2010 yeni yıl hediyesi : geçmiş gelecek ve şimdi: kutsal 3

Ben de teşekkür ediyorum, iyiki varsınız :))

Özlem Şahin affetme meditasyonu hakkında

Arkadaşlar merhaba,
Herkese mucizelerle ve güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum.
Yardıma ihtiyacım var.! hafta önce özlem şahinin affetme meditasyonuna başladım düzenli yapıyorum.her akşam belli bi saat belirledim her akşam yapıyorum sadece 1 akşam kaçırdım.onun yanında kendime hazırladığım olumlamalarım,şükürlerim,ve affetmelerim var.
Bugün değişik bi boyuttayım sanırım daha doğrusu dün de böyleydim ama bgn daha belirgin öyle bi his yaşşıyorum ki şuanda,geçmişimi ,beni üzenleri.kıranları iz bırakan olayları serbest bıraktıkça sanki gittiler gittiler göğüsümün orda biriktiler tıkandılar çıkamıyolar ve bana her bir sn yedi derin nefes alma hissi yaşatıyolar.yani bu farkındalıkmı olması gereken bişeymi nedir anlamadım ama şuanda bi dağın tepesine çıkıp avasım çıktığıı kadar ağırım göğüsümü yırtıp tek tek onları ordan çıakrtmak atmak istiyorumm o derece :=)))

lütfen bana bilgisi olan ilgilendirsin bu durumu yaşayan varmı normal mi ?

Şİmdiden teşekkür ederimmm

Neşe Li Neşe :=))

Cevap: Özlem Şahin affetme meditasyonu hakkında

Merhabalar.

Duygular katman katman olduğu için, onları bastırdığımzda üstüne yenileri ekleniyor.Birini hallettiğinizde, sıradaki gündeme geliyor.Onu hallettiğinizde diğer.Ya da bir duygunun başka duygularla da olaylarla da bağlantısı vardır.superxy

Birisine kızıp içinize attıysanız bunun üzerine bir de söylemek istediklerinizi söyleyemediyseniz,kızdığınız için öfke, kendinizi ifade edemediğiniz için de suçluluk duygusu olacaktır.O kişinin neden öyle davrandığıyla ilgili de beyin önceki kayıtları karıştırıp, daha önce buna benzer yaşanmış başka bir olay ya da kişiyle durumu özdeşleştirecektir.Dolayısıyla bu duygu diğer duyguyla bağlantıya girmiş olacaktır.Önceki olay ya da kişiyle ilgili de başka bağlantılar vardır.Duyguların hepsi birer enerji neticede.

Affetmiş, onların etkisini içinizde azaltmış olabilirsiniz.Ama daha önce içinize atıp onlara söylemek istediğiniz şeyleri söyleyememiş olabilirsiniz.Yani kendinizi istediğiniz gibi ifade edememiş olabilirsiniz.Bu bahsettiğiniz avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum duygusu böyle bir şey olabilir.

Bu enerjiye eft yapabilirsiniz.Sadece o enerjiyi hissederek bedenin enerji noktalarına vurursanız faydası olur diye düşünüyorum.
.superxy

Selamlar,

Şu an bu meditasyona çok ihtiyacım var. Tüm linklerden denedim ama indirilemiyor. Linki yenilemeniz mümkün mü acaba ? Ya da olan arkadaşlardan biri bir link ekleyebilirse çok sevinirim smil56

Sevgiler actionsmile

Özlem Şahin'in Affetme Meditasyonu çok güzel, sesi de çok tatlı gerçekten,
ben yatar vaziyette yaptım önce, hiç uykum olmadığı halde o kadar gevşemişim ki
o tatlı sesin etkisiyle, Meditasyonun ortalarına doğru uyumuşum. Şimdi yatarak meditasyon yapmıyorum,
galiba duyguları biriktirmek ağırlık yapıyor, fakat ben duygularımı, kızgınlıklarımı çabuk üzerimden atıyorum,
ifade edebiliyorum, ama tabi daha az kontrolcu, daha iyi olmak istiyorum, kızgınlık duygularını doğru ifade edebilmek
çok önemli çünkü...Yanlış anlaşılabiliyorsunuz...

Bu meditasyona ulaşmayı çok istiyorum ama linklerde sorun var sanırım, birileri bana yardım edebilir mi lütfen terli345

affetme meditasyonu olan bir arkadaş yeniden yükleyebilir mi? linklerin hepsi gitmiş :)

merhabalar,
affetmeyle ilgili linkler çalışmıyor indirebileceğimiz başka bir adres var mı?
teşekkürler

çok teşekkür ediyorum affetme linki için...
bu arada Özlem hanımın başka meditasyonlarını indirebileceğimiz başka linkleri bulunmakta mıdır?
bende derin trans ve affediş bulunmakta başka tavsiye ettiğiniz var mıdır?

Merhabalar,

Aşağıdaki linkte Özlem hanımın 2011 yılı hediyesi olan Başarı İmgelemesi bulunmaktadır. İçeriği ile açıklama da onun altında verdiğim konu linkinde bulunmaktadır.

Özlem Şahin'in 2011 hediyesi :

http://www.kusadasicomputer.com/hayatimdegisti/shamanicozlemsahin.www.hayatimdegisti.com2011basariimgelemesi.rar

http://www.hayatimdegisti.com/forum...l-armagani-kutsal-4-atessutoprak-ve-hava.html

2012 yılı hediyesi de Sevgi Meditasyonu'dur. Onun linkini de aşağıda paylaştım. İçeriği ile ilgili bilgi edinebilir ve bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

http://www.hayatimdegisti.com/forum...ni-yil-hediyesi-kutsal-415-dunyaampinsan.html

Sevgilerimle.

Merhabalar,
Sevgi meditasyon linki çalışmıyor başka nereden indirebilirim fikriniz var mı?

teşekkürler

Merhabalar,

Aşağıdaki linkte Özlem hanımın 2011 yılı hediyesi olan Başarı İmgelemesi bulunmaktadır. İçeriği ile açıklama da onun altında verdiğim konu linkinde bulunmaktadır.

Özlem Şahin'in 2011 hediyesi :

http://www.kusadasicomputer.com/hayatimdegisti/shamanicozlemsahin.www.hayatimdegisti.com2011basariimgelemesi.rar

http://www.hayatimdegisti.com/forum...l-armagani-kutsal-4-atessutoprak-ve-hava.html

2012 yılı hediyesi de Sevgi Meditasyonu'dur. Onun linkini de aşağıda paylaştım. İçeriği ile ilgili bilgi edinebilir ve bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

http://www.hayatimdegisti.com/forum...ni-yil-hediyesi-kutsal-415-dunyaampinsan.html

Sevgilerimle.

Linkler için çok teşekkür ederim HAZAL özelliklede affetme meditasyonu için

2013 İÇİN YENİLİK ÇALIŞMALARI BAŞLATSAK NE KADAR GÜZEL OLUR. BU KONUDA GÖNÜLLÜ OLMAK İSTEYEN VAR MI ??

LÜTFEN BU KONUDA BİR ÇALIŞMA YAPALIM 2013'E FARKLI BİR ŞEKİLDE GİRELİM HAZIRLIKLARA ŞİMDİDEN BAŞLAYALIM LÜTFENN BİR GÖNÜLLÜ İSTİYORUM SADECE 128956

ßyKuS harika bir fikir bence :))Hatta yeni yıla kadar 4 tane 21 gün var. Yani 4 tane değişiklik :))Ama nasıl bir çalışma yapacağız, nasıl bir gönüllülük istedin anlayamadım?????

Bugünle birlikte 74 gün var. Gönüllü derken yenilik çalışmalarını başlatacak olan kişiyi kastediyorum. İlk olarak ''Affetme Çalışmalarına başlayabiliriz.

Daha sonra çakra çalışmalarını uygulayabiliriz.

74 günlük süreçte 3 çalışma uygulayabiliriz.

Herkes buraya uygulamak istediği çalışmaları yazarsa belli konular üzerinde uzlaşabiir. Ortak bir çalışma yürütebiliriz.

Ben tam 84 gün hesapladım:))) 10 gün de benden olmuş, utandım valla :)))Ben de affetme çalışmalarına katılıyorum. Artı bolluk bereket çalışmaları olabilir, sitede çok kişinin şikayet ettiği iletişimle ilgili artık bunu nasıl tanımlarsak sosyallik falan olabilir...Ben yapabileceğimiz çalışmaları araştırmaya başladım. Bence en etkili çalışmaları bulalım. Sanırım 2-3 gün karar için zamanımız var...

süper olur :) bende araştırıyorum bu konuyu.. umarım herkes konuya fikirlerini bizimle paylaşırlar..

bu konuda çalışmalara başladım. Konuları belirledim.

Bu çalışma 2010 yılında paylaşılmıştı ama ben hiç affetme çalışması yapmadığım için forumda yeni olan arkadaşlarda bana hak vericektir.

İlk olarak affetme çalışmaları..
2.ci çalışmamız İçsel Temizlik olucak yani korkularımızı sevgi enerjisine dönüştürme çalışması

3.cü ise Z-ponopono yöntemi ile bilinçaltı olumsuz inançlardan tamamen kurtulmak ve aynı zamanda çekirdek inançlarımızdan arınmak olucak..

3.cü çalışmanın yerine çakra konusunu ele alıcamm, tabi zaman bulabilirsem

çakradanda vazgeçtim en iyisi sizlere paylaşacağım ana konumun Değişim ve ertelemenin önündeki engeller konulu başlığında Bilinçaltı Temizleme ve Enerjinizi Yükseltme Meditasyonu'nu paylaşıcam..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri