![]() |
Cevap: Dik Yürüme Anketi dinleyeli bir hafayı geçti.sabah işe giderken yada başka bir yere dik yürüdüğümü ve kendimi kasmadığımı farkediyorum.herşeyi kafama takmadığımı,acaba bir kusur mu işledim,yanlış birşeymi söyledim diye düşünceler kaybolmaya başladı.ayrıntılara fazla girmiyorum artık.zamanı akışına bırakmaya başladım.bu haftanın bitiminde yeni bir telkin eklemeyi düşünüyorum artık.herşey güzel olmaya başladı.size çok teşekkür ediyorum. |
Cevap: Dik Yürüme Anketi Merhabalar. Bu ikinci akşamım. Sabaha kadar başucumda makul bir sesle ego ve suçluluk telkinleri dinledim. Yürüyüş meselesine gelirsek; sırf bunu takip ederek kendimi yanıltmak istemiyorum ama ilk gün için gereğinden fazla etki gösterdiğini söyleyebilirim. Sebebi ise (benim tahminim) tai-chi ile bir süre uğraşmış olmamdan daha berrak daha duru bir zihin haline geçişimin daha hızlı olmasından kaynaklanıyor olabilirim. Sanırım bu durum telkinlerin bende daha etkili olmasına neden oluyor ve olacak gibi. Her şey için çok teşekkür ederim. |
Cevap: Dik Yürüme Anketi Eskiden kambur yürürdüm ve yürüdüğümün farkında olurdum şimdi dik mi yürüyorum kambur mu pek farkında değilim... Dinlediğim ilk günler hemen farketmiştim dik durmamda etkisi olduğunu, gözden kaçırılcak gibi değildi... Şu an ne öyle çok dik yürüyorum ne çok çok kambur, halimden memnunum. |
Cevap: Dik Yürüme Anketi ben telkinleri dinlemeden öncede dik yürümeye çalışıyordum ama farkettim ki artık dik yürümeye çalışmıyorum dik yürüyorum telkinleri dinliyorum geceleri basımı ağrıtıyo bir zmandan sonra bırakıyorum sonra tekrar dinliyorum |
Cevap: Dik Yürüme Anketi Ben iki metre önümü göremezdim insanların gözüne kısa görünürdüm v.s şimdi sanki birisi beni dik durmam için sürekli uyarıyor baş ağrım var. Şu depresyonu yensem bir şunun yarattığı zararlardanda kurtulucam =) |
Cevap: Dik Yürüme Anketi Derin nefes çekişlerim çoğaldı. Nefes alma esnasında da vücut haliyle dikleşiyor belden boyuna kadar sadece rahatlamaya yormuştum bu nefes çekişleri lakin dikliklede bağlantılı sanıyorum |
Cevap: Dik Yürüme Anketi önceden hep kambur yüyürüdm.bazen kendimi dikleştiridim ama 1 dakika geçmeden aslıverridm.şimd ise kamburlaşamıyorum.biarz zaman daha sonra sanırım tamamen dik olacka belim.hayret birşey.iştahımda açıldı.dün gece su içmeden duramadım :) |
Cevap: Dik Yürüme Anketi bense sanki omurgama bir baston sokulmuşçasına dik yürüyorum istesem de bezgin haline geri dönmüyor vücudum. omuzlarımdan yukarı çekiliyorum sanki... teşekkürler........ |
Cevap: Dik Yürüme Anketi Selamlar; Telkinleri-ego güçlendirici ve suçluluk giderici- dinlemeye başlayalı yalnızca iki gün olmuşken yaşadığım ilginç bir olayı yorumsuz olarak aktarıyorum. Belki tesadüf belki de gerçek bir etki, bunun yorumunu size bırakıyorum. Bir alışveriş merkezinde girdiğim mağazanın tezgahtarı ile henüz 30 saniyedir muhatap olmuşken durduk yere bana '' Kusura bakmayın ama birşey sorabilir miyim? Siz vücut geliştirme ile mi ilgileniyorsunuz? Öyle bir görünümünüz var da'' dedi. Öyle iri yarı bir insan da değilimdir. Dediğim gibi yorum sizin...krzm67 |
Cevap: Dik Yürüme Anketi telkinlerden sonra sanki biri kulamı çekiyor ve dik yürü bakiim diyor.bu hem komiğime hemde çok hoşuma gidiyor |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:02 AM. |