arkadaşlar mrb ben kıskanç bir insanım acaba bende de yarar mı bu telkinler? Ve kıskançlığa karşı ne dinlemeliyim? Bu arada kıskançlığım ööyle sevgili kıskanmak falan değil.Normal başka insanlara duyulan kıskançlık 
arkadaşlar mrb ben kıskanç bir insanım acaba bende de yarar mı bu telkinler? Ve kıskançlığa karşı ne dinlemeliyim? Bu arada kıskançlığım ööyle sevgili kıskanmak falan değil.Normal başka insanlara duyulan kıskançlık![]()
Annemi kaybettiğim ve çok mutsuz olduğum bi anda içmeye başladım C ile başlayan bi ilacı ondan sonra dr . um filan tayini çıkmış gitti . böle bi kime ne danışıcam bilemedim. bıraksam mı bilmiorum ama bırakmak için yazı seçin diyormuş uzmanlar. mevsim geçişlernde bırakmak aşırı dalgalanmalara neden olurmuş. yaz mevsimi bırakılması için en ideal miş. acaba düğünden sonramı bıraksam :s azaltıcam sonra bırakıcam .Antidepresan işi nedir Alice?
valla ben ilişkimde çok kıskançtım onun dışında kimsenin bişeyini yada arkadasımı filan kıskanmam telkinler bana çok iyi geldi tavsiye ederim kesinlikle.arkadaşlar mrb ben kıskanç bir insanım acaba bende de yarar mı bu telkinler? Ve kıskançlığa karşı ne dinlemeliyim? Bu arada kıskançlığım ööyle sevgili kıskanmak falan değil.Normal başka insanlara duyulan kıskançlık![]()
şu an tamamen geçmiş hissediyorum. ara ara bozulmalar oluyor ama hangi insan tam anlamıyla hergün harika olabilir kiama en azından mutluyum..
(
demiii demiii 956k harikalar diyarımdan mutsuzluğa yer yok girlhahaAma sen Harikalar Diyarı'nda yaşıyorsun. Her gün harika olmalısın smileydance
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.