bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Bugün hava güneşli olduğu için ve o güzel ışıkları içime dolduğu için şükürler olsun...

sevmenin ve sevilmenin hazzını yaşatan bir kalbe sahip oldugum için Şükürler Olsun.

bugün erken kalktım ve kendimi çok mutlu hissediyorum şükürler olsun ve bugünümün çok güzel geçmesini diliyorum

sevdiklerim yeni hayatına alıştı çok şükür onlarla guru duyuyorum. güzel haberlerini ve alkışlamayı seçiyorum. herkesi seviyorum ama kendimide tabiii sevgiyle.....çok şükürrrrr

güzel bir güne güzel duygularla başlayabildiğim için şükürler olsun

istediğim güzellikte yaşadığım için şükürler olsun

kendimi çok iyi hissettiğim için, yapılacak bir çok işim oldugu için şükürler olsun.

babam yanımda olduğu için binlerce kere şükürler olsun.

bugün çok güzel bir gün olduğu için isteklerim yavaş yavaş gerçekleşmeye başladığı için aşık olduğum için kendimi ailemi çok sevdiğim için hep iyi olanı pozitif olanı tercih ettiğim için şükürler olsun

bu siteyle tanıştığımdan beri mutluluğum hayata bakışım, yaşama sevincim gittikçe arttı. artık sadece ve sadece bilincimde ve bilinçaltımda güzel, mutlu düşüncelere yer veriyorum. şükürler olsun. darısı herkesin başına smil56

her şey gönlümce güzel olmaya başladığı için şükürler olsun

ne olursa olsun hep kendim olduğum için başkalarına göre yaşamadığım için kendimi ailemi sevdiğim için ve sevgimi gerçekten hakeden birileri olduğu için şükürler olsun

Herkese günaydın :) Bugün aldığım her nefes için..Hayata bakış açımın değiştiği için..Mutlu..huzurlu..sevgi dolu..berektli..bolluk içinde bir güne başladığım için..her ne kadar sevdiğim insanla ayrı olmamıza rağmen..bu kısa ayrılık sürecinde bir şeyleri daha iyi anlayıp..Bu kez hatasız mutlu bir beraberliğimiz olacağı için Allahıma şükürler olsun diyorum :)))) Umarım yeryüzündeki her insanın her canlının mutluluk dolu birgünü olur..:))

rahat nefes alabildiğim için şükürler olsun

Koşullar her ne olursa olsun, insanı en fazla güçlendiren şey şükür duygusudur

güzel bir güne başlayabildiğim için şükürler olsun....

anlatılmaz bir mutluluk duygusu ile güne başlayabildiğim için Şükürler olsun.

Sabah sabah kendini bilmez densizin biri sinirimi bozduğu halde, kendimi toparladığım, kendimi kontrol edebildiğim ve öfkemi yenebildiğim için şükürler olsun...

Nefes alabildiğim için şükrediyorum.
Rahatça yemek yiyebildiğim ve yediklerimden tat alabildiğim için şükrediyorum.
Evime güneş ışığı girdiği için şükrediyorum.
Beni seven bir eşim olduüu için şükrediyorum.
Yine kendisini çok sevdiğim bir eşim olduğu için şükrediyorum.
Her zaman bana yol gösteren bana destek olan bir ablam olduğu ve varlığını yanımda hissettiğim için şükrediyorum.
Hayatta bazı şeyleri farkedebildiğim ve bunları farketmemde bana yardımcı olan herşey için şükrediyorum.
Evreni hissedebildiğim için şükrediyorum.
Gözlerim gördüğü, kulaklarım duyduğu için ve yürüyebildiğim için şükrediyorum.
Rüya görebildiğim için şükrediyorum.
Sağlıklı düşünebildiğim için şükrediyorum.
Hayatımdaki olaylardan ders alabildiğim ve bu olaylar beni daha da olgunlaştırdığı için şükrediyorum.
İnsanlara yardım edebildiğim için şükrediyorum.
Bu sayfayı keşfettiğim için şükrediyorum.
Güzel şeyler paylaşan insanların yazılarını okuyabildiğim ve içlerindeki güzel şeyleri hissedebildiğim için şükrediyorum.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri