![]() |
Cevap: Neden Daha Az Tv İzliyoruz Az izlerken hiç izleyemez oldum. Aslında bazen canım sıkıldığında tv izleyebilmek istiyorum. En azından 1 diziyi -ki çok beğeniyorum- izleyebilmek istiyorum ama içimde herhangi birşeye bağımlı olmak istemeyen biri var ve sürekli engel oluyor bana. Bağlanma bağımlı olma diyor.Her hafta aynı günde aynı şeyi yapmak fikri ürkütücü geliyor.girlhaha Önceden haberleri izlerdim, şimdi onu bile yapmıyorum. Haberlerde kötü şeyler duymak istemiyorum. Kötü hiçbir şeyden haberdar olmak istemiyorum. O da engel oluyor Tv izlememe sanırım.smileydance |
Cevap: Neden Daha Az Tv İzliyoruz izlencek bisimi biraktilar hep ayni insan SIKILIYO haliyle ohhh aciyorum müzigimi mum yakiyorum los isik bi taraftan leyla olmus vaziyette hayallere daliyorum:)) |
Cevap: Neden Daha Az Tv İzliyoruz Normalde, bazı geceler yatmadam önce izlediğim belgeseller haricinde hemen hiç televizyon izlemeyen biriyim. Ama oğlum izin versem günün 24 saatini televizyon başında geçirebilir. En büyük tartışmalarımız da televizyon yüzünden oluyor. Umarım oğlumda bu alışkanlığından kurtulur. |
Cevap: Neden Daha Az Tv İzliyoruz bende tv izlemez oldumm hatta CİMBOM maçlarını bile izlemez oldumm arta kalan süreyi bilgisayar ve derslerde geçiriyorum blissy TELKİNLERDEN SONRA farkettiğim ilk değişim bu 956k sizleri seviyorumm y789 |
Cevap: Neden Daha Az Tv İzliyoruz çok izlemezdim tv;ama şimdi hiç izlemiyorum.Tv izlemiyorum da internet başındayım sürekli:D acaba yan etkisi mi oldu bana:) |
Cevap: Neden Daha Az Tv İzliyoruz bilgisayardan da uzaklaştırma etkisi olsa ohh ne güzel olurdu=) |
Cevap: Neden Daha Az Tv İzliyoruz bu gün 4.günüm ego ve suçluluk dinliyorum.pc den dinliyorum ve haliyle tv izlemiyorum.ama tv açıksa sesi beni çok rahatsız etmeye başladı kapatmak geliyo içimden ve kapatıyorum.sesini kesiyorum tamamen.yaşlılar sesi kafam almıyo derler ya aynen o havadayım.kapatınca bi oh diyorum yani:) sessiz ortamda altta dinlediğim telkini duymaya başladım biraz daha sesini kısarsam bu kez müziği duyamıcam.tam olarak anlaşılır değil tabiki ama dikkatimi çekmeyi beceriyo. |
Cevap: Neden Daha Az Tv İzliyoruz Dün akşamdan itibaren erteleme alışkanlığından vazgeçme telkininden su sesini dinledim,bugün işyerindede açtım mesai bitene kadar,akşam geldiğimde tv yi izlemek istemediğimi gördüm farkında değildim,forumda bu başlığı görünca farkına vardım.İlginç... |
Cevap: Neden Daha Az Tv İzliyoruz TV konusunda Atakan beyin söylediği doğru..TV karşısına kendimden uzaklaşmak için otururum.Hatta dinlediğim müzik,kullandığım defter vs.. sürekli buna göre olurdu..Artık sanki biraz daha kendime dönüyorum..Sırayla gidiyoruz bakalım bugün 1 hafta yı geçtik.. |
Cevap: Neden Daha Az Tv İzliyoruz televizyondan çok zevk almazdım saten artık hiç almıyorum tek izlediğim program okan oldu.kısa sürede etki yaşadım çok mutluyum.herkez mutlu kalsın hayat güzel :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:55 AM. |