bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
İnşallah kaybetmem bu durumumu :) Serbest bırakabildiğim ve çekim yapabildiğim için şükrediyorum. Şükrettim :)

şükürler olsun sağlığım yerinde...

Sağlıklı ve mutlu olduğum, çevremdekileri de böyle görebildiğim için şükürler olsun. Bir de buraya yazamadığım bir şey için daha şükürler olsun.956k

Kızımın doğumgününü kutladığımıza şükrediyorum. İyi ki varmış... İyi ki varsınız.. sevincli actionsmile

Kızımın doğumgününü kutladığımıza şükrediyorum. İyi ki varmış... İyi ki varsınız.. sevincli actionsmile
Kızının yeni yaşını kutlarım ve seninle birlikte, gönlünüzce yaşayabileceğiniz harika bir ömür dilerim...actionsmileSende iyi ki varsın..

Kızının yeni yaşını kutlarım ve seninle birlikte, gönlünüzce yaşayabileceğiniz harika bir ömür dilerim...actionsmileSende iyi ki varsın..
Teşekkürler, ben de sizin için aynı dileklerde bulundum iyi ki varsınızu859happy6gulensmileyblissy

İyileştiğim için şükürler olsun. Sağlıklı olduğum için şükürler olsun. Neyi istesem alabilecek güçte olduğum için şükürler olsun. Aşkım bana aşık olduğu için şükürler olsun. Ailem olduğu için şükürler olsun. Bedenim sağlıklı olduğu için şükürler olsun. Bu siteyi bulduğum için şükürler olsun.

Her sabah 5'te kalkmayı alışkanlık edindiğim için,
Sabahları mutlu bir şekilde uyanabildiğim için,
Zamanımı iyi bir şekilde yönetip, işlerimi zamanında teslim edebildiğim için,
Yüreğimi açabileceğim dostlarım olduğu için
ŞÜKÜRLER OLSUN...

Her sabah 5'te kalkmayı alışkanlık edindiğim için,
Sabahları mutlu bir şekilde uyanabildiğim için,
Zamanımı iyi bir şekilde yönetip, işlerimi zamanında teslim edebildiğim için,
Yüreğimi açabileceğim dostlarım olduğu için
ŞÜKÜRLER OLSUN...

Böyle mutlu olduğun ve şükür edebildiğin içn ; ve
banada şükür edebileceğimi öğrettiğin için bende bugün buna şükrediyorumyrl78

Böyle mutlu olduğun ve şükür edebildiğin içn ; ve
banada şükür edebileceğimi öğrettiğin için bende bugün buna şükrediyorumyrl78

Süpersin, çok teşekkürler y789
Başka bir insana şükretmeyi öğretmiş olmak ve daha kapsamlı düşünürsek, "ilham olmak" çok hoş bir duygu blissy
Şimdi daha da mutlu oldum, mutlu olabildiğim için ve mutlu olmalarını sağlayabildiğim dostlarım için şükürler olsun, iyi ki varsın art56art56

Süpersin, çok teşekkürler y789
Başka bir insana şükretmeyi öğretmiş olmak ve daha kapsamlı düşünürsek, "ilham olmak" çok hoş bir duygu blissy
Şimdi daha da mutlu oldum, mutlu olabildiğim için ve mutlu olmalarını sağlayabildiğim dostlarım için şükürler olsun, iyi ki varsın art56art56
İlham perim oldunuz Wallay789

güzel bir gün her şey yolunda şükürler olsun

sabah uyandıgımda kendimi dinç,dinamik ve çook enerjik hissettiğim için şükürler olsun.

şükürler olsun bu günede saglıklı uyandığım için

Bugün Güneş doğduğu için; doğan Güneş'i görebildiğim için Şükürler olsunn, Rabb'imm sanaa. .

şükürler olsun ki bu kadar güçlüyüm şükürler olsun ki her fırtınanın ardından dimdik durmasını öğreniyorum allahıma sonsuz şükürler olsun ki hatalarımı görebiliyor ve onları düzeltme imkanı buluyorum şükürler olsun ki benim sevgimi hakeden birileri var onları ve sizleri çoooooooook seviyorum

bu gün kendimi iyi hissettiğim için şükürler olsun

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri