![]() |
Cevap: Neden Daha Az Tv İzliyoruz tv konusunda evet daha az izliyorum hatta odamda yatana kadar açık kalan tv yi artık iyi bir program yoksa kapatıyorum. fakat asıl müzk konusuna gelince inanılmaz şiddetli bir etki söz konusu... olumsuz cümlelerin geçtiği slow arabesk yada ağıt gibi müzik duyduğumda oradan anında kaçasım geliyor yada hemen istem dışı teyibi kapatıyorum.... mesela babam devamlı türkü dinler , arabadayken ağıt tarzında bir türkü çalmaya başlayınca ilk defa babama ya kapat şunu diye baya bir sert çıktım.... |
Cevap: Neden Daha Az Tv İzliyoruz Alıntı:
|
Cevap: Neden Daha Az Tv İzliyoruz artık neredeyse hiç tv izlemiyorum izlediğimde de biri açmış oluyo arada öyle bakıyorum :S |
Cevap: Neden Daha Az Tv İzliyoruz bir kaç yıl öncesine kadar nerdeyse tüm dizileri izlerdim...girlhaha hatta o dizilere göre plan program yapardım...rt67 şu an sadece bir kaç belgesel dışında tv izlemiyorum...super |
Cevap: Neden Daha Az Tv İzliyoruz Hiç izlemiyodum şimdide hiç izlemiyom |
Cevap: Neden Daha Az Tv İzliyoruz Alıntı:
|
Cevap: Neden Daha Az Tv İzliyoruz Bende televizyon hastası oldumm dermişim.. yok bende farkettimki hiç televizyon izlemiyorum nerdeyse günde yarım saat 1 saat anca ama forum koliklik bendede başladı. |
Cevap: Neden Daha Az Tv İzliyoruz Yaşasın tek forumkolik ben olmıcam artık ehheheehhe Yaşasın içki içmeden sarhoş olan saçma sapan arkadaşlar |
Cevap: Neden Daha Az Tv İzliyoruz iki gün oldu suçlulukve ego güçlendirici dinlemeye başladım herşeye ilgim azaldı tv yede ruh halim hiç iyi değil zaten depresyonda idim arttı şimdi bu temizlenme oluyor heralde birde kafama takılan sekiz saat bilgisayar açık radyasyondan korkuyorum çoğu zamanda karşısında oturuyor başka şeyler araştırıyorum ki ben cep telf çantamda taşır üzerimde taşımam kaş yapayım derken göz çıkarmayayım |
Cevap: Neden Daha Az Tv İzliyoruz önceden işten dönünce sürekli izlerdim ama artık izlemiyorum. hatta tv acık kalsa bile bakma ihtiyacı bile duymuyorum başka şeylerle uğraşıyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:31 PM. |