bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
akıl sağlığım yerinde olduğu için şükürler olsun...
bolluk ve bereket içinde yaşadığım için şükürler olsun.
mutlu bir aileye sahip olduğum için şükürler olsun.
şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için şükürler olsunttli3

hayatın çok kısa ve tek sefere mahsus geri dönüşü olmayan bir yol olduğunun farkındayım, ve bu her türlü hayali sıkıntı görüntülerini bilincimden fizyolojimden silmemi sağlıyor ve bana sonsuz bir güç sağlıyor, bunun için çok şükür yaradana..

Bulunduğum noktaya, karşıma çıkan süprizlere, beni yönlendiren ve destekleyen evrene şükürler olsun.

konuşabiliyorum , görebiliyorum,duyabiliyorum, yazabiliyorum,yürüyebiliyorum çok şükür ...............

Şükür listemde çok şey var.Ama ana temel sağlıklıyım bütün vede tamım.Şükürler olsun..

şükredecek bir sürü vasıflarım, deneyimlerim olduğu için şükrediyorum:)

şans meleklerimin her zmaan benimle olduklarını hissettirdikkleri için teşekkür ediyorum : ) : ) ben çok şanslıyım.. meleklerim iyiki varsınız iyiki benimlesiniz..

Yaradanımın verdiği tüm nimetler için şükrediyorum.
Beni sevdiği için şükrediyorum.
Benım de O'nu sevebıldıgım ıcın şükrediyorum.

yatay geçişimin akbul edıldıgı içinn sükürler olsunn ...zorlu bir süreçtii ama sonuçç hayrıma olsunn ..asla pişmanlık duymıyımm ...
gözün aydın sonunda yatay geçinin kabul olmasına çok sevindim yeldacım hayırlı olsunactionsmile

Aklım için ,sağlığım için ,beni seven ailem ve dostlarım için,hayatımda ki herşey içinnn şükrediyorum

hayatımdaki herkesin bir aynam olduğunu farkettiğim için şükrediyorum. hoşlandığım sevdiğim insanlar benim güzel yanımı, hoşlanmadıklarım değiştirmem, geliştirmem gereken yanım olduğunun farkında olduğum için şükrediyorum

Tüm sevdiklerimle sağlıklı, mutlu ve huzurlu olduğumuz için şükürler olsun.
Bugüne huzur içinde uyanabildiğim için, şansım açıldığı ve yaşadığım her anın kıymetiğini anladığım için şükürler olsun.

Allahım beni unutmadığın için şükürler olsun.. Ailem ve dostlarım olduğu için şükürler olsun.

Sevdiklerim yanımda olduğu için şükürler olsun.....

Hedeflerime adım adım yaklaştığım için şükürler olsun.

Yüce Rabbimin bize sunduğu güzel nimetler için....

gecenin gündüzü sürekli takip etmesi gibi kendisini bulmam için sürekli fırsatlar çıkaran sen benimsin ben senin Rabbinim diyen ve beni hayırlı şeylerle buluşturan Rabbime sonsuz şükrediyorum

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri