![]() |
Cevap: Dik Yürüme Anketi Sırtımda garip bir ağrı hissettim demişsin yüsra.Ben onu yıllardır hissediyorum.Gariptir benim gibi olan insanların da olduğunu bilmek.Ben zannediyordumki sadece kambur yürüyen benim bu dünyada.İçimdeki güvensizliği yansıtan benim diye düşünürdüm.Mutlu ya da sevinçli hissetsem inanmazlardı insanlar.Görüntümden olduğunu düşünmemiştim bir zamanlar.Ama bu durumun aşılabileceğini biliyorum.Yeni sen ile yeni ben ile olabileceğimizi biliyorum.. |
Cevap: Dik Yürüme Anketi şöyleki bendeki ağrı değişimden sonra başladı.yeni şeklime uyum sağlamak için.umarım istedğim değişim gerçekleşir. aradığın şeyleri bulana kadar aramaktan vazgeçmemen dileğiyle.. |
Cevap: Ynt: Dik Yürüme Anketi Alıntı:
kimse durup dururken kendi motivesini kırıp egosuna ,kendine güvenine zarar vermemiştir.egomuzu korumak için anlatmıyor onu mendiller içinde saklıyoruz.tekrar zarar görmesin diye. ama bu plotformda zarar görmeyeceğimizi düşünürsek paylaşımlarımız artacaktır.yani sorun asosyal olmak değil sadece bir savunma mekanizmasını kıramamak.actionsmile |
Cevap: Dik Yürüme Anketi evet,çok ilginçtir telkinleri dinlemeye başlamamın 2.günü baş ve boyun bölgemde ağrı oldu.hatta sırtımda.sanırım 3.yada 4.günü (hatta şu an bile) evde aynanın önünden geçerken hemen dik durup duırmadığıma bakar oldum.konuşmam da eskisine göre daha akıcı hale geldi.bugün bir görüşmedeydim ve konuşurken kurduğum cümlelere görüşme esnasında hayret ettim.(bir yandan aklımdan vay be! ne konuşuyorum diye geçiyor,bir yandan da konuşmaya devam ediyorum....) ve ben sadece erken uyanma ile depresyan geride kaldı cd lerini 1hft 1 er saat dinledim o kadar. |
Cevap: Dik Yürüme Anketi Ben telkinleri dinlemeye başladığım günün akşamında dik yürümeye başladım evin içinde 10 saat kadar dinledim ilk gün bugunde dik oturuyorum mucize gibi otururken çok kambur otururdum hatta annem sandalyeye baglıcagını söylerdi beni dik oturayım diye zorlanırdım çabalardım dik oturmak dik yürümek için ama şimdi kendiliğinden çok rahat bir şekilde dikleştim dik yürümek oturmak boyuda daha uzun gösteriyor hem benim gibi 160 lar için :Dblissy |
Cevap: Dik Yürüme Anketi herkese selam s456 Dik yürümek tabi çok etkileyici bi sonuç..956k bunun yanında bide ben insanların yüzüne rahatlıkla bakamazdımm ama şimdi gayet normal şekilde dewam ediyorumdunk56 benden de tavsiye hakkateen işe yarıyo y789 ilk görenler müzik dinlyerek olurmuymuş deselerde ben denedim ve olduuu........skan67 Bunu Başarabilmenin en önemli yolu inanmaktır.İNanmadan yapılamaz..96kl |
Cevap: Dik Yürüme Anketi selamm..bende oyumu kullandım...smil56herşey hızlı bir şekilde çok güzel degişiyor...y789iyiki bulmuşum bu siteyi...12389Ama bulmadan önceki gece dua etmiştim RABBİME bi ışık göster,kapı aç diye...o kapı neden burası olmasın...O0 |
Cevap: Dik Yürüme Anketi Dinlemeye başlayalı daha iki gün oldu ikinci günde kendimi "torpaaak!! torpaaak!! senin sözlerin bana kayferengi geliyor"edasında yürürken buluyorum.Resmen dötüm kalktı:))) :zpzp:guitar:zpzp: |
Cevap: Ynt: Dik Yürüme Anketi Alıntı:
Ayrıca bende dik yürümeye başladım. |
Ben daha önce konu ile ilgili görüşlerimi telkinle boy uzatma kısmında dile getirmiştim ama hazır burada konu açılmışken detaylı açıklayabilirim... Ben özellikle gençliğimde çok dik yürürdüm. Ancak daha sonra yaşadığım ruhsal sıkıntılardan ve umutsuzluklardan dolayı neredeyse hayatımdan bezmiş ve kamburu çıkmış vaziyette yürümeye başlamıştım.... Telkinlerle ilk haziran ayında tanıştım ve telkinleri dinlemeye başladıkça o eski 18-20'li yaşlardaki dimdik yürüyen genç kız geri geldi... Bunu ben değil arkadaşlarım farketti ilk. Çok iyi göründüğümden her ne yapıyorsam bana çok iyi geldiğinden bahsetmeye başladılar... Sonra ben yürüyüşümdeki dikleşmeyi farkettim. Öyle ki yürüyüşümün ve duruşumun dikleşmesi sayesinde hem boyum daha önce göründüğünden uzun, hem de kilom daha zayıf görünmeye başladı....Bu olay beni çok mutlu ediyor tabiki. Bu arada ekleme yapmadan duramadım... Benim dinlediğim telkinler ego, suçluluk, kendine güven, başkalarının düşüncelerini önemsememe, kilo kontrolü... Yani boyuzatma ile ilgili bir telkin dinlemedim şimdiye kadar... Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:25 PM. |