- Reaksiyon puanı
- 4
dün akşam 2 limon 6 kivi 2 muz yedim ilacımı da içtim. olmadım hasta hıh. burnuşuma da bepanten sürdüm .omzuma da viks sürdüm . kokuyorum ama napim. iyiyim ben iyiyim 956k
izledin miiiiii 956k956k956k956kWuwhh 6 kivi vay canına bravo. Ayrıca geçmiş olsun. Evet sen iyisin, sağlıklısın, harikasın
Geçmiş olsun Alice. Bu akşam senin için Alice in Wonderland (2010)'ı izliycem. İçimden geldi hahayy
izledin miiiiii 956k956k956k956k
beğendin mi 956kİzlemem miiii k8908
Ayy Alicecim ne güzel gelişmeler bunlar.Maşallah sanadün akşam 2 limon 6 kivi 2 muz yedim ilacımı da içtim. olmadım hasta hıh. burnuşuma da bepanten sürdüm .omzuma da viks sürdüm . kokuyorum ama napim. iyiyim ben iyiyim 956k
Ayy Alicecim ne güzel gelişmeler bunlar.Maşallah sanaÇok sevindim canım.Bu arada sen böyle devam et kivileri,muzları yemeye 1 aya kalmaz kilo alırsın
))Ya keşke kilo değişimi diye bi yöntem olsagirlhahacanımız acımadan fln böyle kolay bi operasyonla kilo alıp versek birbirimize
hehehe ne kadan da mikemmel olurdu.İnan ben gözüm kapalı sana hemen 3 kilocuğumu verirdim.y789
Al canım,al canım senin olsun.Ne tesadüftür ki benim de 3 kilo vermeye ihtiyacım vary789Bak evren bizi buluşturdugirlhaha3 kilo mu sevincli bana verrr bana verrr sevincli tam 3 kiloya ihtiyacım var benim girlhaha
O filmi sinemada 2 kere evde 2 kere izlemiştim. 1 kere de senin için toplam 5 oldu. Sanırım beğendin mi sorusunun cevabı olur bu girlhahabeğendin mi 956k
dürüst ve vicdanlı bir insan olmak zorundamıyım ben.
bugün annemin ölümünün 1. senesi.
içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.
onu okadar çok özledim ki ....
amin tatlım ağla2 zor geçti o günüm ama inan o günü bile huzurla attlatabildim . güçlenmişim ağla2Allah huzurlu bir uyku nasip etsin.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.