Alice İn Wonderland ın günlüğü :)

arkadaşlar mrb ben kıskanç bir insanım acaba bende de yarar mı bu telkinler? Ve kıskançlığa karşı ne dinlemeliyim? Bu arada kıskançlığım ööyle sevgili kıskanmak falan değil.Normal başka insanlara duyulan kıskançlık :(

Antidepresan işi nedir Alice?

arkadaşlar mrb ben kıskanç bir insanım acaba bende de yarar mı bu telkinler? Ve kıskançlığa karşı ne dinlemeliyim? Bu arada kıskançlığım ööyle sevgili kıskanmak falan değil.Normal başka insanlara duyulan kıskançlık :(

kıskançlığa çare kendini onaylamaktır..kendini elindekini yeterli bulmaktır..aslındaaa gerçekten ihtiyacın olan şey başka birşey olabilir.yani aslında eksik olan bir yanın olabilir. mesela bir yeteneğini bastırmış olabilir , bir başka şehirde yaşamak isteyip engellenmiş yada aileden alman gereken doyumu almamış ve başka şeylerle baskılıyor olabilirsin..ama hiçbiride olmayada bilir..y789sadece kendini onaylayarak iç huzura kavuşabilirsin.

Antidepresan işi nedir Alice?
Annemi kaybettiğim ve çok mutsuz olduğum bi anda içmeye başladım C ile başlayan bi ilacı ondan sonra dr . um filan tayini çıkmış gitti . böle bi kime ne danışıcam bilemedim. bıraksam mı bilmiorum ama bırakmak için yazı seçin diyormuş uzmanlar. mevsim geçişlernde bırakmak aşırı dalgalanmalara neden olurmuş. yaz mevsimi bırakılması için en ideal miş. acaba düğünden sonramı bıraksam :s azaltıcam sonra bırakıcam .

valla ben ilişkimde çok kıskançtım onun dışında kimsenin bişeyini yada arkadasımı filan kıskanmam telkinler bana çok iyi geldi tavsiye ederim kesinlikle.

bugünler çok zor geçmeye başladı.
aklımdaki soruları cevaplayabilecek kimse yok.
içime düşen şüpheyi kim kaldırabilecek.
hata mı yapıyorum.
hata lımıyım.
neler oluyor.
yoksa sadece ben mi gözümde büyütmekteyim.

Merhabalar günlüğüm.
dalgalanmalarım azar azar geçmekte. ama tam olarak baaşaçıkabilmiş değilim sorunlarımla. ama eskiye nazaran bi nebze daha sakin daha güçlü durabiliyorum.

şu an tamamen geçmiş hissediyorum. ara ara bozulmalar oluyor ama hangi insan tam anlamıyla hergün harika olabilir ki :) ama en azından mutluyum..

ama yemek yemek istemiorum bugünlerde :( ona canım sıkkın. kilo alma telkinimi düzenli dinliorum oysaki :(

kilo alma telkini oldugunu bilmiyordum özel sanırsam,ayrıca kilo almak için yaktıgından fazla kalori almalısın kendimden biliyorum .

evet özel yaptırılıyor kendi adına :) yemek yemenin sana zevk verdiği filan var içeriğinde. benim yemek yeme isteğim yok zorunlu birşey gibi yemek yemek :S onu değiştirmeye çalışıyoruz :)

Telkinler seni spor yapmaya teşvik eder inş :)

şu an tamamen geçmiş hissediyorum. ara ara bozulmalar oluyor ama hangi insan tam anlamıyla hergün harika olabilir ki :) ama en azından mutluyum..
(

Ama sen Harikalar Diyarı'nda yaşıyorsun. Her gün harika olmalısın smileydance

sigrt56
Ama sen Harikalar Diyarı'nda yaşıyorsun. Her gün harika olmalısın smileydance
demiii demiii 956k harikalar diyarımdan mutsuzluğa yer yok girlhaha

ama öyle bir grip oldum ki sorma :s ayakta durmak zor geliyor şuan sigrt56

Sevgili günlüğüm canımm ciğerim. seni aksattım bu ara amaa ben nişanlandımmmmmmmmmmmmmmmm

ve peri masallarındaki gibi bir nişan oldu

herşey tam istediğim gibiydiiii

nişan sonrası dayım biraz tantana yaptı bozuk konuştu . Erkek tarafının teyzeleri ile daha çok ilgilenmişim kendi teyzelerimle ilgilenmemişim. Ama Ev sahibi olan biziz onlarla ilgilenmek gerekmezmi anlamadım. Sanırım teyzem teyzelerini kıskandı :S butür şeyleri sevmiorum ben. benim mutluluğum için mutlu olmaları gerrekmezmi?

allah hayırlı etsin alice mutluluğun daim olsun...

teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmm :)

merhabaaa günlükkktommmmm

ben bugün çok iyiyimm hava çok güzelll
güneşş içimi parıldatıyorr resmenn

güneşiii seviorummmm

günlüğümmmm herşey yolunda :) telkinlerimi düzenli dinlemeye devam ediyorum :) Allah nazarlardan saklasın :)

Bu havalar ne böyle günlüğüm. bi sıcak bi soğuk hep burnum akar durumda hep grip olcakmışım gibi geziyorum

şu ara pek sabırsızımm bennn :) evimde çimler yeşermeye başladı ve sabah erkenden uyanıp bahçede meditasyon yapmak için içim kıpır kıpır.. uzun zamandır aksattım kendimi . koşuşturma arasında çoğu şey kayboldu gitti ama şu an azimle geri dönüyorum.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri