bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ailem ve ben sağlıkla güne başlayabildiğimiz için,
Verdiğin nefese,
Kimseye muhtaç etmediğin için Tanrım
Şükürler olsun..

her zaman ve tamamen güvende olduğum için,
hayatın akışına güvenmeyi öğrettiğim için şükürler olsun yarabbim...

yaşadığım için,
çocuklarım sağlıklı olduğu için şükürler olsuny789

farkına varabildiğim,sahip oldugum her şey için Şükürler Olsun.

sevmediğim insanlara karşı bile içimden "seni seviyorum " diyebildiğim için ve ben kendim iyileştikçe onlarda iyileştiği için, bunu fark edebildiğim için şükürler olsun rabbime. herkese kucak dolusu sevgiler ve hayatta bol şanslar... blissy

sağlıklı olduğum ve en sevdiklerim hayatta olduğu için tüm sahip olduklarım için Allaha sonsuz şükürler olsun..

Bugün bir şansım daha olduğunu öğrendiğim için ve beni her daim destekleyen ailem için şükrettim..

Dostlarımın varlığı için ve bu siteyi keşfettiğim için Mevlama şükürler olsun...

sağlığım yerinde..
mutlu bir ailem var..
şükürler olsun tanrım..

Akşam babam için güzel bir haber aldım.Beyin MR sonuçları iyi çıktı çok şükür.20 Nisanda ki kalp sonucuda iyi çıkar inşALLAH.Rabbim sana kulluk edemesekte,sen kullarını hep güzelliklerle ödüllendirirsin.Sana ne kadar şükretsem azdır ALLAH'ım...

Akşam babam için güzel bir haber aldım.Beyin MR sonuçları iyi çıktı çok şükür.20 Nisanda ki kalp sonucuda iyi çıkar inşALLAH.Rabbim sana kulluk edemesekte,sen kullarını hep güzelliklerle ödüllendirirsin.Sana ne kadar şükretsem azdır ALLAH'ım...
Çok sevindim iyi kalpli ablam.956k İnşallah herşey dilediğin gibi olsun. Seni seviyoruz...actionsmile

canimsın sen tatlım Rabbim babacıgına acil şifalar versin... rabbimin verdiği herşeyde bir hayır vardır.. şükretmek gerekiyor..
bize verdiği bütün nimetler için şükürler olsun...

canimsın sen tatlım Rabbim babacıgına acil şifalar versin... rabbimin verdiği herşeyde bir hayır vardır.. şükretmek gerekiyor..
bize verdiği bütün nimetler için şükürler olsun...

çok sağol ablacım.Rabbim dualarınızı kabul eylesin.herşey biz insanlar için.yaşadığımız güne şükürler olsun.iyi ki varsınız y789

Özgür bir şekilde kendimi ifade edebildiğim için şükürler olsun..

Ağlayabildiğim ve gülebildiğim için şükürler olsun..

Şükredebilmeme vesile olan herşey için şükürler olsun...y789

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri