bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Tüm ısrarlara rağmen sigara denen pisliğe başlamadığım için şükürler olsun Rabb ime khkh56khkh56

büromuzdaki çiçekleri farkettim bugün, yere düşen bir yaprak vesilesiyle. onlarında canlı olduklarını, ortama kattıkları rengi ve havayı hissettim yürekten. onlara su verdim su verirken de yürekten telkinde bulundum, çünkü bazıları epey bakımsız kalmıslardı.

sabahın ve bu koca günün en güzel sürprizleri oldular bana Şükürler olsun.

Düşünce gücü ve duyguları kullanarak, doktora gitmeden iyileşebildğim için şükrediyorum O0guitarsevincliy789happy6gulensmiley

güzel bir haftaya başlayabildiğim için,
seven dostlarım olduğu için,
sağlıklı olduğum için,
şükrettikte şükredeceğim şeyler arttığı için şükürler olsun...

güzel bir haftaya başlayabildiğim için,
seven dostlarım olduğu için,
sağlıklı olduğum için,
şükrettikte şükredeceğim şeyler arttığı için şükürler olsun...

bende aynısını kabul ediyorum şükürler olsun yarabbim bizi iyi insanlarla karşılaştırdığın için....

günaydınn arkadaşlarr yaa sizler süpersiniz gerçekten.sizlerele tanıştıgım için çok mutluyum.bu site iyiki var yeniyim burda sabah sabah huzur buldu içim.evet aslında sükredecek çok şeyimiz var.yaşadıgımız her saliseye sükürler olsun.dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyosunuz ve ertesi gün herşey mükemmel.degişik bir duygu.sadece o anın geçecegini düşünüp strese girmemek sabretmek ve allaha havale etmekk.gerisi geliyo.herkese güzel huzurlu ve mutlu bir gün olsun.herkesi seviyorum.benden nefret edenleridee..

sağlıklı olduğum için şükürler olsun

akıl sağlığım için şükürler olsun

Yepyeni bir güne sevgiyle başladığım için şükrediyorum.
Yakında memleketime gideceğim için şükrediyorum.
Eğer istersek her ayrılığın kavuşma anı olduğu için ve bende sevdiklerime sarılabileceğim için şükrediyorum.

her şey güzel olmaya başladığı için şükürler olsun

boğazım acımasına ve keyfimin olmamasına rağmen, buradaki şükür mesjlarını okudukça kendime geldiğim için şükürler olsun. sizlerede teşekkürler arkadaşlar.

bugün çok güzel birgün olacagı için
şükürler olsun
şükürler olsun
şükürler olsun

Harika bir güne, harika bir şekilde uyandım. İstediklerimi yapacak enerjimde var, Şükürler Olsun...956k

Hedefimi gerçekleştirmek üzere adım attığım için,
Yeni dostlar edinip hayatıma renk kattığı için,

Sağlığım yerinde olduğu için,
Çok şükür…………….y789

sağlıkla yeni bir güne daha uyanabildiğim;

sevdiğim dostlarımla yine birarada olabildiğim için

şükürler olsun..

seven dostlarım olduğu için şükürler olsun

İyiliksever arkadaşlarım artmaya başladığı için şükürler olsun girlhaha

Beni sevgiyle büyüten bir aileye sahip olduğum için şükürler olsun..

Değerimi bilen ve takdir eden insanlar arasında olduğum için şükürler olsun..

Birlikte keyifle zaman geçirdiğim bir aileye ve dostlara sahip olduğum için şükürler olsun..

Sevdiğim,beni mutlu ve tatmin eden bir işim olduğu için şükürler olsun..

Hayatın tadına varabildiğim,yaşamın keyfini de sürebildiğim için şükürler olsuny789

güzel bir güne sağlıklı ve enerjik başlayabildiğim için,

su an basında bulundugum bir işim oldugu için,

sınırsız kullanma hakkına sahip oldugum sevgi duygularım için,

Sana binlerce kez Şükürler olsun Yüce Rabb'im

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri