Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-neden-daha-dik-yururuz/)
-   -   Dik Yürüme Anketi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-neden-daha-dik-yururuz/64-dik-yurume-anketi.html)

yelda_k 23-05-2011 10:22 PM

Cevap: Dik Yürüme Anketi

kendine güvenen biri olduğum ççççççççççççççooooooooookkkkkkk uzaktan belli oluyor çünküm ben dik ve parlak gözlerle yürüyorummm

filo100 24-12-2011 08:15 PM

Dinlemeye başlayalı iki haftayı geçti ve ben de artık otururken ya da ayaktayken dik duruyorm.superxy İşe yaradığını görmek güzel umarım böyle devam ederderty

kendini arayan adam 25-12-2011 12:50 PM

Bendeki en büyük değişiklik dik yürümenin oldugunu söyleyebilirim. Ama dik yürümek yetmiyor:)

sweeet 25-12-2011 11:47 PM

Alıntı:

kendini arayan adam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814781)
Bendeki en büyük değişiklik dik yürümenin oldugunu söyleyebilirim. Ama dik yürümek yetmiyor:)

Yerinde olsam "Yetmiyor." demek yerine "Bu gelişme benim için iyi bir başlangıç demeyi seçerdim." ;) Böylece yeni gelişmelere açık olduğun mesajını bilinçli, söyler ve bilinçaltına da daha kolay kabul ettirirsin. Olumlama mantığı gibi. Kelimeler önemliiiiii. :D

:)Enerji 15-08-2012 05:27 PM

Telkinleri dinledikten sonra en büyük değişim dik yürümem oldu..Sanki sırtım kasnağa gerilmiş :) başımın tepesinden yukarı asılmış gibi .Eskiden olsa Bu şekilde durmaya çalışsam sırtımın kemikleri ağrırdı ...Yıllardır kambur yürüyüşüm için ailemin söyledikleri beni rencide ediyordu.Kambur durma ,dik yürü , dr git .Telkinleri hazırlayan ve bize dinleme fırsatı sunduğunuz için Allah razı olsun..Ailemden ayrı şehirde yaşıyorum yakında yanlarında olucam inş :) bakalım büyük değişimide kesinlikle onlarda farkedicekler..

nazile 27-09-2012 09:58 AM

Ben de üç gündür yapıyorum öfke ve suçlulukla başladım, burda yazılanların şaka olduğunu düşünmüştüm ama şimdi gerçekten doğru olduğunu biliyorum :)
Biri dürtüyor sanki dik durmam dik yürümem için. skan67

mevsim sonbahar 31-05-2013 04:55 PM

nedense uzun zamandır ankete katılan ve yorum yapan olmamış sanki 2012 den sonra herkes kaybolmuş gibi bi his uaydırdı bende hani akarsuyu takip edersin ve bi yerde kaybolur neyse konumuz bu degildi ben sadece telkinleri 3 gündür dinlemem ragmen sadece yürüyüşümün degil oturuşumdada bi dikleşme sanki biri omuzlarımdan tutup dik otur der gibi duygular içindeyim,harika farkettimki artık omuzları ve sırtım daha az ağrıyo ve müzikler öle güzelki bana huzur veriyo kocaman teşekkürlerrrrrrrrrr

melnessul 09-12-2013 03:41 PM

Merhaba,
2 haftadır telkinleri dinliyorum. dün dik oturduğumu fark ettim. ister istemez dik oturup,dik yürüyorum. hafif yamulunca biri arkamdan dik dur diyor sanki. şiddetli baş ağrılarım ve mide bulantım oldu. gece ve gündüz sürekli dinliyorum. arada 1-2 saat ara veriyorum. kendimi daha iyi hissediyorum.
iyi ki varsınız:)

didoshh 22-04-2015 12:04 AM

yaklaşık 1,5 aydır dinliyorum telkinleri. ben herkesten farklı olarak başka bir şey söyleyeceğim belki de söylenmiştir ben görmedim. normalde kambur yürüyen biri değilim bende en büyük farklılık yürümemin yavaşlaması oldu. biraz telaşlı bir tipimdir acelem olmasa bile hızlı yürürüm hep. birgün evden çıktım resmen yavaş yürüdüğümü fark ettim. durup ayaklarıma baktım noluyo diye sonra güldüm kendime:) rahat rahat yürümek güzelmiş.

GökyüzüMavisi 30-09-2016 11:36 PM

Ne zaman otobuste koltuğa otursam belimi yamultamıyorum,sürekli dik durma ihtiyacı duyuyorum.Önceden dik duramayan birisiydim.Telkinlerin böyle bir etkisi var gerçekten de.s456

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:05 AM.