Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası Daha Az Tv İzleyenler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-daha-az-tv-izleyenler/)
-   -   Neden Daha Az Tv İzliyoruz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-daha-az-tv-izleyenler/9-neden-daha-az-tv-304zliyoruz.html)

dejaa 29-05-2009 01:58 PM

Cevap: Neden Daha Az Tv İzliyoruz

tv konusunda evet daha az izliyorum hatta odamda yatana kadar açık kalan tv yi artık iyi bir program yoksa kapatıyorum. fakat asıl müzk konusuna gelince inanılmaz şiddetli bir etki söz konusu... olumsuz cümlelerin geçtiği slow arabesk yada ağıt gibi müzik duyduğumda oradan anında kaçasım geliyor yada hemen istem dışı teyibi kapatıyorum.... mesela babam devamlı türkü dinler , arabadayken ağıt tarzında bir türkü çalmaya başlayınca ilk defa babama ya kapat şunu diye baya bir sert çıktım....

gülpor 30-05-2009 02:20 AM

Alıntı:

akınyıldız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464365)
benimse hiç alakam kalmadı.benim gibi tv delüsü .noldu bana naptınız kuzum.canım hep eğlenmek istiyor .tv koliklikten transfer oldum artık forumkoliğe.ayrıca saçma sapan davranıyorum.yani kendimi SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA MODUNDAYIM.HERKESE TAVSİYE EDERİM.

uy897İŞTE BU GACI BENİM.................

AkınYıldız slm ,ben ençokta haber kanalları ve haberleri izlerdim,hatta sempati duyduğum duymadığım bütün köşe yazarlarını okurdum ,bugün akşam haberlerini izliyim dedim,olumsuzluk ve gözyaşından başka bişey yok,kanallarda ,ne kadar gözyaşı haberi yaparsak okadar iyi olur der gibi...rt67

Işıldayan Safir 21-08-2009 12:22 PM

artık neredeyse hiç tv izlemiyorum izlediğimde de biri açmış oluyo arada öyle bakıyorum :S

suzzy 21-08-2009 03:37 PM

bir kaç yıl öncesine kadar nerdeyse tüm dizileri izlerdim...girlhaha

hatta o dizilere göre plan program yapardım...rt67

şu an sadece bir kaç belgesel dışında tv izlemiyorum...super

ijj10 25-10-2009 03:34 PM

Hiç izlemiyodum şimdide hiç izlemiyom

ijj10 25-10-2009 03:37 PM

Alıntı:

akınyıldız Nickli Üyeden Alıntı http://www.hayatimdegisti.com/forum/...s/viewpost.gif
benimse hiç alakam kalmadı.benim gibi tv delüsü .noldu bana naptınız kuzum.canım hep eğlenmek istiyor .tv koliklikten transfer oldum artık forumkoliğe.ayrıca saçma sapan davranıyorum.yani kendimi SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA MODUNDAYIM.HERKESE TAVSİYE EDERİM.

uy897İŞTE BU GACI BENİM.................

Tam benim kafadansın.Bende forumkoliktim hala öyleyim VE ÇOK MANYAAM.ÖM den mesaj at birbirimize saçma sapan konuşuruz.Sarhoş gibi dolaşıyom zaten içki içmiyom içmedeb sarhoş oluyom ohh bide ilk defa ney dinliyom daha önce dinlemiştim bu olduunu bilmiyodum hayran oldum.

Houner 25-10-2009 04:10 PM

Bende televizyon hastası oldumm dermişim.. yok bende farkettimki hiç televizyon izlemiyorum nerdeyse günde yarım saat 1 saat anca ama forum koliklik bendede başladı.

ijj10 25-10-2009 04:14 PM

Yaşasın tek forumkolik ben olmıcam artık ehheheehhe
Yaşasın içki içmeden sarhoş olan saçma sapan arkadaşlar

nevin aydoğmuş 25-10-2009 08:51 PM

iki gün oldu suçlulukve ego güçlendirici dinlemeye başladım herşeye ilgim azaldı tv yede ruh halim hiç iyi değil zaten depresyonda idim arttı şimdi bu temizlenme oluyor heralde birde kafama takılan sekiz saat bilgisayar açık radyasyondan korkuyorum çoğu zamanda karşısında oturuyor başka şeyler araştırıyorum ki ben cep telf çantamda taşır üzerimde taşımam kaş yapayım derken göz çıkarmayayım

baserna 04-11-2009 10:08 PM

önceden işten dönünce sürekli izlerdim ama artık izlemiyorum. hatta tv acık kalsa bile bakma ihtiyacı bile duymuyorum başka şeylerle uğraşıyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:31 PM.