Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Kültür ve Sosyal Aktivite > Kitaplar

Uyarılar

Kitaplar Kitap Önerileri

DÜŞÜN VE BAŞAR

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar DÜŞÜN VE BAŞAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Düşün ve Başar Güvenli, cesur,sorumlu,zeki,işini bilen ve bitiren saygın bir insan olmak sizi heyecanlandırıyor. Zorluklara direnen kalbiniz bahar bahçelerinden yıldızlara yönelmek istiyor. Önünüzde muhteşem bir gelecek şansı var. Hayat paketinden payınıza, isteyebildiğiniz kadarı düşecek. Büyük arayışlarınızdan büyük buluşlara ulaşacaksınız. Bu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi

DÜŞÜN VE BAŞAR

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-09-2009, 08:16 PM   #1 (permalink)
Banned
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 362
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face DÜŞÜN VE BAŞAR







Düşün ve Başar






Güvenli, cesur,sorumlu,zeki,işini bilen ve bitiren saygın bir insan olmak sizi heyecanlandırıyor. Zorluklara direnen kalbiniz bahar bahçelerinden yıldızlara yönelmek istiyor.




Önünüzde muhteşem bir gelecek şansı var. Hayat paketinden payınıza, isteyebildiğiniz kadarı düşecek. Büyük arayışlarınızdan büyük buluşlara ulaşacaksınız. Bu yüzden tembelliğe ve çaresizliğe hemen şimdi meydan okuyun.




Diğer yüz binlerce okuyucu gibi müthiş bir değişim başlatmak ve muhteşem yıldızlara yükselmek istiyorsunuz. Kalbiniz dayanabilirse, bu çok farklı ve etkileyici heyecan yolculuğunu kaçırmayın.





Çarpıcı on adımı atın: Büyük düşünün, coşkunuzu güçlendirin, hedeflerinizi ve yöntemlerinizi yazın, şiddetle isteyin. Cesaretle, hemen harekete geçin, şimdiye odaklanın, mazeretlere yenilmeden eserinizi tamamlayın.





İşte bazı okuyucu yorumları:




  • ‘Şu ana kadar okuduğum başarı ile ilgili kitapların en iyisi.’
  • ‘Hayatımdaki en köklü değişimi yaşadım.’’
  • ‘Kendime güvenim arttı,hayattan daha fazla zevk alıyorum.’’
  • ‘ Kendimi uzaya fırlatılmak için hazırlanan bir füze gibi hissettim.’’
  • ‘ Hayatımda en kısa sürede bitirdiğim ilk kitap.’’
  • ‘ Kitabı bitirdiğimde ben artık o eski ben değildim.’’
  • ‘ Sorunlarımı yenebileceğime başka kimse beni inandıramamıştı.’’


Düşün ve Başar’ı,üç,beş,hatta on kez okuduğunu bildiren okuyucular var. Bu kitapta olağanüstü bir değişim fırsatı keşfedeceksiniz. Sonsuzluk yolunda müthiş bir hayat bilgesi olmak sizin de hakkınız.




(kitabın arka kapağından)

Muhammed Bozdağ

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-09-2009, 08:19 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 362
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Standart Cevap: DÜŞÜN VE BAŞAR

Ertelemekten ertelememe telkinini dinleyemeyenler burayaJ

Gün boyu boş beklemenin nedeni,yapacak iş bulamamak değil,çevrede gizlenen işleri gündeme almamaktır.

Eğer bir işimi yapmadığım için mazerete sığınırsam,günler sonra yalancılığımı yüzüme vuruyorum: ‘Yalan söyledim,kendimden ve başkasından doğruları gizledim ’ diyorum.

Çok önemli sır: Tecrübelerimden öğrendim ki,bir işi samimiyetle yapmak istiyorsanız evrenin Hakimi sizin için gerekirse zaman içerisinde zaman yaratır ve aradığınız fırsatı size sunar.

Eğer gerçekten yapmak istediğiniz bir işinizi meşguliyetleriniz veya yorgunluklarınız engelliyorsa, engelleri aradan çıkarır ve sizi işinizle baş başa bırakır. Yapmak istemiyorsanız da, sorunlar yaratıp sizi o işi yapmak imkanından mahrum eder. Bu durumu defalarca yaşadım; herkesin de yaşadığını sanıyorum.

Yeter ki nasıl yapacağınızı öğrenin,sonra işlerinizi yazarak planlayın,bir kenarından başlayın. Her gün sabah elinize planlarınızı alın ve işlerinizin başına gidin.

Çözüm teknikleri

Düzenli yürürse, karınca bile dağın zirvesine ulaşır. Yöneldiğiniz zirve sizi de bekliyor. Üç adım öneriyorum: İşlerini belirle, ajanda kullan ve kendini yüreklendir!

Başlıyoruz:

1) İşlerinizi belirleyin;

Yapmanız gereken işlerin listesini biliyor musunuz? ‘ Bu bir hafta içerisinde yapacağınız yüz tane işiniz nedir?’’ desem cevabınız hazır mı?

Hemen yapma alışkanlığı geliştirmek için önce yaşama biçiminizde ciddi değişiklikler yapmaya başlamalısınız. Dinlenmek ve gerektiği ölçüde eğlenmek dışındaki zamanlarınızda, kendinizi bir işin ve çalışmanın üzerinde tutmalısınız.

Yardıma ihtiyaç duyduğunuzda, boş oturanlara mı, yoksa arılar gibi çalışanlara mı başvururdunuz?
Çok çalışanlar iş bitirenlerdir; onlar yapılacak işleri kendileri bulur. Zamanlarını yönetirler ve işlerini bitirirler. Oturanların da bekleyen işleri vardır; kaçarlar ve unutmaya çalışırlar.

Denediğinizde şunu görürsünüz: Boş oturanlar,işinizi unutmanın;yoğun çalışanlarsa,saniyeleri arasına işinizi sığdırmanın bir yolunu bulur.

Çevrenizde birçok iş yapılmayı bekliyor. Boş durmanın nedeni işsizlik değil, iş bilmemektir. Herkesin kendi sorunlarıyla boğuştuğu dünyada başkaları sizin hayatınızı geliştirmeye çalışmaz. Görevlerinizi siz bulacaksınız ve zamanınızı siz dolduracaksınız.

Hedefleriniz varsa her biri için yapılacak binlerce görev çıkar. Her iş bitişindeki işin kapısını açar. Bir iş öbür işe sürükler. Her gün kısa ve uzun dönemli ve dinlendirici olmak üzere üç tür iş göreviniz olacak.


Kısa dönemli görevler: Bunlar yüz metre koşan atletin görevi gibi kısa süreli işlerdir. Günlük rutinler, başlayıp bitirilebilecek türden basit ve kısa işlerdir. Bugün tamamlanmaları şarttır:’Elektronik postalara cevap ver, faturaları öde, mektupları oku,haftalık yazını geliştir,kitabından bir bölüm daha oku,çocukla akşam hangi davranışı çalışacağını düşün…’’


Uzun dönemli görevler: Bunlar bir maratoncunun yürüyüşü gibi, büyük hedefinizle ilgili çalışmalardır. Her gün bir miktar çalışma gerektirirler. Bu sayede onları bir yetenek olarak geliştirirsiniz. Uzun vadeli hedef ve yöntemlerinizin her güne düşen payları vardır. Bugün bütünün parçaları üzerinde çalışırsınız: ‘On parmak klavye çalış, cesaret telkinini hatırla, araştırmanı sürdür,yeni öğrendiklerini kaydet,bugün yeni birisiyle tanış,kitabın tanıtımıyla ilgili gelişmeleri öğren,öğrenme yeteneğine çalış,etkili iletişim egzersizi yap…’’


Dinlendirici görevler: Bu tür işlerde amacınız rahatlamak, dinlenmek ve çalışma gücünüzü arttırmaktır:’ Parkta gezinmek,piknik yapmak,bir etkinliğe katılmak,maç yapmak,çocuklarınızla oynamak…’’

Bugün yapacaklarınızı düşünerek keşfettiniz. Düşündükçe yeni işler buldunuz. Bazıları küçük lokma gibi hemen yenebilir türdendi. Bazılarıysa fil gibi büyüktü. Ancak parçalayabilirseniz üstesinden gelebilirsiniz.

Bu durumda çok önem kazanan bir görevle karşılaşırsınız: Ajandaya yazmak… Görevleri yazmak ve planlamak sayesinde gücünüzü katlarsınız.


2)Ajanda Kullanın

Başarılarından etkilendiğiniz birkaç insanı hatırlayabilir misiniz?

Siyasetle, ticaretle,sanatla ilgilenen kişilerden bir liste aklınıza gelir mi?

Onların gündemleri rastgele olabilir mi?

Kendileri veya sekreterleri her günkü görevlerini planlamazsa günlerine o kadar büyük işler sığdırabilirler mi?

Sizin bugün’ünüzü planladığınız bir ajandanız var mı?

Bunu yapmanız için başarılı insanların makamına gelmeyi beklemeyin. Çünkü bunu yapmadan oraya gelemezsiniz. Onlar hayatlarını planlamak sayesinde bu kadar etkili oldular. Aynı yol hepimize açıktır.

İşlerinizi günün sabahında yazabilirsiniz. Gün içerisinde listenize eklemeler yapabilir. Bugün ne yapacağınızı düşünerek harcayacağınız zaman bu gününüzü birkaç kat etkili kılar.

Her sabah ilk işiniz o günkü işlerinizi yazmak olsun. Birer saatlik çalışma aralarında on beş dakikalık dinlenme, öğlen molası ve gece uykusu rahatlamanıza yeter.

Beyninizin sekreterlik hizmetinden faydalanabilmek için ona görevinizi önceden bildirin.


Günlük plan: Tarih:25/1/1999

3-a- Ödenmesi gereken faturaları yanına al.
3-b- Telefon faturasını öde.
4- X konusuyla ilgili hedef yazını yaz.
4- Kitabının xxxx bölümünü bilgisayarda yaz.
6- Kütüphaneden aldığın kitapları iade et.
6- bölüm müdürleriyle ve xxx danışmanlarıyla görüş,
1- Sağlık Bakanlığından x beyi arayıp y konusunu sor.
3- Kredi kartının borcunu öde.
2- ABD’deki N.A.’ya e-posta gönderip halini sor.
5-a- Kırılan sandalyeyi tamirciden al.
2- Bangladeşli A.U.’ya Bosnalı A.K.’nin e-postasını gönder.
2- Bosnalı A.K.’ye bu durumu e-posta ile bildir.
7- Randevu verdiğin E.T. ile saat 12.00’de yemeğe git.
1- B.D.’ye gönderdiği kart için teşekkür telefonu et.
2- Alman dostum H.S.’ye istediği bilgiyi e-posta ile gönder.
1- A.B.’yi yeniden ara,yine bulamazsan not bırak.
1- Kaymakam arkaşları H.C. ve Z’yi telefonla ara.
1- N.B.’nin hastalığını sor.
5-b. Arabanın arka sol lambasını tamir ettir.
1- İ.K.’yi tebrik için telefonla ara.
1- Seminer öğrencilerinden U.B.’yi cevaben ara.
8- Saat 19.30’daki vakıf toplantısına katıl.


İşlerinizi ajandanıza yazarsanız uçağınızı rotasında tutarsınız.
  • Yapılacak işleri, aklınıza gelişlerine göre maddeler halinde sıralıyorsunuz. Yazılı olmaları sayesinde bugününüz çok verimli geçecek. Daha çok işi daha kısa sürede yapabilmek için bu listenin planlaması şart. Ne yapmanız gerekiyor?
Gruplandırın: İşlerin niteliğine dikkat ederseniz bazılarının ortak mekanlarla ilişkili olduğunu görürsünüz. Birkaç iş çarşıda, bir kaçı kütüphanede,bir kaçı telefonun başında yapılacak. Öyleyse işlerin yapılacağı yerlere ve şartlara göre gruplanması gerekir. Ben aynı ortamda birbiri ardına yapılabilecek işlere aynı numarayı vermeyi seçtim. Örneğin 1 numara verdiğim işlerin tümü telefon başında yapılacak işlerdir. Telefon işine başladığımda hepsini bitirmem mümkün olacak.



Öncelik sıralaması yapın: Her numara bir gruptur ve her grup diğerine göre ve her gruptaki bir iş diğer işe göre daha acil ve öncelikli olabilir. En acil grupları ve her grubun en acil ve öncelikli işini en ön sıraya alın. Güne en acil ve en zor işi yaparak başlayın.

İşlerinizden birisi diğerinden önce gelmek zorunda olabilir. Günlük planınız veya güzergahınız, bazı işleri diğerlerinden önce yapmanızı gerektirebilir. Öncelik sıralamasını harflerle göstermenizi öneriyorum. Bugün faturaları ödeyebilmem için, sabahleyin faturaları evden alıp çıkmalıydım. 3-a ve 3-b ilişkisine bakabilirsiniz.

Size anlattığım gün, benim için verimli bir gün oldu. Eğer bu listeyi yazmasaydım, bu işlerin çoğu gözümden kaçardı. Örneğin çarşıya gittiğimde bir işi yapar, öbürünü unutabilirdim. E-postaların tümünü birlikte gönderemezdim; telefonları birbiri ardına açamazdım. Muhtemelen faturaları evde unuturdum. Oto tamircisine giderken, yol üzerindeki mobilyacıya uğrayıp onarılan sandalyeyi almazdım.



İşaretleyin: Bir işinizi tamamladığınızda şükür hissiyle gülümseyerek,listenizdeki sırasının üzerini çizin. Böylece işlerinizin azalışını görür, o günkü başarınızı izleyebilirsiniz.



3)Kendinizi kutlayın


Kendinizi yüreklendirin ki bir işiniz öbür işinizi tetiklesin.

Her gün birkaç kez durun, dinlenin ve şükredin.

Bu duraklar enerji depoladığınız, yeniden canlandığınız, silkelendiğiniz, harekete geçtiğiniz kutlama anlarınızdır.

Sabahleyin yatağınızdan kalktıktan sonra balkonunuza çıkıp dünü ve bugünü düşünün: Dün onur duyacağınız neler yaptınız? Hangi işleri bitirdiniz ve bugün neleri yapmaya niyetleniyorsunuz?

Öğlen vaktine ulaşınca da bir ara işlerinizden çekilin. Vereceğiniz ara, ibadet molasında,öğlen yemeğinde veya çay arasında olabilir. Kendinize sorun: Bu sabahtan beri neleri yaptığım için teşekkür etmeliyim?

Kendinizi takdir etmek için uyumaya yattığınız dakikaları da kullanın: ‘Bugünüm verimli geçti, şunları yaptım ve yarın da inşallah şunları yapacağım çok şükür.’ deyin . Uykularınız, hedeflerinizle ilgili hayallerin kucağındayken bedeninizi teslim alsın.

Başkalarının sizi ne kadar onurlandırdıklarına takılmamalısınız: Siz aileniz için ne kadar onurlu bir çocuksunuz, babasınız veya annesiniz? Siz değerinizi fark edin, kendinizi kutlayın ve sizi üstün kılan Yüce Yaradan’a şükredin. Rahatlar ve huzur duyarsınız.


Bir sırrı buraya sıkıştırayım. Eğer manevi olarak çok ileri olsanız, tertemiz niyetlerle çalışsanız,meleklerin size duası tatlı bir rüzgar gibi kalbinize eser. Durduğunuz yerde uçacak gibi coşkulu olursunuz.


Öyleyse çevreyi çekiştirmekle enerji yitirmeyin. Muhteşem bir gelecek sizi bekliyor. Bunun için temeliniz dolu ve sağlam olmalı. Bunun yolu da geçmişinize daha derin, çok,içten ve temiz işler sığdırmaktır


Böylece siz Allah’ın Hz.Peygambere (asm) gönderdiği ‘Bir işten boşalınca hemen diğer işe koyul!’’ emrini yerine getirmeyi öğrendiniz.

Gerçek ömrünüzü içinde bulunduğunuz gün bilmezseniz o günü bir ömür gibi yaşayabilir misiniz?

Ya enerjiniz geçmişin ve geleceğin sorunlarıyla boğuşarak tükenirse?

Öyleyse son derece önemli bir yeteneğe muhtacız: Şu anı dopdolu ve verimli yaşama sanatını öğrenmeliyiz.!!!
fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-09-2009, 08:38 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 362
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Standart Cevap: DÜŞÜN VE BAŞAR

...Öyle bir özgüven geliştirmeliyiz ki,derin bilincimiz bize ihtiyaç duyduğumuz sözleri telkin etmelidir: ‘Sen yeterince güzel,yakışıklısın,yeterince beğeniliyor,takdir ediliyorsun. Zekan,zihinsel ve fiziksel kapasiten yeterlidir. Çevren,ilişkilerin iyidir, güçlüdür. Çevren seni bir dost görüyor ve güçlenerek gidiyorsun.’’ Bu sözleri size söyletecek bir içsel yolculuk yapmalısınız.


Özsaygı bölümünde aktardığım gibi çalışın. Geçmişinizde yaşanmış kalbinizi derinden sarsan eleştirileri ve başarısızlık olarak algıladığınız örnekleri not edin. Eleştirilerin geçmişte kaldığını,bir kısmının haksız olduğunu ve hiç birini de artık hak etmediğinizi onaylayın. Başarısızlıkları da aynı bakışla geçmişte bırakın. Geçmişe saplanan o çocuğu bugüne çağırın. Şimdiki imkan,beceri ve başarılarınızı ona göstererek ikna etmeye çalışın.


Hayatınızda şükran ve memnuniyet duymanız gereken ne varsa, görebilme becerisi dahil,hepsini yazın. Onları her fırsatta şükürle hatırlamaya başlayın. Bu, ‘ durumundan memnuniyet hissi ‘ cesaret gücünüzü sıçratacak.


Ardından çevrenizdeki insanların iyi yönlerini bulmaya ve takdir etmeye çalışın. Onlar da karşılığını,size daha çok önem vererek gösterirler. Odağınızda nezaket, başardığınız şeyler ve hayattaki kaynaklarınız olsun. Değişimin hızla geldiğini göreceksiniz...
fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-09-2009, 08:45 PM   #4 (permalink)
Banned
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 362
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Standart Cevap: DÜŞÜN VE BAŞAR

Unutmayın: Hiç kimse sırf hayal kurarak çiçek yetiştirememiştir.

Dünya toprağının mevsimleri sizi üşütür, ısıtır, acıtır, incitir, çatlatır. Doğmak güneş gibi ufku kuşatır, ancak değişim sancısız olmaz. çiçek köklerinden sulanarak,insan kalbinden beslenerek büyür. Dünyaya, Cennetin sevgi ve coşku okyanusunda katlanmak üzere köklenip, dal budak salmaya geldiniz.

Çiçek köklerinden sulanarak, insan kalbinden beslenerek büyür.
fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-09-2009, 09:14 PM   #5 (permalink)
Banned
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 362
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: DÜŞÜN VE BAŞAR

Muhammed Bozdağ bugüne kadar okuduğum yazarların içinde tüm kitaplarını bir haftada okuyup bitirdiğim daha çok özümsemek için her kitabını defalarca okuyup altını çizdiğim tek yazar.

Bugüne kadar pek çok yazarın çoğu kitabını almışımdır ve okumuşumdur ama hiç birisi Muhammed beyin kitaplarındaki kadar beni etkileyip derinden sarsamamıştı,ve hiç bir yazar böylesine yazdığı tüm kitaplarını bir haftada okuyup bitirme,her yeni satırı okuduğumda içimde daha da büyük bir heyecan ve umut yaratma potansiyeline sahip olamamıştı.

Kişisel gelişim kitaplarını yakından takip etmeye çalışan bir bireyim ve kütüphanem deki çoğu kitap ya 1.basımdır yada 2.basım fakat Muhemmed beyin kitaplarına denk geldiğimde kitaplar çoktan 250.basımlarını yapmıştı ve ben kendi kendime çok kızdım...Nasıl olmuştuda böylesine değerli bir yazarı bunca süre fark edememiştim. Demekki çok tembellik yapmıştım ve fuzili işlerle çok fazla oyalanmıştım

Sanırım kayıp ettiğim zamanı telafi etmek istercesine hızlı okuyup bitiriverdim kitaplarını.ilk okuduğum kitabi İstemenin Esrarı idi..Daha kitabı bitirmeden diğer tüm kitaplarının siparişini verdim ve geldikleri gibi kitaplara aç bir çocuğun yemeğe saldırması gibi büyük bir heyecanla saldırdım

5 kitabı birden bir hafta gibi bir sürede adete su içer gibi,bir süngermişcesine,okuduğum her satırı içime çekerek özümseyerek okuyup bitiriverdim ve bitirdiğim zaman onca satırı okumuş olmanın yorgunluğunu beklerken kendimi daha bir enerji dolu,heyecanlı ve hayatımdaki pek çok düzene koyamadığım şeyi düzene koyabilecek bilgi ve cesarete sahip bir şekilde buluverdim.

Bugüne kadar başarı üzerine yazılmış ve best seller olmuş pek çok kitabı okudum,ama hiç biri Düşün ve Başarın bana yaşattığı bu duyguları yaşatamadı....Okuduğum çoğu bilgi okumuş olduğum kitabın satırları arasında öylece kalakaldı...ama bu sefer öyle olmadı

Kitapla ilgili yüzlerce satır yazabilirim buraya ama bildiğim hiç bir cümlenin kitabın insan ruhu üzerinde yaşattığı o çoşku ve güven duygusunu anlatmama yetebileceğini sanmıyorum...

Keşke elimde olsada kitaptan binlerce satırı size burdan aktarabilsem işte o zaman belki ne demek istediğimi,neden bunca heyecan duyduğumu bir parçada olsun anlatabilirim...



Yazarla ve çalışmalarıyla ilgili bilgilere bu linkten ulaşabilirsiniz.Neden bunca heyecanla tutkunu olduğumu sizde anlayacaksınız
| Yetenek.com | MuhammedBozdag.com |
fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2009, 01:40 PM   #6 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Cevap: DÜŞÜN VE BAŞAR

yazarın kitaplarını okuyan bir olarak eserinde sadelik ve anlatımın farklılına hayranım doğrusu paylaşımın için teşekkür ederim



SEVGİYLE KALDIK
__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2009, 01:45 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
ebru_li - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 284
Tesekkür: 2,835
289 Mesajinıza toplam 1,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to behold
Standart Cevap: DÜŞÜN VE BAŞAR

Düşün ve başar çok güzel bir kitaptır faydasını görenlerdenim.Muhammed bozdağ'ın kitaplarının hepsi çok güzeldir.Muhammed bey'in kitaplarını herkese tavsiye ederim okuma alışkanlığı kazanma zamanlarımda okuduğum en güzel kitaptı kendisi.Yalnız bu kitabım bir arkadaşta kaldı bu kitabımı kaybettim kitaplarımın herbiri benim için çok değerli, kitap severler bunu iyi bilirler.
__________________
sizi seviyorum
ebru_li isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2009, 04:17 PM   #8 (permalink)
Banned
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 362
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: DÜŞÜN VE BAŞAR

Alıntı:
ebru_li Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Düşün ve başar çok güzel bir kitaptır faydasını görenlerdenim.Muhammed bozdağ'ın kitaplarının hepsi çok güzeldir.Muhammed bey'in kitaplarını herkese tavsiye ederim okuma alışkanlığı kazanma zamanlarımda okuduğum en güzel kitaptı kendisi.Yalnız bu kitabım bir arkadaşta kaldı bu kitabımı kaybettim kitaplarımın herbiri benim için çok değerli, kitap severler bunu iyi bilirler.

Kitaplarım benim içinde çook kıymetlidirler canım.İstersen olaya birde şu acıdan bak.Demek ki o arkadaşının Muhammed beyin kitabına senden daha çook ihtiyacı varmış ve hala o kitaptan öğrenmesi gereken şeyler var demektir. kitapla olan işin bittiğinde inanıyorum ki sana geri dönecektir
fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2009, 04:27 PM   #9 (permalink)
asi akrep
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: DÜŞÜN VE BAŞAR

Bu kitap çok güzel hala elimin altında gidip gelip bakıyorum okumaya doyulmaz bi kitap.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 29-10-2009, 10:09 AM   #10 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 106
Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really nice
Standart Cevap: DÜŞÜN VE BAŞAR

Gercekten cok guzel bir kitap. Ama bir de telkinleri dinledikten sonra okumam gerek. Etkisi daha farkli olur diye dusunuyorum.
ELPARANOID isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


DÜŞÜN VE BAŞAR

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar DÜŞÜN VE BAŞAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Düşün ve Başar Güvenli, cesur,sorumlu,zeki,işini bilen ve bitiren saygın bir insan olmak sizi heyecanlandırıyor. Zorluklara direnen kalbiniz bahar bahçelerinden yıldızlara yönelmek istiyor. Önünüzde muhteşem bir gelecek şansı var. Hayat paketinden payınıza, isteyebildiğiniz kadarı düşecek. Büyük arayışlarınızdan büyük buluşlara ulaşacaksınız. Bu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.