Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-neden-daha-dik-yururuz/)
-   -   Dik Yürüme Anketi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-neden-daha-dik-yururuz/64-dik-yurume-anketi.html)

Nefti_ 11-11-2009 10:39 AM

Cevap: Dik Yürüme Anketi

Sırtımda garip bir ağrı hissettim demişsin yüsra.Ben onu yıllardır hissediyorum.Gariptir benim gibi olan insanların da olduğunu bilmek.Ben zannediyordumki sadece kambur yürüyen benim bu dünyada.İçimdeki güvensizliği yansıtan benim diye düşünürdüm.Mutlu ya da sevinçli hissetsem inanmazlardı insanlar.Görüntümden olduğunu düşünmemiştim bir zamanlar.Ama bu durumun aşılabileceğini biliyorum.Yeni sen ile yeni ben ile olabileceğimizi biliyorum..

yüsra 14-11-2009 02:07 PM

şöyleki bendeki ağrı değişimden sonra başladı.yeni şeklime uyum sağlamak için.umarım istedğim değişim gerçekleşir.
aradığın şeyleri bulana kadar aramaktan vazgeçmemen dileğiyle..

yüsra 14-11-2009 02:15 PM

Cevap: Ynt: Dik Yürüme Anketi

Alıntı:

gelenbeli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466278)
Aslında bu ve benzeri etkileri yaşayan bir çok sessiz üyemiz var.
Çeşitli illerden hatta yurtdışından.
Benzer şeyler diyip yazmiyorlar.. 12389
Oysa herkesin ifade ediş tarzı farklıdır.Ve her paylaşım diğerlerini daha çok motive eder... y789
bence çok haklısınız... kimse sesini çıkarmıyor bu da bizim ne kadar asosyal bir toplum olduğumuzu gösteriyor.. sanal alemde bile..
12389

başkaları yüzünden kendinden vazgeçen bir toplumuz .başkaları yüzünden egomuz kırılıp bu hali alıyorsak yine bizi başka baskaları motive edebilir.
kimse durup dururken kendi motivesini kırıp egosuna ,kendine güvenine zarar vermemiştir.egomuzu korumak için anlatmıyor onu mendiller içinde saklıyoruz.tekrar zarar görmesin diye.
ama bu plotformda zarar görmeyeceğimizi düşünürsek paylaşımlarımız artacaktır.yani sorun asosyal olmak değil sadece bir savunma mekanizmasını kıramamak.actionsmile

makarnasos 16-11-2009 09:14 PM

evet,çok ilginçtir telkinleri dinlemeye başlamamın 2.günü baş ve boyun bölgemde ağrı oldu.hatta sırtımda.sanırım 3.yada 4.günü (hatta şu an bile) evde aynanın önünden geçerken hemen dik durup duırmadığıma bakar oldum.konuşmam da eskisine göre daha akıcı hale geldi.bugün bir görüşmedeydim ve konuşurken kurduğum cümlelere görüşme esnasında hayret ettim.(bir yandan aklımdan vay be! ne konuşuyorum diye geçiyor,bir yandan da konuşmaya devam ediyorum....) ve ben sadece erken uyanma ile depresyan geride kaldı cd lerini 1hft 1 er saat dinledim o kadar.

purplepuppet 20-12-2009 12:54 PM

Ben telkinleri dinlemeye başladığım günün akşamında dik yürümeye başladım evin içinde 10 saat kadar dinledim ilk gün bugunde dik oturuyorum mucize gibi otururken çok kambur otururdum hatta annem sandalyeye baglıcagını söylerdi beni dik oturayım diye zorlanırdım çabalardım dik oturmak dik yürümek için ama şimdi kendiliğinden çok rahat bir şekilde dikleştim dik yürümek oturmak boyuda daha uzun gösteriyor hem benim gibi 160 lar için :Dblissy

gnr 05-02-2010 01:10 PM

herkese selam s456
Dik yürümek tabi çok etkileyici bi sonuç..956k
bunun yanında bide ben insanların yüzüne rahatlıkla bakamazdımm ama şimdi gayet normal şekilde dewam ediyorumdunk56
benden de tavsiye hakkateen işe yarıyo y789
ilk görenler müzik dinlyerek olurmuymuş deselerde ben denedim ve olduuu........skan67
Bunu Başarabilmenin en önemli yolu inanmaktır.İNanmadan yapılamaz..96kl

huzuriklimi 25-04-2010 02:49 PM

selamm..bende oyumu kullandım...smil56herşey hızlı bir şekilde çok güzel degişiyor...y789iyiki bulmuşum bu siteyi...12389Ama bulmadan önceki gece dua etmiştim RABBİME bi ışık göster,kapı aç diye...o kapı neden burası olmasın...O0

Redemption 18-06-2010 01:22 PM

Dinlemeye başlayalı daha iki gün oldu
ikinci günde kendimi "torpaaak!! torpaaak!!
senin sözlerin bana kayferengi geliyor"edasında
yürürken buluyorum.Resmen dötüm kalktı:)))
:zpzp:guitar:zpzp:

HATA 19-06-2010 12:17 PM

Cevap: Ynt: Dik Yürüme Anketi

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1651)
Çok sevindim sizin adınıza... onayi
Ayrica çokda güzel ifade etmişssiniz.
Aslında bu ve benzeri etkileri yaşayan bir çok sessiz üyemiz var.
Çeşitli illerden hatta yurtdışından.
Benzer şeyler diyip yazmiyorlar.. 12389
Oysa herkesin ifade ediş tarzı farklıdır.Ve her paylaşım diğerlerini daha çok motive eder... y789
Paylaşımlarınızın devamını diliyorum. s456

Biz teşekkür ederiz t678

İfade etme yeteneğimizi nasıl geliştirebiliriz

Ayrıca bende dik yürümeye başladım.

scouter 11-08-2010 12:54 AM

Ben daha önce konu ile ilgili görüşlerimi telkinle boy uzatma kısmında dile getirmiştim ama hazır burada konu açılmışken detaylı açıklayabilirim...

Ben özellikle gençliğimde çok dik yürürdüm. Ancak daha sonra yaşadığım ruhsal sıkıntılardan ve umutsuzluklardan dolayı neredeyse hayatımdan bezmiş ve kamburu çıkmış vaziyette yürümeye başlamıştım.... Telkinlerle ilk haziran ayında tanıştım ve telkinleri dinlemeye başladıkça o eski 18-20'li yaşlardaki dimdik yürüyen genç kız geri geldi... Bunu ben değil arkadaşlarım farketti ilk. Çok iyi göründüğümden her ne yapıyorsam bana çok iyi geldiğinden bahsetmeye başladılar... Sonra ben yürüyüşümdeki dikleşmeyi farkettim. Öyle ki yürüyüşümün ve duruşumun dikleşmesi sayesinde hem boyum daha önce göründüğünden uzun, hem de kilom daha zayıf görünmeye başladı....Bu olay beni çok mutlu ediyor tabiki.

Bu arada ekleme yapmadan duramadım... Benim dinlediğim telkinler ego, suçluluk, kendine güven, başkalarının düşüncelerini önemsememe, kilo kontrolü... Yani boyuzatma ile ilgili bir telkin dinlemedim şimdiye kadar...

Alıntı:

purplepuppet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574698)
Ben telkinleri dinlemeye başladığım günün akşamında dik yürümeye başladım evin içinde 10 saat kadar dinledim ilk gün bugunde dik oturuyorum mucize gibi otururken çok kambur otururdum hatta annem sandalyeye baglıcagını söylerdi beni dik oturayım diye zorlanırdım çabalardım dik oturmak dik yürümek için ama şimdi kendiliğinden çok rahat bir şekilde dikleştim dik yürümek oturmak boyuda daha uzun gösteriyor hem benim gibi 160 lar için :Dblissy

Ben de telkinleri dinlemeye başlamadan önce işyerimde koltukta adeta bir un çuvalı gibi yığın halinde oturuyordum... Şimdi oturuşum da dikleşti..

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 3380)
Suçluluk telkininin dik yürümeye katkısı oluyor.Burada ankete oy verenlerde o scripti dinleyenler.
Ayrica beden dili için bir telkin var.O kişiye özel telkinlerden.

Özetle siz suçluluk topluluk karsisinda konusma kendine güven gibi telkinleri dinleyiniz dik durma konusunda gelişme kat edeceksiniz.

Bence suçluluk duygusu telkini bilinçaltımızda birikmiş suçluluk duygularından bizi arındırdığı için taşıdığımız yükümüz azalıyor ve biz dik durmaya başlıyoruz... Ama bu telkinin yanında kendine güven, koruma kalkanı ve başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinleri de dinlendiği takdirde, çevreye ve onların bizim hakkımızdaki olumsuz düşüncelerine karşı eskisi kadar duyarlı olmadığımız için daha etkili oluyor...

Alıntı:

PEMBE YETİŞEN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 312458)
merhabalar telkinlerden sonra . gözlerimde canlılık ,http://www.hayatimdegisti.com/forum/...lies/nokta.gifduruşta kendinden eminlik,http://www.hayatimdegisti.com/forum/...lies/nokta.gifyürüyüşte dik yürümek bi okadarda esneklik.aynı anda sevcenlik,http://www.hayatimdegisti.com/forum/...lies/nokta.gifyüzümde hafif bi gülümseme. sanki 15 yaş gençleşmiş hissediyorum.iyiki varız tşkler

Hemen hemen aynı etkiler bende de var Pembe Yetişen... Yüzümde sürekli bir gülümseme ve sürekli olumluluk hali ile dolaşmaya başladım ben de ortalıklarda ... Ve insanlar sıcak kanlı ve pozitif bir insan olmamdan bahsediyorlar...Ve kendimi son derece canlı ve huzurlu hissediyorum....İyi ki bu deneyimi yaşıyoruz... Teşekkürler...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:25 PM.