Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası Daha Az Tv İzleyenler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-daha-az-tv-izleyenler/)
-   -   Neden Daha Az Tv İzliyoruz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-daha-az-tv-izleyenler/9-neden-daha-az-tv-304zliyoruz.html)

_hilal_ 24-05-2008 10:01 AM

Ynt: Neden Daha Az Tv İzliyoruz

ya bu cok tuhaf telkinlere dinlemeye basalyalı yaklasık daha 5 gün oldu ve ben nereyse hic tv izlemiorum önceden tvsiz yapamazadım hep diziler programlar hepsini izlerdim şimdi sadece müzik dinliorum guitar ben çok şaşkınım şaşkın ama cok mutluyum hic tv izleme ihtiyacı duymuyorum wave wave

teşekkürler atakan abi tşkler destek olan herkese sapkal89

serpil22 24-05-2008 02:30 PM

bende artık tv izlemek istemiyorum sürekli nette bişeyler araştırmak (konularımızla ilgili)bana daha çok zevk veriyor.tv nin sesi bile bana ağır geliyor.benim için onun başında geçen zaman kayıp gibi geliyor.

imported_Angel 21-06-2008 01:22 PM

telkinler tv bağımlılığına da iyi geliyormuş galiba :)
ama ben tam tersine TV hiç izlemeyen biriyim..orada izlediklerim hoşuma gitmediği için baya uzun süredir izlemiyorum..
fakat bende bilgisayar ve internet bağımlılığı var...ve de sürekli muzik dinlemek...

bilgisayar da tv ye benzer bir araç olduğu için ona da iyi gelecektir diye düşünüyorum hadi bakalım hayırlısı....daha ilk günüm..
ve şu an hala dinliyorum....2. saati doldurmak üzereyim music45

felistigris 25-06-2008 12:02 AM

Cok ama vok azaldı gerçektende...zaten cok ızlemezdım ama artık neredeyse hıc bakasım yok..teşekkurler

Su_Duru 28-06-2008 08:34 PM

Bende sabah uyanir uyanmaz ilk yaptigim sey tv acmakti...fakat bende artik tv izleme ihtiyaci hissetmiyorum..hic acmasam aklima bile gelmiyor, sevdigim bi kac program var, saati ve gunu aklima gelmiyor artik, bu konuda cok mutluyum cunku cok fazla tv izliyordum... Atakan beye ne kadar cok tesekkur etsem azdir.. Allah sizden razi olsun

Scarlett 04-07-2008 09:42 PM

Telkinlerin beni bu kadar çabuk etkileyebileceğini hiç düşünmemiştim. Ama etkiledi ve artık televizyonun bana hiç birşey kazandırmadığı düşüncesindeyim. Onun yerine kitap okumaya başladım. Televizyonu açsam bile National Geographic gibi kanallar seyretmeye başladım. İzleme sürem en fazla 10-15 dakikaya düştü b456 Artık bana bilgi kazandıracak şeylerle daha ilgiliyim coffe2 Bu halimden aşırı memnunum. Çünkü önceden olmak istediğim insana her gün, her saniye birazcık daha yaklaşıyorum..

Novos 15-07-2008 10:47 PM

telknilerden sonra kendi elimdeyse 1 dk bile tv izlemiyorum. başak birindeysem mecbur izliyorum :) süper be tvler insanın psikolojisini bozuyor bence.

pakguc 22-07-2008 10:50 AM

ya televizyon ne kadar hereksiz birşeymiş... sevincli

dnzcr 20-08-2008 03:04 PM

The Secret+Telkin Müzikleri=Sıfır TV (Oh be!)

Hareketvakti 20-08-2008 04:17 PM

Evet bu çok ilginç.Akşamları 1 saat izliyodum , takip ettiğim birşeyler olurdu.Şimdi hiç izlemiyorum aklıma gelmiyo tv izlemek gerçektende ohh bee.. derty

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:20 AM.