bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Yola Devam

yıkıldığın her an
yokolmadığına şükret
kalk aynalara bak

yorulduğun her an
kolay ölümden vazgeç
kalk gökyüzüne bak

yüreğine güneş koy
yüreğine bulut koy
yüreğine yıldız koy
yola devam

sen zamansız yürek yakan
hayatı yalan dolan
olmadın hiçbir zaman

ağla hiç kimseler duymadan
sevdiğine doymadan
kendini unutmadan

kalk kendine bir bak

bu sabah bu şarkıyı dinledim ...sözleri benim ruh halimi anlattı....bugünkü şükrüm bu olsunsuperxy

Bereket yağdığı için şükürler olsun......

evet,bende bengusu gıbı bugun ben ve sevdıklerım saglıklı uyandıgı için................

Nefes alabildiğim,düşünebildiğim,okuyabildiğim ,sevebildiğim vede sevilebildiğim için şükürler olsun.

Sevdiiklerim yanımda ve çok mutlu olduğum için şükürler olsun

Yaşadığım her an gelip beni bulan iyi yürekli ve candan insanlar için şükürler olsun:)))

"Allah iyilerle karşılaştırsın", diye sürekli bana dua etmiş olan bir anneye sahip olduğum için de şükürler olsun.

Böyle bir dünyada bu kadar temiz kalpli, bu kadar candan ve bu kadar sevgiyle dolu insanı bir arada bulmak herkese nasip olsun inşallah:)))

Sana şükürler olsun yarabbim

Güzellikleri görebilen gözlerim, hissedebilen bir kalbim olduğu için,
Sağlıklı bir bedene,akla ve ruha sahip oldugum için,

Şükürler olsun Allah'ım

Bu konu olduğu için şükürler olsun. Çünkü bana şükretmem gereken şeyleri hatırlatıyor.

Teşekkür ederimmm... girlhaha

sağlıklı olduğum için binlerce şükürler olsun.Mükemmel bir eş-iş-ve çocuğa sahip olduğum için şükrediyorum allahıma......

hatalarımı bana gösterip farkettiren kendimi düzeltme ,yenileme fırsatı veren rabbime şükürler olsun

Rabbim herkesi bu kadar özel kıldığı için,bedenime bu günde hayat verdiği için , varlığıyla kalbime çicekler açtırdığı için şükürler olsunnn

herşeyın yolunda oldugu bır gun oldugu için....

dinginlik ve sakinliği damarlarıma kadar hissedebildğim için şükürler olsun..

etrafımda beni mutlu eden arkadaşlarım olduğu için teşekkür ediyorum..

Dostlarım için şükrediyorum. Yalnız bırakmayan dostlarım için...

Yeni şeyler öğrenebildiğim için ve Rabbımın mucizelerinin sonsuz olduğu için bana yardım ettiği için şükrettim
Beni sevdiği için şükrettim.

Nefes alabildiğim için, yaşamanın anlamını kavrayabildiğim için Şükürler olsun Allah'ım

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri