D(j)EFNE RadYo pRoğRAMLArı İSTEK(s) HePsİ BuRdAAaa

Ynt: D(j)EFNE RadYo pRoğRAMLArı İSTEK(s) HePsİ BuRdAAaa

suzicim sen nasilsin?

SeZeNNL ' Alıntı:
suzicim sen nasilsin?

iyidir şeker...okudum yazını iyi birikim yapıyormuşsun ...

afiyet bal şeker olsun sana kuzum...hakkındır helal sana... kiss3 kiss3

gulum neyi birkim yapiyormusum anlamadim:PPPP

SeZeNNL ' Alıntı:
gulum neyi birkim yapiyormusum anlamadim:PPPP

ayol sıgarayı bırakınca param bana kalıyor demişsin canım.. sevincli

ondan işte son mesajları tıkla okursun sana yazdıklarımı canım benim .... super

sezen ben sana mesaj yazmıyom ama sen bana cevap yazıyon anlamadım ben sana hiç soru sormadım ki
ne birikimi ne yisi ne nasılsını????defduru ben değilim ben DJDEFNEYİMMM

defnecim ellerine sağlık güzel arkadaşım... blissy blissy

ellerine sağlık...müzikleri forum arkadaşlarımla birlikte dinleyince ayrı zevk veriyormuş...

radyomuz canlıyken daha güzel oluyor sohbetler... s456

D(j)EFNE ' Alıntı:
sezen ben sana mesaj yazmıyom ama sen bana cevap yazıyon anlamadım ben sana hiç soru sormadım ki
ne birikimi ne yisi ne nasılsını????defduru ben değilim ben DJDEFNEYİMMM

defnecim bir karışıklık oldu bebiş...sezen benle konuşuyor.... sevincli senin bölümü kullandık biraz...

birikimi biz suziyle yazisyoruz seninle alakasi yok canim. o birkim mesaji suziyle benim aramda.
suzicim simdi anladim evet birkim buyuk 5yil icinde bir villa alirim artik. hemen bakiyorum kutlama yerine ne yazdin sori birden anlamisim.

evet radyoyu toplu halde dinlemek cok hos oluyormus.
defnecim dilerine yuregine saglik iyiki varsin. yarin cumjartesi pazar yokum. pazartesi burdayim gorusmek uzere

sizi gidi sizi suzzy sezen bakın banaaaaaaaaaaaaaa ezerim heeeeeeeeee drive45 ayıp değilmi çekilin benim bölümden bakalım

toplu halde beni eleştiriyonuz demi sizi sizi ..............forumdan arkaşlara seslenmek isityorum bu arada öle kuru kuru seviyoz falan olmuyo artık gerisini siz düşünün neler yapacağınızı hadi bakalım.. music45

yavrum elimizden gelen bişey olursa yaparız alimallah... wave

D(j)EFNE ' Alıntı:
sizi gidi sizi suzzy sezen bakın banaaaaaaaaaaaaaa ezerim heeeeeeeeee drive45 ayıp değilmi çekilin benim bölümden bakalım

ayyy. çok hoş oluyormuş burdan sohbet... aa34

valla ayip degil defnecim neguzel sohbet ettik sende bizim konulara ordanda ederik. seninde nekadar kiymetli konun varmis kiz bizi bir dofmedgin kaldi ehuehuehue suziy bizde nekadar merakliymisk laf yemeye demi

yaaa...bu şarkıların hepside süpper.... emb23 çok duygulandım...keskin bıçak çooook güzeldiiii...

şu an defne yayında görünüyor...defneciiiiiimmm... tender45 yüreğine sağlık arkadaşım müzikler müthiş.... blissy

defnecim hani nerdesin çıktım okur okumaz yayından anonsumuda yaptım, hadi yayına girde bana bir barış mançodan dönence çalarmısın
saol merak ettim seni kaç gündür,

selam ben radyoyu dinleyemiyorum. herkes mi dinleyemiyor?

soruya bak ?

yıkıldım :D khkh56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri