Alice İn Wonderland ın günlüğü :)

dün akşam 2 limon 6 kivi 2 muz yedim ilacımı da içtim. olmadım hasta hıh. burnuşuma da bepanten sürdüm .omzuma da viks sürdüm . kokuyorum ama napim. iyiyim ben iyiyim 956k

Wuwhh 6 kivi vay canına bravo. Ayrıca geçmiş olsun. Evet sen iyisin, sağlıklısın, harikasın
Geçmiş olsun Alice. Bu akşam senin için Alice in Wonderland (2010)'ı izliycem. İçimden geldi hahayy

Wuwhh 6 kivi vay canına bravo. Ayrıca geçmiş olsun. Evet sen iyisin, sağlıklısın, harikasın
Geçmiş olsun Alice. Bu akşam senin için Alice in Wonderland (2010)'ı izliycem. İçimden geldi hahayy
izledin miiiiii 956k956k956k956k

dün akşam 2 limon 6 kivi 2 muz yedim ilacımı da içtim. olmadım hasta hıh. burnuşuma da bepanten sürdüm .omzuma da viks sürdüm . kokuyorum ama napim. iyiyim ben iyiyim 956k
Ayy Alicecim ne güzel gelişmeler bunlar.Maşallah sana:)Çok sevindim canım.Bu arada sen böyle devam et kivileri,muzları yemeye 1 aya kalmaz kilo alırsın:)))Ya keşke kilo değişimi diye bi yöntem olsagirlhahacanımız acımadan fln böyle kolay bi operasyonla kilo alıp versek birbirimize:)hehehe ne kadan da mikemmel olurdu.İnan ben gözüm kapalı sana hemen 3 kilocuğumu verirdim.y789

Ayy Alicecim ne güzel gelişmeler bunlar.Maşallah sana:)Çok sevindim canım.Bu arada sen böyle devam et kivileri,muzları yemeye 1 aya kalmaz kilo alırsın:)))Ya keşke kilo değişimi diye bi yöntem olsagirlhahacanımız acımadan fln böyle kolay bi operasyonla kilo alıp versek birbirimize:)hehehe ne kadan da mikemmel olurdu.İnan ben gözüm kapalı sana hemen 3 kilocuğumu verirdim.y789

3 kilo mu sevincli bana verrr bana verrr sevincli tam 3 kiloya ihtiyacım var benim girlhaha

dürüst ve vicdanlı bir insan olmak zorundamıyım ben.

Dürüst ve vicdanlı bi insan olmak çok güzel bişey.Sanırım canını sıkan birşey var.Böyle olduğun için bazen üzülüp kırılanın sen olduğunu düşünebilirsin ama sen kalbini temiz tut.Boşver.İlahi adalet diye birşey var.Bir reklam vardı bilirsin sloganı İYİLER MUTLAKA KAZANIRdı.Aynen öyle işte ne olursa olsun inan buna çünkü;İYİLER MUTLAKA KAZANIR...

evet iyiler mutlaka kazanir.

ay neyse bugün neşemi bozmak istemiyorum. iyiyimmm iyiyimm çok iyiyim.
hepinizi seviyorum. iyiki varsınız y789 iyiki telkinlerim var.

şimdi ilişkim çok güzel telkinlerden ruh eşini bulmayı çıkarmam gereklimi benim :S

Günaydın günlüğümmmm nasılsın y789seni çok özledim biliyormusun y789 herşey yolunda beni merak edersen y789 Allah Nazarlardan saklasın y789 telkinlerimi dinliyorum y789 spora gidiyorum girlhaha huzurluyum maşallahh. işlerimin yoğunluğu azaldı biraz artık seninle ilgilenebileceğim girlhaha

dün bidaha anladım ki kendime güvenim yerine geldi 956k eskiden olsa bana söylenen dırdır eden biri için çok üzülür saatlerce iyi birşey söylemesini bekler söylemesse içim rahat etmez dünyayı kendime dar ederdim. Dün gayet rahat gayet kendinden emin davrandım y789 ve hiççç kendi sinirimi bozmadım ve ben kazandım y789 aslında herşey kendi elimizdeymişsmil56

bugün annemin ölümünün 1. senesi.
içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.
onu okadar çok özledim ki ....

sevinclisevincliAllah beni nazarlardan korusun kem gözlerden uzak tutsun inşallah

Telkinler işe yarıyor buna inanıyorum. benim giibi anında huzursuz olan mutluluğu kendine layık görmeyen biri okadar değiştiki y789
sevincli telkinlerimi dinliyorum düzenli olarak. y789 hiç aksatmadım daha 1 gün bile y789 gündüz dinleyeemeyeceksem gece . gece dinleyemeyeceksem gündüz kesin dinliorum girlhaha kardeşim bile alıştı artık telkin sesi duymaya girlhaha ablam yine entel takılıyor diyip duruor klasik müzik sesi duyunca girlhaha ama en çok doğa +piyano sesine bayılıyorum nasıl bir huzur veriyor anlatamam partysmiley kilom da bi deişiklik yok 55 olduğumda zil takıp oyanayacağim partysmiley

sseni seviorum hayatım değişti 956k
seni seviorum cliviaf 956k

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri