Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası Daha Az Tv İzleyenler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-daha-az-tv-izleyenler/)
-   -   Neden Daha Az Tv İzliyoruz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-daha-az-tv-izleyenler/9-neden-daha-az-tv-304zliyoruz.html)

nlg 26-03-2011 10:46 AM

Cevap: Neden Daha Az Tv İzliyoruz

smil56kesinlikle tv izleme ihtiyacını hıssetmiyorum sadece egitici prokramları izliyorum ki ben bir tv bagımlısıydım seyretmesmde sesini duymayı alışkanlık haline getirmiştim

Hakan_ 01-04-2011 02:57 PM

İki üç yıldır ara sıra haberler dışında tv izlemeyi bıraktım.Telkinlerinde bunda etkisi oldu.

gülücan 11-04-2011 01:19 AM

Programlar konusunda çok daha seçici oldum.film izleyeceğim zaman bile netten izliyorum sadece..farkındalık yarattığı kesin..

YESHAPPY 14-06-2011 04:30 PM

Telkinlerden mi bilmem, herhalde ondandır. Tv izlemem. Olumsuz düşüncelerimi harekete geçiriyor diye korku, şiddet dolu filmler izlemiyorum, negatif sözlü şarkıları da dilime düşürmüyorum. Haber bile izlemiyorum artık. Nerde kötü haber varsa hepsi orda. İzlediğimde amaan olmuş işte napalım diyemiyorum, sinirleniyorum çünkü. Eğer bi olumsuzluk izleniyorsa yanımda hemen ordan uzaklaşıyorum, başka şeylerle meşgul oluyorum. Haber programlarının sonlarında bahsediliyor hep güzel haberlerden. Güzel şeylere açtım kulaklarımı. Olumsuz her düşünceyi uzaklaştırdım kendimden böylece. Belki kaçış gibi oldu;ama rahatım işte çok şükür.

azraist_24 17-09-2011 11:14 PM

Kesinlikle dogru bu bende de oldu, ustelik sadece 1 hafta olmasina ragmen, sanki TV izlemek ya da internete girmek gereksiz ve zaman alici gibi gelmeye basladi... Sanirim bu bilincaltimizin bize oyunu ama guzel bir oyun:)))) Ben cok memnunum artik her dakikami yararli islere ayirmak keyifli:)

azraist_24 15-10-2011 02:00 PM

Cevap: Ynt: Neden Daha Az Tv İzliyoruz

Evettt!!!!! Kesinlikle katiliyorumm TV nin sesi bile bei rahatsiz eder hale geldi... Telkinlere devam ediyorum ve meditasyona da basladim su anda da devam ediyorum ve yaklasik 1.5 aydir TV izlemek icimden gelmiyor:P

zekmemet 15-04-2012 08:58 PM

evet kesinlikle tv izlemem azaldı günde en fazla 20 dakika falan izleyebiliyorum diger evde bulundugum zamanlarda balkonda oturup laptoptan telkin dinliyorum :D

hatiicee 17-06-2012 07:56 PM

önceden en az iki dizinin müptelası olup onların hiçbir bölümünü kaçırmayan ben artık Tv'yi kapadım.Duman ve özgün müziğinde fanıydım artık onlarını da dinleyemiyorum:))

nurbanu25 18-06-2012 01:30 AM

Evet artık ben de cok az tv ızlıyorum.sanırım bu da telkınlerın olumlu etkısı...

SEEMANN 19-06-2012 01:48 AM

Kısa cevap: Çünki İnternetde TV-de bulduğumuzdan daha çok eğlence bulabiliyoruz.
Uzun cevap, Artık istediğimiz video, dizi, sinema, müzik vb gibi şeyler internetde kolayca izleye biliyoruz. hem de istediğimiz zaman.
Haberleri de aynı şekilde.
Niye TV-nin zaman akımına bağımlı kalalım ki ?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:52 AM.