bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
her gün güzel geçmeye başladığı için şükürler olsun

şükürler olsun güne güzel başladım
mutluyum
huzurluyum
sağlıklıyım...

şükrettikçe şükretmenin gücünü hissettiğim için Şükürler Olsun.

şükrettikçe mutluluğum ve huzurum daha da arttığı için şükürler olsun yine güzel bi gün beni bekliyo

bugün dün beklediğim iyi haberin gelişine, kızımın tahlil sonuçlarının temiz hatta tertemiz olmasına şükrediyorum ve her zaman bunun için şükretmeye devam edeceğim...

her şey gönlümce olduğu için şükürler olsun
şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için şükürler olsuny789

her şey için şükürler olsun

Her gece yatmadan önce oğluma "bugün ne için şükredelim" diyerek, ona her gün yaşadığı güzellikler için şükretmeyi öğrettiğim için,
İşlerim yoğun olduğu için ve işlerime odaklanabildiğim için,
Bana güvenen, beni seven ve işlerini bana teslim eden tüm müşterilerim için,
Her zorluğun içerisinde bir kolaylık olduğunu keşfedebildiğim için,
BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN sevincli

Kendime yettiğim ve kimseye muhtaç olmadığım için şükürler olsun

Hepimiz süperiz arkadaşlar, her geçen gün farkındalıklarımız arttığı için ve
birlikte geliştiğimiz için şükürler olsun...

her şer de bir hayır vardır ' ı yeniden yasayarak öğrendiğim için şükürler olsun..hipotroidi şerrinden sonra bu site ile tanıstığım için şükürler olsun.bir bebeğim var,hayatta ve sağlıklı daha ne olsun.Allah' a binlerce kez şükürler olsun....

hediyelerin en güzeline, yaşama sevincine sahip olduğum için, Yüce Rabbim'e sonsuz Şükürler Olsun.

bugünde mutlu ve huzurlu geleceğimden umutluyum güzel günler beni bekliyo şükürler olsun

aslında bugün herşeye şükretmek istiyorum şükrettikçe mutluluğum artıyo çünkü şükürler olsun ya kendimi seviyorum ve ben değerliyim sevip seviliyorum şükürler olsun pozitif olan herşeyi kendime çekiyorum şükürler olsun allahım sana sizlerde iyiki varsınızzzzzz

yaşadığım,gördüğüm hissettiğim,akıl sağlığım kısacası her şey için şükürler olsuny789

başımın agrısı gectigi için, saglıklı oldugum için, sevdiklerimin başarılarını alkışladıgım için, sahip olduklarım için, şükürler olsunnnn

bugün yine taptaze bi gün ve ben bütün güzellikleri kendime çekiyorum şükürler olsun mutluyum huzurluyum en çok ta şunun için şükrediyorum başkaları için değil kendim için yaşıyorum sonsuz şükürler olsun isteklerimi adım adım gerçekleştiriyorum tüm güzellikler bizimle olsun iyiki varsınız

çok güzel bir güne günaydın diyebildiğim için şükürler olsuny789

umudum hep varolduğu için bugün yine çok güzel bi gün olduğu için kendim için bişeyler yapabildiğim için ve kendimi çok sevdiğim için şükürler olsun ve iyiki burdayım

kickbox antremanında bugün de dayak yemedim ya şükürler olsun :)
inşallah haftaya da aynen devam eder :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri