bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Değerimi bilen ve takdir eden insanların arasında olduğum için şükürler olsun.

yaşadığım her gün için şükürler olsun

bir gün öncesinden yerlerde sürünürken, ertesi gün yeniden yaşam enerjisi bulduğum için şükürler olsun.

İçimdeki sezgi gücünün sesini sürekli, hep daha iyi algıladığım için şükürler olsun.

dünden daha mutlu daha sağlıklı daha arınmış daha canlı olduğum için tanrıma şükürler olsun.

Sağlıgımızın, bize verilmiş en güzel nimet oldugunu farkettirdiğin için Şükürler olsun Allah'ım.

bu siteye üye olduğum için,
telkin dinlediğim için,
farkındalığım arttığı ve her geçen gün artmaya devam ettiği için,
şükretmeyi öğrendiğim için,
affetmeyi öğrendiğim için,
anı yaşamayı öğrendiğim için,
mutlu olmayı bir koşula bağlamamayı öğrendiğim için,
kendimi sevmeyi ve olduğum gibi kabul etmeyi öğrendiğim için,
insanları sevmeyi ve oldukları gibi kabul etmeyi öğrendiğim için,
hayatı sevmeyi öğrendiğim için,
kendimi geliştirdiğim için
ŞÜKÜRLER OLSUN
96kl96kl96kl96kl

Hayatı sevdiğim ve yaşamaktan korkmadığım için, bana destek olan güzel yürekli dostlarım olduğu için, sevdiğim ve sevildiğim için şükürler olsun.

bu kışı da gördük şükürler olsun..

Nefes aldığım, sağlığım yerinde olduğu için tüm organlarıma teşekkür ediyorum ve Allah'ıma şükrediyorum.
Şükürler olsun. Şükürler olsun. Şükürler olsun.

Sağlığım, mutluluğum, huzurum için şükrettim.
Uzun zaman sonra sitede biraz da olsa aktif kalabildiğim için şükrettim
telkinleri bu kadar uzun dinlediğim için ve değişiklikler için şükrettim
şükredebilmeyi öğrendiğim için şükrettim.

bugün içimi kaplayan bu mutluluk ve yaşama sevinci hissi için sonsuz şükürler olsun..y789

Doğduğum ve yaşadığım için, bu güzel insanlarla tanıştığım için şükürler olsun:)))

Bugün istediğim saatte uyandım.... Güzel bir uyku çektiğim ve belirsizlik içinde olmadığım için çokkk mutluyumm. Şükürler olsunnnn...blissy

Dün yapmam gerekipte yapmadığım işlere başlayabildiğim için şükürler olsun.
Huzurum yerinde şükürler olsun.
Mutlu bir evliliğim var şükürler olsun
Şükredebildiğim için şükürler olsun.
Tevekkül edebildiğim için şükürler olsun.

dusun2​

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri