Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Kızının yeni yaşını kutlarım ve seninle birlikte, gönlünüzce yaşayabileceğiniz harika bir ömür dilerim...actionsmileSende iyi ki varsın..Kızımın doğumgününü kutladığımıza şükrediyorum. İyi ki varmış... İyi ki varsınız.. sevincli actionsmile
Kızımın doğumgününü kutladığımıza şükrediyorum. İyi ki varmış... İyi ki varsınız.. sevincli actionsmile
Teşekkürler, ben de sizin için aynı dileklerde bulundum iyi ki varsınızu859happy6gulensmileyblissyKızının yeni yaşını kutlarım ve seninle birlikte, gönlünüzce yaşayabileceğiniz harika bir ömür dilerim...actionsmileSende iyi ki varsın..
Her sabah 5'te kalkmayı alışkanlık edindiğim için,
Sabahları mutlu bir şekilde uyanabildiğim için,
Zamanımı iyi bir şekilde yönetip, işlerimi zamanında teslim edebildiğim için,
Yüreğimi açabileceğim dostlarım olduğu için
ŞÜKÜRLER OLSUN...
Böyle mutlu olduğun ve şükür edebildiğin içn ; ve
banada şükür edebileceğimi öğrettiğin için bende bugün buna şükrediyorumyrl78
İlham perim oldunuz Wallay789Süpersin, çok teşekkürler y789
Başka bir insana şükretmeyi öğretmiş olmak ve daha kapsamlı düşünürsek, "ilham olmak" çok hoş bir duygu blissy
Şimdi daha da mutlu oldum, mutlu olabildiğim için ve mutlu olmalarını sağlayabildiğim dostlarım için şükürler olsun, iyi ki varsın art56art56
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.