Üstelik şimdi yarın gidip bir sürü form doldurup şikayetçi olmam gerektiğine mi,yoksa hala kullanmadığım halde sırf şikayet dilekçesi yazabilmek için ödemem gereken faturalara mı yanayımmm....
Çoook sinirliyim çooook....Sanırım yarın o işiyle ilgilenmesi gerekirken arkadaşlarıyla telefonda dedidoku yapan ve bu yüzden de insanların işini hakkıyla yapmayan o kadına yapacak çok kötü şeylerim var... kizgin1 kizgin1
Napalım herkes ektiğini biçermiş oda rüzgar ekti fırtına biçecek girlhaha girlhaha girlhaha
dusun2 dusun2 dusun2 İyide ben ne ektimde bunca faturayı biçtim hala onu anlayabilmiş değilimdusun2 dusun2 dusun2
Anlayan varsa lütfen bana açıklasın girlhaha girlhaha
Ohhh iyiki buraya yazdımda sinirimden kurtuldum girlhaha girlhaha
Yoksa o kadına yarın çok daha kötü şeyler yapmayı planlıyor olabilirdim ve gazetelerin 3. sayfasında manşet haber de yer alıp ünlü olabilirdim girlhaha girlhaha
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.