![]() |
Slm Eskiden izledigim 1-2 yabanci dizi vardi. Onlari bile izlemiyorum artik. Sadece utu yaparken izliyorum. Cunku utuden nefret ederim. Ama kitap okumaktan ve internetten gazeteleri izlemekten vazgecmedim. |
tv siz hayat benim için boş gibi bişeydi.aşırı derecede tv bagımlısıydım.hala tv izlemeyi severim fakat 5 gundur yanı sıteyle tanıstıgımdan ve telkınlerı dınlemeye basladıgımdan beri tv den biraz uzaklastım.muptelası oldugum dizileri anneme soruyorum yıne de y789merak edıyorum işte...ama ben bu uzaklasmayı pc basından kalkamıyo olmama baglıyorum.pc basına her gectıgımde baktıgım sıtelere artık bakmıyorum cunku aklıma gelmıyorlar.hayatimdegisti.com dan cıkıp da baska bır yere bakamıyorum.hatta lıstemdekı arkadaslarımı maıl bombardımanına tutardım hergun en az 5 maıl atardım artık maıl kutuma dahı bakmıyorum ...ama bu telkınlerın etkısı mı yoksa hayatimdegisti.com bagımlıgı mı bilemiyorum açıkçasıdusun2 |
Alıntı:
hayatimdegisti.com sitesiyle tanistigim gunden beri zaman bana yetmiyor adeta. gun yetmiyor.. geceleri uykularimdan caliyorum. kah bir ekitap bulup onu okuyorum, kah paylasilmis olan yazilari okuyorum . hala okumadigim bir suru yazi var. bakamadigim bolumler var. yarim kalmis kitaplarim var. bende onceleri saatlerce bos bos oturan, oyalanacak bisey bulamayip cani sykilan biriydim. simdi bir bos zaman bulsamda ya hayatimdegisti sitesinden biseyler okusam yada herhangi baska bi isim icin firsatim olsa diyorum. konu icerigiyle ilgili bende birsey soyleyecegim. ben zaten tv izlemezdim ama sunu farkettim. telkinleri dinlemeye basladiktan sonra huzun icerikli muzikler dinlemiyorum. dinlemek istemiyorum. cekmiyor beni artik. keisnlikle moral bulacagim, neseli melodileri olan muzikleri tercih ediyorum. bisey degismiyor diye yakinan ben son gunlerde ufak tefekte olsa ne cok olumlu degisimler farkeder oldum :) yasasin telkinler !956k yasasin hayatimdegisti.com sitesi... !956k yasasin bilgiyi paylasan guzel insanlar !956k yasasin Atakan bey !y789 |
bende çok ağır şarkıları dinlemiyorum negatif içerikli bir cümleye katlanamıyorum diyebilirim.sevincli |
gün içinde bir bakıyorum ki tv açmayı unutmuşum hatta geçen gün hiç kaçırmadığım tek dizimi de izlememişim sonradan farkettim, hele IQ ve EQ seviyesi düşük programları görürnce midem bulanıyor onları izleyenlere de çok şaşırıyorum, zaten pek tv izlemezdim ama iyice izlemez oldum yakamozdüşleri arkadaşımın dediği gibi ben de bunun sebebini sonradan farkettim, bence de telkinlerin etkisi... |
çok fazla tv izlemezdim telkinleri dinledikten sonra hiç tahammül edemez hale geldim bundan şikayetçi değilim |
Cevap: Neden Daha Az Tv İzliyoruz televizyon hastası birisi olarak umarım bu alıskanlıgımı terkederim sabah acıyorum aksam kapatıyorum cok zarar veriyo islerimi yapamıyorum |
Cevap: Neden Daha Az Tv İzliyoruz Bende televizyon çok az izliyorum.Başında duramıyorum.Şimdi kitap daha çok okuyorum.Telkinlerden sonra olan bişey.nedense hep kendimi geliştirmek istiyorum.Aynı zamanda daha hareketli müzikler dinliyorum acı veren müziklerden kaçınıyorum.Güzel bişey aslında... |
Cevap: Neden Daha Az Tv İzliyoruz Alıntı:
|
Cevap: Neden Daha Az Tv İzliyoruz merhaba :) bende senin adına sevindim.okumak gibisi yok.Sanki seni başka bir dünya ya götürüyor.Şimdi kitap okuyorum bir yandan da aklımdan geçiriyorum bu kitaptan sonra hangi kitapları okusam diyorum :)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:54 PM. |