bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
olumlu düşünmeyi alışkanlık haline getirdiğim için şükürler olsunsevincli

Bu sabah uyandım ve haberler için televizyonu açtığımda Şili'deki işçilerin kurtarılma çalışmalarını izledim uzun süre. İnsanlar bir ayı aşkın bir süredir 700 metre derinlikte yaşam mücadelesi veriyordu ve bu sabah ailelerine kavuşmaya başladılar.

Yeryüzünde olduğum, sıkışıp kaldığım tek yer kendi iç dünyam olduğu ve anahtarı da bende olduğu için şükürler olsun.

Gökyüzünü her istediğimde görebildiğim her an özgürlüğüme şükrediyorum.

Bu sabah güne yağmur ile başladık. Gökyüzünden düşen ve bize hayat veren her bir yağmur damlası için şükürler olsun.

Bir yola çıktım, henüz çok başındayım, duygularımı paylaştığım insanların bana saçmalıyormuşum gibi bakmalarına rağmen küçük adımlarla da olsa devam ediyorum. Daha çok yolum var fakat güzel olan yolun kendisi hemen bitmesi gerekmiyor. Yavaş yavaş depresyonu dünde bırakıyorum ve her geçen gün kendimi biraz daha ileriye atıyorum.Her şeyin anlamını kavrayarak yürürken şu an için bu farkındalık için şürkediyorum. ve Allah'ımızın bizim için yarattığı herşey için şükrediyorum herşey okadar anlamlı keşfedilecek okadar çok şey var ki, kırılma noktam için şükrediyorum, döngüyü aşıp gelişen sarmala girdiğim için şükrediyorum. Oğlum ,eşim, sevdiklerim ve bize verilen herşey için şükrediyorum. Yaşamın her saniyesi için şükürler olsun.

Sağlıklı oldugum için, pozitif insanlar ve enerji saçan güzelliklerle karşılaştıgım için Şükürler olsun Allah'ım

İşlerimi zamanından önce bitirdiğim ve haftasonuna kafam rahat gireceğim için şükürler olsun:)))

yatay geçişimin akbul edıldıgı içinn sükürler olsunn ...zorlu bir süreçtii ama sonuçç hayrıma olsunn ..asla pişmanlık duymıyımm ...

Hiç sıkılmadan ders çalıştığım için gelecek sınavda iyi bir not alacağım ve azmim başarım olacağı için şükürler olsun. Bedenim her organı kusursuz çalıştığı için Zihinsel, fiziksel ve ruhsal olarak sağlıgım yerinde oldugu için şükürler olsun. Mutlu, huzurlu ve enerji dolu bir bedenim olduğu için, nefes aldığım ve sevdiklerimle ailemle beraber olduğum için şükürler olsun şükürler olsun şükürler olsun. Ve ben tüm bu şükranlarımı yaratıcıya hiç bir karşılık beklemeden sadece bana verdikleri karşısında minnettarlığımın bir göstergesi olarak onun yaratıcı gücüne sadece sevgilerimi gönderiyorum (zaten başka da ne gönderebilirim ki) ve şükredebildiğim için şükürler olsun diyorum.

Hayata bir şükürde ben göndereyim diyerek şükür etmenin hayatın bir parçası olduğunu düşündürdüğüm arkadaşlarıma; İyi ki varsınız şükürler olsun.

Sağlıklı bir bedene sahip olduğum için,çok iyi bir ailem olduğu için şükürler olsun:)))

Sağlıklı bir bedene ve çok iyi bir aileye sahip olduğum için ŞÜKÜRLER OLSUN:)))

şükredebıldığım için şukurler olsun...:)

Rabbim her an seni anabildiğim ve her gecenin sabahında yeniden doğduğum için şükürler olsun

Sevdiklerimle beraber oldugum için Şükürler olsun ALLAH'IM

Yüce evrende tek olmamı sağlayan, fark ettiğim ve etmediğim tüm yeteneklerim için şükürler olsun.

Bu muhteşem haftaya böyle güzel bir başlangıç yaptığım için şükürler olsun.
Sağlıklıyım, mutluyum,ilerliyorum ve candostlarım var :)))
Şükürler olsun :)))

Allah'ıma şükürler oolsun ki ben varım, kendi başıma varım, ben ben'im. Yeniden varlığımı kutsayabildiğim için sana şükürler olsun Allah'ım!! Seni çoooookk seviyorum :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri