Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Meditasyon

Uyarılar

Meditasyon bolluk meditasyonu, meditasyon mp3, meditasyon nedir, meditasyon resimleri, meditasyon hipnoz, yoga meditasyon, meditasyon müzik, meditasyon, neşternino meditasyon, transandal meditasyon, transandaltal meditasyon, transantal meditasyon, transdantal meditasyon,

2012 yeni yıl hediyesi: kutsal 4+1=5 / Dünya&İnsan

Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon 2012 yeni yıl hediyesi: kutsal 4+1=5 / Dünya&İnsan Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar.. 2011 i sevgi ile uğurlayıp 2012 ye merhaba diyeceğimiz bu özel gün pek çok yönden önemli.. Hangi dilden, hangi inançtan olursak olalım kesin olan bu gün milyonlarca insanın, umutlarla sevgilerle, yeni olana başlamanın heyecanı ile pozitif enerjiyi çoğalttıkları arttırdıkları ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi

2012 yeni yıl hediyesi: kutsal 4+1=5 / Dünya&İnsan

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-12-2011, 07:02 PM   #1 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile 2012 yeni yıl hediyesi: kutsal 4+1=5 / Dünya&İnsan



Merhabalar..

2011 i sevgi ile uğurlayıp 2012 ye merhaba diyeceğimiz bu özel gün pek çok yönden önemli..

Hangi dilden, hangi inançtan olursak olalım kesin olan bu gün milyonlarca insanın, umutlarla sevgilerle, yeni olana başlamanın heyecanı ile pozitif enerjiyi çoğalttıkları arttırdıkları bir gün, bu sembolik enerji ile herkes buluşabilmesine ve gerçekleşmesini istedikleri hedeflerini kolaylıkla tezahür ettirmesine niyet ediyorum.. Bu gün yeni bir yıla başlamanın heyecanı ile çok büyük bir pozitif enerji hepimizin üzerimizde etkili.. En olumsuz kişi bile içinde minikte olsa yeni yıla umutla bakar.. böylelikle normal günlerde rastlayamayacağımız kadar büyük coşkulu pozitif enerji dalgası ruhumuzdan başlayıp tüm dünyamızı doldurur..

Daha önceki pek çok yazımda dileklerimizin gerçekleşmesi için yazmanın gücünden bahsetmiştim..

Bu gücü bu gün de kullanacağız..
Öncelikle güzel bir defter gerekli, kırmızı kaplı olursa daha iyi olur, yoksa da üzerine çıkartmalar yapıştırarak kırmızı enerjinin gücünü aktifleştirebiliriz.

bu konuyu daha önce detaylı anlattığım için aşağıda ki linki inceleyebilirsiniz..
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-hediyesi.html


Hepimiz sevdiklerimize gönlümüzce güzel hediyeler aldık verdik ..


Kendimize vereceğimiz güzel bir hediye de her yıl olduğu gibi, kendimce benden sizlere..



2011 in sayısal değeri 4'dü,
Tetrad olarak da adlandırılan 4 kâinatı kaostan düzene geçiren dört
temel gücün ifadesidir.

Bunlar Ateş Su Toprak ve Hava'dır.
Bunlara mahşerin dört atlısı da denilir. Mu sembolizması içinde haç sembollerinin bu dört gücü ifade ettiği anlatılır. Bu nedenle kare yerine Hristiyanlar için de kutsal sayılan haç veya + işareti de kullanılır.
Dört sayısı genellikle dünya ve fiziksel gerçekle ilgili sayıdır ve düzeni tanımlar.

4 gözle okuyanlar olduğu gibi geçen seneki yazımı okuyamayanlar için aşağıya linkini ekliyorum..
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...k-ve-hava.html

ve geldik 2012 "Kendini Gerçekleştirme Kapısı"na
bu güzel yılı yaşamaya başlamak için dünya zamanı ile sayılı dakikalar kaldı..



2012'nin sayısal değeri 5
Bir teoremin zerafeti onda görebildiğin fikirlerin sayısıyla doğru, o fikirleri görebilmek için harcadığın çabayla ters orantılıdır. '
der George Polya

5 sayısı da geçen yılın değeri kadar önemlidir üstelik 5; 4+1 den de doğar, 3+2 den de doğar..
Pentad olarak adlandırılan 5, insanın ve üzerinde yaşadığı dünyanın sembolüdür. Diyad ile triad’ın toplamı olan pentad dünyasal sevginin ve evliliğin sembolüdür. Ateş, su, toprak ve havanın toplamından oluşan dünyayı temsil eder. Yine bu dört elementin birleşiminden oluşan insanı da temsil eder (5. Element)


Dünyayı ve insanı sembolize eden 5, teozoflara göre günümüzdeki insanlık beşinci kök ırktır.

Beş, elimizdeki beş parmaktan dolayı da önemlidir. Eski mağara yerleşimlerine bakarsak insanların yerleştikleri bölgelerde beş parmak izlerini de görürüz.

Beş sayısı dört elementle de ilgilidir. Eski çağlarda dört elementi bir arada tutan bir beşinci elementin varlığı düşünülmüştür.

Sembolizmde beş köşeli yıldız yaşamın sembolü olarak da kullanılmıştır.

Beş vakit namaz, İslam’ın beş şartı, beş ile ilgili sembolizme İslam Kültüründen örnek olarak verilebilir.

Dünyanın dört temeli,Ateş Su Toprak ve Hava ve bunlardan meydana gelen insanın gücüdür 5

Bu güne gelene kadar aldığımız ve verdiğimiz derslerden sonra şimdi kendimizi gerçekleştirme yılına adım atmak üzereyiz.. 2012
Herkes bu yıl için bir şey yazıp söylemekte, açıkcası ben bunların biraz daha dışındayım..

Maya takvimine göre sonun başlangıcı, çin astrolojisine göre su ejderi yılı ve şansımız bol olacak bu yılda..

hepsinin vardır bir bildiği ancak diğer gerçekte, sayısal olarak insanı işaret eden bu yılda kendimizi gerçekleştirirken, kendimizi illaki keşfedeceğiz.. Ezber bozan bir yıl olacağı kesin ancak geçmişte ne ektiysek onları da biçeceğimiz bir yıl, kendimizle kucaklaşma ve ve kendimizi kabullenmenin yılı..

ve Halil Cibran diyor ki,
ve hızlı gelişim bilgiden yoksunsa kör olur,
ve her bilgi içinde eylem yoksa boşunadır,
ve her eylem içinde sevgi yoksa boştur..

işte bu nedenle bu yılda bildiklerimize ve bilmediklerimize sevgi katma zamanıdır..

Kalp, ezelden beri sevginin en kuvvetli sembolü ve duygularımızın merkezi olarak kabul edildi. 1993 yılında müthiş bir bilimsel gerçek keşfedildi.
Bu nefes kesici buluş; kalbin muazzam büyük bir enerji alanıyla çevrili oluşuydu.

Bir düşünün, kalbimiz beynimizin oluşturduğundan çok daha büyük bir enerji alanı oluşturuyor. insan vücudundan dışarı uzanacak kadar kuvvetli bir enerji.

Kalbimiz tarafından oluşturulan elektromanyetik alan vücudumuzdaki organlarla iletişim halinde. Hatta beyin ve kalbin arasında bir bağlantının bulunduğu ve bu bağlantıyla kalbin beyne hangi hormonları, endorfini ya da diğer kimyasalları salgılaması gerektiğini bildirdiği kanıtlandı.

Beynimiz bağımsız hareket etmiyor, aktiviteleri için gerekli sinyalleri kalbimizden alıyor.

Hepsi bu kadar da değil! bilim adamları araştırmalarında kalbimizden yayılan bu elektromanyetik alanın sadece duygularımız tarafından oluşturulmadığını ve gücünü diğer önemli bir kaynaktan, kanaatlerimizden; yani derin bir inançla bağlandığımız ve hayatımıza doğrultusunda yön verdiğimiz düşüncelerimizden aldığını buldular.

Bütün duygu ve düşüncelerimiz kalbimizin enerjisinde bilgi olarak bulunmakta ve vücudumuzdan yayılan en kuvvetli sinyal olarak sadece beynimize ve organlarımıza değil, aynı zamanda dünyanın derinliklerine doğru taşınmaktadır. Bu ezeli gerçeğin yansımalarını “kendini derin bir inançla savunmak” “bir şeyi kalpten istemek” ve tabii “kalbinin sesini dinlemek” gibi bazı deyimlerimizde görmek mümkündür.

Var oluşun gerçek amacını yaşamak için, bu yeni yılla birlikte kalpten buluşmak için sevginin içinde var olmak sevgi ile yeniden doğmak için, hazırladığım bu meditasyonun size ve sevdiklerinize yeni yılda gerçekleşmesini istediğiniz tüm hedeflerinizle ilgili olarak sağlam bir temel oluşturmasını seçiyorum..

İnsanın hayatını yönlendiren iki şey vardır, sahip olma ve var olma..
Sahip olma eğilimli olan kişiler, elde etmeyi ve mala sahip olmayı isterler.. mülk hatta insanlara sahip olmayı..
Ama var olma eğilimi olan kişiler, hissetmeye odaklanır, diğer insanlarla değiş tokuş yapmayı yakınlığı ve paylaşmayı anlamlı bulurlar..
Erich Fromm


Işığınız.. ışığımız daim olsun..

Sevgimle..
Arketip Akademi

Shamanic Ozlem Şahin

2012 yeni yıl hediyesi: 4 element ve Sevgi Meditasyonu

İndirme linki: http://s2.dosya.tc/server18/aDrDab/n...syonu.mp3.html



 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-12-2011, 07:11 PM   #2 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 2012 yeni yıl hediyesi: kursal 4+1=5 / Dünya&İnsan

Açıklama çok çoookk güzeldi.

Ve harika bir hediye geldi yine... Yorum bile yapamıyorum. Teşekkürler...

Sevgi dolu senelere!

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-12-2011, 07:22 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: Florya
Mesajlar: 266
Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the rough
Standart Cevap: 2012 yeni yıl hediyesi: kursal 4+1=5 / Dünya&İnsan

Çoookkkk teşekkürlerrr bu yıl aldığım en güzel hediye ve paylaşım. Bir sözü hatırladım " Vücutta öyle bir et parçası vardır ki o doğru olursa bütün vücut doğru olur. İşte o kalptir"
kinetix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-12-2011, 07:32 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
davutby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2011
Mesajlar: 166
Tesekkür: 68
128 Mesajinıza toplam 356 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
davutby will become famous soon enoughdavutby will become famous soon enough
Standart Cevap: 2012 yeni yıl hediyesi: kursal 4+1=5 / Dünya&İnsan

çok teşekkürler. yeni yılın hepimize sağlık huzur mutluluk getirmesi temennisiyle.. mutlu yıllar
davutby isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-12-2011, 09:05 PM   #5 (permalink)
Moderator
 
Üyelik tarihi: Sep 2011
Mesajlar: 1,081
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road
Standart Cevap: 2012 yeni yıl hediyesi: kursal 4+1=5 / Dünya&İnsan

Harikasiniz Ozlem Hanim, cok tesekkurler....
azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2012, 09:53 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
bartun06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 136
Tesekkür: 1,961
146 Mesajinıza toplam 545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bartun06 will become famous soon enoughbartun06 will become famous soon enough
Standart Cevap: 2012 yeni yıl hediyesi: kutsal 4+1=5 / Dünya&İnsan

Özlem Hanım çok teşekkür ederim. Güzel bir yeni yıl hediyesi oldu.
__________________
BEN MUTLU BİR BÜTÜNÜM, EVREN BENİM İÇİN ÇALIŞIYOR HER ZAMAN....
bartun06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2012, 11:16 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Jdarc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2010
Mesajlar: 51
Tesekkür: 31
50 Mesajinıza toplam 319 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Jdarc is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2012 yeni yıl hediyesi: kutsal 4+1=5 / Dünya&İnsan

Çok teşekkürler Özlem Hanım, iyi ki varsınız. Çok rahatladım. Çok hoş bir yeni yıl hediyesiydi. :)
Jdarc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2012, 11:22 PM   #8 (permalink)
Janer
 
Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Mesajlar: 928
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2012 yeni yıl hediyesi: kutsal 4+1=5 / Dünya&İnsan

Alıntı:
Tetrad olarak da adlandırılan 4 kâinatı kaostan düzene geçiren dört
temel gücün ifadesidir.
hepsini okumadım ama :d .. bu kaostan düzene geçiren bölüm .. :S .. geçen sene türkiye cumhuriyeti tarihinin belirli olaylardan sonraki en kaoslu dönemi oldu ..

nasıl ?

Şikeler

Şehitler

Sınavlar

bunlar en büyük olanları ..

belki siz genel olarak söylemişsinizdir ama :S .. genel olarak söylemiş olsanız bile onlara da cevaplarım var ..

libya , tunus , mısır , ırak , suriye bu ülkeler de kendinden geçti .. ha sonucunda iyi mi oldu 1 ülke iyi oldu evet ..

yinede teşekkürLer
__________________
Janer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2012, 01:56 PM   #9 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Arrow Cevap: 2012 yeni yıl hediyesi: kutsal 4+1=5 / Dünya&İnsan

asıl ben teşekkür ederim..
beğenmenize çoook sevindim..

hepimize güzellikler getirmesini seçiyorum..

nasıl kullanalım diye soranlar da olmuştu,
genel olarak burdan yazmak istedim..


meditayon veya imgeleme çalışmalarını 21 gün ile 45 gün devam ettirmek iyidir..

bu çalışmayı bir kez bilinçli olarak dinledikten sonra, gece uyurken de dinleyebiliriz.

ancak 21 veya 45 gün düzenli yapmak şart değildir, olursa iyi olur.. önemli olan sevgi enerjisi ile BİR olabilmek ve kendimizde olanı çoğaltmaktır..

okuduğumuz makalelerden, yapılan araştırmalardan biliyoruz artık,
isteklerimizin gerçekleşmesi için sağlıktan varlığa pek her alan için koşulsuz sevgi şart

iyi günlerde keyifle dinlemeniz ve yaşamanızda daima güzelliklerin kolaylıkla gerçekleşmesini seçiyorum

sevgiyle

__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2012, 02:13 PM   #10 (permalink)
Teğmen
 
aprilrose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Mesajlar: 127
Tesekkür: 132
125 Mesajinıza toplam 805 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really nice
Standart Cevap: 2012 yeni yıl hediyesi: kutsal 4+1=5 / Dünya&İnsan

Emeğinize ve çabanıza teşekkür ederiz Özlem hanım. Mutlu yıllar, sevgiler.
aprilrose isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
aşk, başarı, dilekler gerçek, özlem şahin, sevgi, sevgi meditasyonu, yeni yıl 2012

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


2012 yeni yıl hediyesi: kutsal 4+1=5 / Dünya&İnsan

Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon 2012 yeni yıl hediyesi: kutsal 4+1=5 / Dünya&İnsan Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar.. 2011 i sevgi ile uğurlayıp 2012 ye merhaba diyeceğimiz bu özel gün pek çok yönden önemli.. Hangi dilden, hangi inançtan olursak olalım kesin olan bu gün milyonlarca insanın, umutlarla sevgilerle, yeni olana başlamanın heyecanı ile pozitif enerjiyi çoğalttıkları arttırdıkları ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.