Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
kendimi sevip onayladığım için şükürler olsuny789
Çok sevindim iyi kalpli ablam.956k İnşallah herşey dilediğin gibi olsun. Seni seviyoruz...actionsmileAkşam babam için güzel bir haber aldım.Beyin MR sonuçları iyi çıktı çok şükür.20 Nisanda ki kalp sonucuda iyi çıkar inşALLAH.Rabbim sana kulluk edemesekte,sen kullarını hep güzelliklerle ödüllendirirsin.Sana ne kadar şükretsem azdır ALLAH'ım...
Akşam babam için güzel bir haber aldım.Beyin MR sonuçları iyi çıktı çok şükür.20 Nisanda ki kalp sonucuda iyi çıkar inşALLAH.Rabbim sana kulluk edemesekte,sen kullarını hep güzelliklerle ödüllendirirsin.Sana ne kadar şükretsem azdır ALLAH'ım...
Çok sevindim iyi kalpli ablam.956k İnşallah herşey dilediğin gibi olsun. Seni seviyoruz...actionsmile
canimsın sen tatlım Rabbim babacıgına acil şifalar versin... rabbimin verdiği herşeyde bir hayır vardır.. şükretmek gerekiyor..
bize verdiği bütün nimetler için şükürler olsun...
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.