D(j)EFNE RadYo pRoğRAMLArı İSTEK(s) HePsİ BuRdAAaa

Ynt: D(j)EFNE RadYo pRoğRAMLArı İSTEK(s) HePsİ BuRdAAaa

gelsin hayat bildiği gibi geliyo canım ama telafi ederim pc yavaşladı ondan med ceziri telafi edicem sana başka bi ğün okk... blissy blissy

önemli değil dj hanım bu makbuldür eyvallah çok sağol sen dinlen daha çok fazla dj lik yapacaksın sitemizde hismiley

eveeet, sevgili D(j)EFNE'MİZ saatlerdir yayındaydı....maalesef kelime dağarcığımda yayını anlatabilecek tek kelime var muhteşem ötesi..bu kelimede yetersiz..yayının güzelliğini anlatmak için...kimi zaman neşelendim..kimi zaman hüzünlendim..eski günlere gittim..yeniden bu ana geldim..ama atakana biraz sitem edeyim..radyo yayına girdiğinden beri..yayını duyuracak bir şey yapmadı..sayın adminim..olurmu hiç..yazıverin şööööyle en caf caflısından bir yazı radyomuz yayındadır diye..arkadaşlar bir şeyler yapacaklar ama..fikir üretiyorlar ama..çekiniyorlar..bilmiyorlar henüz atakan beyimiz yapıcı olan her öneriye açıktır..sitemizde bu kadar yeni olmalarına rağmen radyomuzu yaşatmak için özveride bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim..D(J)EFNE'yi iki keredir dinliyorum..denk geldim canım..saatleri belli değilki..anasayfamızın üzerinde yazmıyor..diğer arkadaşımızında hangi satte yayın yapacağını bilsek..sitede kök salarız..neydi o, canhıraş radyo dinliycez diye çırpındığımız günler...e, arkadaşlar sizede aşkolsun..RADYOMUZ YAYINDAAAAAAAAAAAAAAAA djj..HABERİNİZ OLSUN..iş edindim..radyo yayındayken online olan herkese özel mesaj yazacağım radyonu aç diye..birde birşey merak ettim..misafirlerimiz radyomuzu dinleyemiyorlarmı ? saatlerce gönlümüzü hoş eden D(J)EFNE mize saygılı sevgiler.. yayın muhteşem ötesiydi demişmiydim? demişim ama olsun yine söyliyeyim..zaten bu kelime yetersiz, ne kadar çok söylenirse okadar iyi..D(J)EFNE ciğim sana can'ı ciğerden kocaaaaamaaaaan bir kiss3

Bende radyomuzu canlı tutan dj lerimize teşekkür ediyorum.Özellikle Defne saatlerce yayin yapti cogu zaman kapali olan radyomuzu aktif hale getirdi...
Nurhanza yayinlarina devam ediyor şiirler okuyor.
Diğer dj lerimizde var çicek1973 pinhani ve neşeli onlarinda eskisi gibi yayınlarını bekliyoruz.
Bende eskiden olduğu gibi haftanın bazı günleri yayınlara başlayabilirim.

Saatlerde belli olursa ve kim ne zaman yayin yapabileceğini dj lere özel açtığım bölümde bildirirse programlar ile ilgili duyurularımızı yaparım...Katılımlar daha yüksek olur.

vallaha ne yalan söyleyem bende zevk alarak dinledim şarkıların hepsini.tabiii bunda istek parçalarımı beni kırmayıp tek tek çalan güzel sesli dj imizin payı çok 25889 kiss3

selam arkadaşlar

Benim bilgisayarım tamirde radyo programı orda yüklü o nedenle yayın yapamıyorum.Önümüzdeki pazartesi yada salı bilgisayarı alacağım o zaman tekrar yayınlarıma devam edeceğim. Bende defne ye yayınlarından dolayı teşekkür ediyorum. kiss3

bana bu imkanı veren atakan beye , moderotörlerimize hayal ablama shmanicime ve forumda beni dinlemekten zevk alan canım arkadaşlarıma ve dj lerime burdan kocaman saygıyla sevgiler yanımda olduğunuz için çok çok çok teşekürler arkadaşlarr saolun var olun blissy blissy blissy

canım .... bi tanemm ... radyomuzun gülü.....

akşamımıza renk kattığın için... güzel sesinin yanı sıra gönlünün seçtiklerini bize yansıttığın için yüreğine sağlık kuzum...

bu çiçeklerde benden sana...
gl259sczu2it9.gif

demek son 15 dk. mız.. yine sensiz kalıcaz desene...

yarın yine yeniden buluşmak üzere...

sevgiler.. kiss3

bu şarkıda benden sana gelsin.. ttli3

http://www.youtube.com/watch?v=6O_27c0XiFI

7318391c13390913304349a9713b0kd3.gif

canım benim çok teşekkürler

9259983001185ge9.gif

defnecim aşkolsun biz dinliyoruz yaaa...hani benim firuzem...firuzeyi istiyordum çalarmısın bana lütfeeeen...

milleeeet nerdesiniz dökülünde iki göbek atalım yaaaa.... uy897 yada efkarlanalım şööööle bi güzel...

defneciğim dünden beri msn iflasta bir türlü düzelmiyor..abuzittinin ( benim pc olur kendisi) format zamanı gelmiş radyo dinliyemiyorum ama gönlüm seninle... kiss3

kızım yerim seni yaa aklıda bende sen pcyi düşün ne yapıcaksın bakalım aaaa.... n9598 88a duygulandım ya ben valla kim ne derse desin herkes biliyo benden kurtuluş yokk kiss3 derty hismiley

valla kız buraya ne yazdın suzzy seni tanımıyom ama özünde iyisin heral al öpiym kiss3 gelir merak etme istekk hismiley derty

D(j)EFNE ' Alıntı:
valla kız buraya ne yazdın suzzy seni tanımıyom ama özünde iyisin heral al öpiym kiss3 gelir merak etme istekk hismiley derty

bu vesileyle tanıştık işte şeker ne güzel.... kiss3

ayrıca sağol canım...eee biraz iyiyizdir ayıptır söylemesi... girlhaha

şaka bir yana...tatlım benim çok şekersin o senin iyiliğin... tender45 tender45

yüreğine emeğine sağlık canım... blissy blissy

defnecik şimcik sen hayal ve şaman vede dünyadaki tüm kediler için şöle sezen aksu istanbul çalıon bacım seviom sesini çitlenbik(ufaksın ya benden çitlenbik i yakıştırdım sana )

defne ne araştırması yaptın bakayım çitlenbikçik heeee defnecik cik cik çünki benden ufaksın dicem işte
ayrıca sezennin bu şarkısı benim için çok özeldir hayaal ve şamnada özel ehh kedilerde eee dj sen olunca söle sezen yahu derim bende

ne araştırmamı sölermiyim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yu89 coffe2

araştır çitlenbik araştırmacı dj defnecik eheheeehehe acar dj blook cat56
ayrıca candana bayılırım parçalandıma da
severim parçalamayı heheeh tırmalarım eehehe

metin kardeşim saol eyvallahh sendne mutlu ol kardeşim
çemkirme ordan çitlenbik dj kardeşim djsin çal 789569 tırmalarım

sen tırmalarsan ben ısırırım pisimbat clapping music45

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri