Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-neden-daha-dik-yururuz/)
-   -   Dik Yürüme Anketi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-neden-daha-dik-yururuz/64-dik-yurume-anketi.html)

gelenbeli 12-06-2009 11:11 AM

Cevap: Ynt: Dik Yürüme Anketi

Aslında bu ve benzeri etkileri yaşayan bir çok sessiz üyemiz var.
Çeşitli illerden hatta yurtdışından.
Benzer şeyler diyip yazmiyorlar.. 12389
Oysa herkesin ifade ediş tarzı farklıdır.Ve her paylaşım diğerlerini daha çok motive eder... y789
bence çok haklısınız... kimse sesini çıkarmıyor bu da bizim ne kadar asosyal bir toplum olduğumuzu gösteriyor.. sanal alemde bile..
12389

zonkow 14-06-2009 02:49 AM

Cevap: Dik Yürüme Anketi

Bende daha ilginç bişey olamaya başladı. Telkinleri dinlemeye başladığımdan beri yürürken tanımadığım insanlar bile selam vermeye başladı. Bunu biçok kez yaşadım.Acaba eskiden de veriyorlardıda ben başım önde eğik yürüdüğüm için bunu farketmiyormuydum ki?skan67

sudem8 17-06-2009 02:41 AM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 3380)
Suçluluk telkininin dik yürümeye katkısı oluyor.Burada ankete oy verenlerde o scripti dinleyenler.
Ayrica beden dili için bir telkin var.O kişiye özel telkinlerden.

Özetle siz suçluluk topluluk karsisinda konusma kendine güven gibi telkinleri dinleyiniz dik durma konusunda gelişme kat edeceksiniz.

sadece suçluluk, ego ve kendine güveni dinledim.kendimde çok farklılıklar oldu...dik yürümekten tutun,daha önce söyleyemediğim sözleri karşımdaki insana gayet rahat ifade ediyorum.kendime güvenim aşırı derecede arttı.fazlası zarar olabilir diye kestim.şimdi başkalarının düşüncelerini ve ertelemeyi dinliyorum.Bir ara depresyonu dinledim, ama fazla değil hapı kestim..ondan mı bilmiyorum.çok teşekkürler sayenizde...

bellator 22-06-2009 07:24 PM

geri bildirim ne kadar fazla olursa o kadar fazla insan yararlanacaktır ...
yürüken yada oturuken içimden biri fırlayıp bak eğildin hadi doğrul sana yakışmıyo diye pırt diye cıkıveriyo bu dediğim telkinleri dinlediğim şu 1 aydır devam ediyo...blissyblissyblissyblissyblissy

evet doğru bildiniz aynen böyle...

alwaysfatih 05-08-2009 10:23 PM

selam millet
ya arkadaşlar ben günde işten geldikden sonra pc başında bi kac saat dinliyorum su sesini seeverim ondan dinlemeye başladım hatta youtubeden şarkı acıp onla beraber dinliyorum.
ne başım ağrıdı ne sindirim sistemimde bişey olmadı.
zaten bişeyler değişek diyede dinlemedim.
yalnız bu dik yürüme meselesi beni şok etti .ben böle bişi olacanı okumadan dik yürümeye başladım sonra geldim baktım herkes dik yürümeye başlamış :)
yalnız kafamın almadığı bişey daha var daha bi kac gün öncesine kadar aşırı tepkisel bi adamdım herşeye sinirlenirdim hatta elimden bişi gelmesse kafamın içinde saatler ce kavga cıkarırdım . şimdi kızgınlığım bi kac saniyede gidiyo dönüp dolaşıp hiç bişey olmamış gibi gelmeye başladı hayat. ya bi kac günde olurmu böle şey , hadi diyorum bazan biz kendimizi kandırıyoz ondan oluyo ama pek alakası yok gibi neyse şimdilik bu kadarını gözlemledim ha bi de sürekli iyi bişiler olacakmış gibi bi his taşıyorum rüyalarımdada süper şeyler görüyorum ya kafayı yiyorum yada neyse :)

epiktetos87 07-09-2009 01:48 AM

Telkinler açıkçası banada çok etki etti. Hayatta yaptığım büyük hatalar ve üzdüğüm kimseler yaşadıklarım derken sanki hepsi omzumda yük olmuştu. Her zaman pozitif olmaya çalışan bir insandım ama bazen bu bile zor geliyordu. Bütün bunların sonucunda farkında olmadan sürekli omzum düşük ve dik yürümüyordum. Telkinler sonrası ise bu durum değişti değil yürürken ki ben sürekli bilgisayarın başında oturan birisiyim bilgisayar başında otururken bile dik oturmaya başladım:D bu çok güzel bir gelişme teşekkürler...

deryacaltik 11-09-2009 11:30 PM

çiğdem arkadaşıma katılıyorum. banada birisi duruşum bozulduysa sanki dik durmamı söylüyor. heman kendimi düzeltiyorum. hatta dik durmadığım zaman sırtım ağrıyor gibi geliyor. dikleştirdiğim zaman ağrı kayboluyor. masamda çalışırken pek değil hiç dik durmazdım şimdi ise dik oturmaz isem sırtımda ağrı hissediyorum.

Herr_Mannelig 13-09-2009 11:06 PM

açıkcası telkinleri fazla dinlemedim ama daha dik yüyürorum kambur olduğumda hemen dik olmam aklıma geliyo annemi bile sürekli uyarıyorum dik dur diye,önceden hiç önemsemezdim annem bana derdi dik dur diye dururdum iki dakka sonra kamburlaşırdım amaan dik durup napcam dışarda dururum diyordum şimdi her zaman dik olmaya başladım.kambur olduğumda beynim hemen uyarıyo beni sanki

hayatimdegisti 13-09-2009 11:08 PM

Alıntı:

ncksz18 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476113)
açıkcası telkinleri fazla dinlemedim ama daha dik yüyürorum kambur olduğumda hemen dik olmam aklıma geliyo annemi bile sürekli uyarıyorum dik dur diye,önceden hiç önemsemezdim annem bana derdi dik dur diye dururdum iki dakka sonra kamburlaşırdım amaan dik durup napcam dışarda dururum diyordum şimdi her zaman dik olmaya başladım.kambur olduğumda beynim hemen uyarıyo beni sanki

y789 Gerçekten oyledir.Telkinler %90 oranda dik durmayı sağlar.
Sizinde bu etkileri yaşamanız ve paylaşmanız sevindiric.actionsmile

yüsra 10-11-2009 09:09 PM

sırtımda garip bir ağrı hissettim birgün işe giderken ..sonra farkettimki bu vücudumun yeni şekline verdiği tepki..onca sene dik durmadığım için vücudun hamlıyor yeni şekline alışana kadar.
ama eminimki bir müddet sonra alışacak hatta eskiden nasıl olduğunu hatırlamayacak bile..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:24 AM.