Alice İn Wonderland ın günlüğü :)

Yaaa seviyorum seni ben ama yaaa utananadam

odam berbat durumda içimden temizlik dışında herşey geliyor. odamı temizlemem ve düzenli olark çok sıkıp hergün ders yapmam lazım ama ben derste yapamıyorum. bu iki konuyu hep erteliyorum hiç düzeene oturtamadım.

bu ara hafif dalgalanmalar yaşıyorum ama çok hafif okadar normal tabiki herzaman 4/4 lük olmaz ki insanın morali :)

hala odamı toplamadım. darmadağın oldum. sanırım yaşım kaç olursa olsun annem benim elim ayağımdı . şimdi içimden bile gelmiyor.

kardeşim çok hastaydı . kıyamam 2 gün işe gitmedi. bende ona baktım :) ama bir an önce yemek yapmayı öğrenmem lazım. aslında öğrenmek kolay sadece yemek yapmayı sevmem lazım. sanırım ben bizim evin mutfağını sevmiorum

haala odam toplu değil hatta savaş alanı gibi. ve içimden 1gr ders çalışmak gelmiyor. bunun için ne yapabilirim ağla2 deliler gibi ders çalışmam lazım ama onun dışında herşeye vakit buluyoorum ağla2

dikkat ettim de kıskançlığım çok azaldı girlhaha kıskançlık telkini işe yarıyor 956k eskiden ortamda güzel bi kız bile olsa sevgilime bakar huzursuz olurdum ağla2 ama şu an kendimden okadar emin ve güven hissediorum ki içimde 956k

sevgili günlüğümmm harika bir şekildeee evlenme teklifi aldımmmmm :zpzp::zpzp:cilgin897cilgin897 ay çok mutluyum blissyblissy

teşekkür ederim :)

Sevgili Günlüğümmm

koşuşturmacadan evde ayaklarımı uzatmaya ve sana yazmaya hiç fırsatım olmadı üzgünümmm beni affet seni seviorum :))))))))

herşey yolunda :)
telkinlerimi hergün düzenli dinliyorum :)
yapılacaklar ajandamı az az ihmal ettim bu ara :(
ders çalışamıorum
o işi napcam hiç bilmiorum :S
çok sıkı ders çalışmam lazım :S

Sevgili Alice öss hazırlığı mı Kpss mi gerçi başka desr de olabilir ama benim aklıma ilk bunlar geliyor :) Malum sınav ülkesinde yaşıyoruz:)

Sevgili Alice öss hazırlığı mı Kpss mi gerçi başka desr de olabilir ama benim aklıma ilk bunlar geliyor :) Malum sınav ülkesinde yaşıyoruz:)
aof sınavı 1 ay var tam olarak ve hiçbişi çalışamıorum hala ağla2

aof sınavı 1 ay var tam olarak ve hiçbişi çalışamıorum hala ağla2
sevgili alice isteksizde olsa ders başına oturmaya çalış. zaten çalışmaya başladıktan sonra istek geliyor. ve hedeflerini yeniden hatırlamaya çalış. bu yöntemler benim için işe yarıyor. umarım senin işine de yarar.

valla şu an birini boğmak istiyorum. yüzünü bile görmek istemiyorum. insanlar nasılda ne oldum delisi oluyorlar kariyer statülerine göree nasılda değişebiliyorlar. Allah ım sen kötü düşünceler sokma aklıma ama cidden böyleee hiçbir işi iyi gitmesin istiyorum benimle uğraşmak neymiş görmek istiyorum. Böyle istedikcede üzülüyorum bunları düşündüm diye. Ama çok sinir etti beni umarım umarım umarımmm diorum

hy789antidepresan içmiyorum günlüğüm 3 gün oldu. dr bırak demedi kullan da demedi çünkü aniden görev yeri değişti ve gitti ee dedim ne olcak yeni dr . a söylersin dedi hy789 ee bu kadar ilgi ve alakalılar. bende 3 gündür içmiyorum . kendimi iyi hissediyorum bakalım. çok sıkışmadıkca içmesem mi bilmiyorum ağla2 ne yapcam hiç bilmiorum ağla2 ama bırakmak istiyorum ne kadar erken bıraksam okadar iyi olur diye düşünüorum956k ne yapayım ben bilemedim ağla2

Bence bir doktora görün , bu tarz ilaçlar azaltılmadan bırakılmıyor .

Ayy Alicecimm,ben uzun süredir okuyamamıstım günlüğünü hatta nete bile girmiyordum.Neyse çok güzel bir haber okudum.Çook sevindim senin asına canım.Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla,mutlu ol inşallah.Eh ne diyelim darısı evlenmek isteyenlerin başına:)

hazırlıklarım son hızla devam etmekte :)
telkinlerimi aksatmadan dinliyorum.
antidepresan işini daha çözemedim
iş yerinden izin almam zor
haftaya izinliyim ve çok yakın bi arkadasımı görmeye gideceğim
onun için birdaha birdaha izin aalamam :S
ama yarım içiorum şu an
yarım yarım gidip çeyreğe düşürüp bırakılıomuş
bende ööyle bırakmak istiorum
sonuçta herşey elimizde değilmi:)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri