Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-neden-daha-dik-yururuz/)
-   -   Dik Yürüme Anketi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-neden-daha-dik-yururuz/64-dik-yurume-anketi.html)

ceps24 11-08-2010 11:35 PM

Cevap: Dik Yürüme Anketi

Bende ilk günden etkili olmaya başladı ve ben hiç siteyi incelememiştim, önce farkettim sonra inceledim ve gördümki bende etkili oldu.. Aynada kendimi gördükce artık daha iyi hissediyorum... Harikaaaa.. : )))

scouter 16-08-2010 12:46 AM

Alıntı:

ceps24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761710)
Bende ilk günden etkili olmaya başladı ve ben hiç siteyi incelememiştim, önce farkettim sonra inceledim ve gördümki bende etkili oldu.. Aynada kendimi gördükce artık daha iyi hissediyorum... Harikaaaa.. : )))

Aramıza hoş geldin o zaman :-)))

ttulay 22-08-2010 03:35 PM

Kilo verme telkini dinliyorum evet benimde yürüyüşüm değişti bu çok hoşuma gitti sabırsızlıkla iştahımın kesilmesini bekliyorumsmil56

scouter 22-08-2010 03:49 PM

O0Yalnız bir sorunum var şu iştah kesilmesi meselesiyle tanışamadım henüz... Kendileri ne zaman gelirler????

lov2xlr8 07-09-2010 03:52 PM

arkadaslar yeni katıldım foruma.. şu dik yurume ile ilgili mp3 nerde bulamıyorum. link veren olursa cok sevinicem. tşkler.

lov2xlr8 07-09-2010 03:53 PM

arkdaşlar şu dik yürüme mp3 ü nerde acaba link atabilirmisiniz?

scouter 13-09-2010 01:32 AM

Cevap: Ynt: Dik Yürüme Anketi

Alıntı:

HATA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 753043)
İfade etme yeteneğimizi nasıl geliştirebiliriz

Ayrıca bende dik yürümeye başladım.

Sevgili Hata;

İfade yeteneğini ego güçlendirme, kendine güven ve topluluk önünde konuşma telkinlerini dinleyerek geliştirebilirsin.

Ama doğru zamanda doğru cümleleri kurmak, iyi konuşmak ve konulara hakimiyet kazanmak istiyorsan bu telkinleri dinlemenin yanında bulduğun her fırsatta bol bol kitap okumanı tavsiye ediyorum sana. Konular hakkında bilgin arttıkça, kendine olan güvenin de daha fazla artacaktır ve kendine güvenerek insanların karşısında daha rahat konuşabilirsin.

Sağlıcakla kal.

scouter 13-09-2010 01:36 AM

Alıntı:

lov2xlr8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767421)
arkadaslar yeni katıldım foruma.. şu dik yurume ile ilgili mp3 nerde bulamıyorum. link veren olursa cok sevinicem. tşkler.

Ego güçlendirme, suçluluk duyguları ve kendine güven telkinlerini dinlemeye devam ettiğin takdirde bir süre sonra duruşunda dikleşme başlıyor. Dolayısı ile de dik yürüyorsun.

scouter 13-09-2010 10:18 PM

Alıntı:

zonkow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466506)
Bende daha ilginç bişey olamaya başladı. Telkinleri dinlemeye başladığımdan beri yürürken tanımadığım insanlar bile selam vermeye başladı. Bunu biçok kez yaşadım.Acaba eskiden de veriyorlardıda ben başım önde eğik yürüdüğüm için bunu farketmiyormuydum ki?skan67

Sevgili Zonkow;

Aynı tepkiler benim içinde geçerli. Yolda gördüğüm tanıdığım ya da tanımadığım insanlar bana da selam vermeye başladı.

Ama ben neyi farkettim biliyor musun? Eskiden daha silik, tanıdıklarıma selam verirken bile gözlerinin içine bakamayan biriydim. Ama artık gözlerinin ta içerisine bakıyorum ve en içten gülümsememle selam veriyorum. Onlarda önce şaşkın ssonra aynı samimiyetle bana cevap veriyorlar.

Muhtemelen sen de aynı şekilde insanların tam gözlerinin içerisine bakarak ve içinden gelen bir samimiyetle gülümsüyorsun. (Bu telkinlerin en güzel etkilerinden biri) Onlarda sendeki sıcaklık ve samimiyetle aynı şekilde sana karşılık veriyorlar.

Yaydığın pozitif enerji insanların gözlerinden yani aynadan sana geri yansıyor.

Ben bu şekilde açıklıyorum yaşadıklarımı...happy6

FeaRLeSS_KiNG 08-10-2010 08:08 PM

blissybende daha rahatım artık.herşey güzel olmaya başladı.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:06 AM.