Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
D(j)EFNE RadYo pRoğRAMLArı İSTEK(s) HePsİ BuRdAAaa
Ynt: D(j)EFNE RadYo pRoğRAMLArı İSTEK(s) HePsİ BuRdAAaa
88a 88a 88a 88a 88a 88a
ortalık kpmuş..darmadağın olmuş ben yokum yaaaaaaaaaaaaaaa..oğlanın başını etini yedim format at radyo dinliycem diye rapor kilitlediler anacııııııım pazara kadar sabret dedi..defnecim pc yi ne düşünücem doktoru evde..ama bu günü kaçırdım ben yaaaaa 88a 88a 88a benim yerimede göbek atsaydınız ya ...safanız olsun..darısı başıma...pazar akşamı sır f göbek havası istiyorum..defneeee haberin olsun... kiss3
yine başladınız kopmaya. music45 .ben burda küflü küflü oturayım. pc05 ağla .oğlanı evlatlıktan atırcaanız bana.. yu89( yok ya yapcaan şeyi söle..ufak atta catsle cat56 cikler yesin...) tamam çare yok oğlan rapor hazırlıyor oturcaaz küflü küflü.. uykulusmile ( gidip MNG nin sahibini zehirlesem acaba dusun) ayıp olmaz demi..herif iş yeri kurmuş bi yığın insan çalışıyo.. 4897 ) ben biraz daha düşüneyim bu arada önerilerilerinizi bekliyorum..
sevgili D(J)EFNE'M SIRADAKİ ŞARKIYI.. SANA VE TÜM HAYATIM DEĞİŞTİ MİLLETİNE GÖNDERİYORUM..
ya napcaaaam ben pazara kadar ya... 4897
hayal abla duyuyunmu bizi yoksam neyse ben sen olmasanda anıyom seni aşkommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sana en göbeklisinden bi şarkı çalcam merak etmrr hpm1b music45
merak etme yukarı bak ok var mavi renkte radyoyu saklamışın geri çıkar onu sen dikkat et formun en üstünde...girincede habe rvar ona göre anonsumu yapiym sana...
explorere sildim silinmedi yeniden yukledim felan zor bela snei dinliyorum yine. kiz bende sen bagimlik yapma neyse hafta sonlari snei dinleyemiycem. benden kurtuluyorsun bacim. hafta ici basinin belasi olurum ben
dinlememiiiiiiiiii koprunun alti dikennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaktin beni gul ikennnnnnnnnn diloy diloyyyyyyyyyyyy dinlememi. simdi msn yaptigim herkeze linki yoluyorum. kezban var oda chat yapiyormus bir guluyle ehiuehue
tesekur edrimmmmmmmmmmmmmmm arap sacina dondummmmmmmmm. kiz sen roman havasi caliyordunya. iste bende kalktim dans ediyordum ve birden radyom gitti. olay oyle basladi saklamistim yani. oyunumda yarium kaldi ama simdi hersey duzeldi.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.