Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası Daha Az Tv İzleyenler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-daha-az-tv-izleyenler/)
-   -   Neden Daha Az Tv İzliyoruz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-daha-az-tv-izleyenler/9-neden-daha-az-tv-304zliyoruz.html)

izmirli035 30-10-2007 08:17 PM

Ynt: Neden Daha Az Tv İzliyoruz

merhaba,
ben de bu konu hakkindai goruslerimi bildirmek istiyorum.yaklasik 2 yil once master yapmak icin universiteye kaydoldugumdan beri tv hayatimdan cikti. sadece pazar sabahlari gulmek icin cizgi film izerdim. simdi ise hic aramiyorum. artik sitenizle de tanistim sitenizde dolasmaktan hele hic firsatim olmuyor. zaten tv bos vakitlerini doldurmak isteyenler icin , ama ben kendimi kitap okumaya verdim sanirim eskiye oranla ; kitap okuma ozlemim vardi 2 yildir ona kavustum diyebilirim. bu konuda size fazla yardim edemedigim icin uzgunum.
iyi gunler
ulku

hadiya 14-01-2008 06:26 PM

ooo67 ya cidden tv seyretmiyorum yanlız olmadığımı bilmek iyi bu konuda geçen hafta bir sinemayı bekliyordum tv de geçenlerde açtım tesadüf başlamış ama 4 hadi bilemedin 5 dk sonra kapattım entresan ya.. dur bakalım daha adam akıllı 3. günümdeyim sırada neler olacak hadi hayırlısı.... bu arada uzun zamandır ilk defa iş baş vurusuna gittiğimde oradakilere insan kaynaklarına kıllık yapmadım ( ama hala insan kaynaklarına kıl olurum mevkisi arkasına gizlenip insanları gıcık etmek için aptal sorular soran kıllar topluluğu )

SIYAHLALE 13-03-2008 08:40 PM

bende farkina varmamisdim tv izlemedigimin, eskiye nazaran hemen hemen hic izlemiyorum sayilir, acmak veya ay su saatte su basliycakdi gibi hic aklima glmiyor bile.
Korkunclu filmleri seyretmeyi cok severdim hele hele söyle tam ürpertecek cinli ruhlu filmler dusun
Simdi hic öyle seyler görmek istemiyorum, aman ne korkutup durayimki kendimi durup dururken diyorum, gülmek eglenmek varken.
Farkina vardim daha cok yarayisli isler yapiyorum artik, düsüncelerimde cok degisdi negativ düsünen bir insanin yaninda durmaya bile tahammül edemiyorum
telkinleri dinledigimden bu yana karar verme gücümde artti, eskiden kararsizligi cok cekerdim, yapsammi yapmasammi, iyiyi kötüyü secemeyecek haldeydim, ama artik farkindayim kararlarimi verirken ne istedigimi bilerek veriyorum, eskisi gibi yaaaa ne yapsam simdi diye sormuyorum kendime
cok mutluyum cok uy897

birmutluluk 29-04-2008 03:27 PM

ben de daha az tv izliyorum önceden oyalanmak için izlerdim şimdi aramıyorum açık olsa da bakmıyorum pek sıkılıyorum telkinlerle daha mutlu oluyorum

ziyaretcixy 15-05-2008 02:35 PM

ben akşamları tek haberleri izlerdim ve salı günleri avrupa yakasını izlerdim... İnanın bir haftadır unuttum ne heber ne dizi... kardeşim çağırıyor ve ben banane diyorum :D

ceren18 15-05-2008 03:01 PM

aslında bu konuda bendede ilerlemeler var telkinleri dinledikten sonra ne televizyon ne telefon ne arkadas eksikligi hissetmiyorum benim için vazgeçilmez olan arkadaslarımı bile artık eskisi kadar aramıyorum annem size yatıp kalkıp dua ediyo y789 önceden yüz milyon olan fatura şimdi otuz milyona düstü smil56 ama kendi kendime yetiyorum mutlu olmak için pencereyi açıp hiç tanımadıgım insanların hareketlerine dikkat ediyorum tv izlemek yerine böyle ilginç elirtiler var bendede işte derty

night 15-05-2008 04:23 PM

Ama internet bağımlılığı var pc05 o yüzden pek izlenmiyor gibime geliyor.

ikizruh 15-05-2008 04:55 PM

ben tv eskiden de az izlerdim.şimdi iyice azalttım dizi bağımlılığıda ben de oluşmuyor.hemen sıkılıveriyorum.

kübrayigit 24-05-2008 09:45 AM

bende tv yi çok izleyenlerdim.hem öyle böyle belgesel falan değil ne bulursam.tv yi kapatınca yalnız hissederdim kendimi,izlemesem bile mutlaka açıktı.hemde tüm gün sabah 7 akşam 24.abatmıyorum inanın.bazen oğlum hem salonun hem oturma odasının televizyonunu açıyordu.gidip kapatacağıma hoşuma gidiyordu, bi ses kargaşası içinde bende ikisinide izleyemeyip gündelik işlere dalmışken rahatsız olmayıp aksine rahat hissediyordum.cümlelerimi geçmiş zaman diye bitiriyorum çünkü inanılmaz bir şekilde tv den soğudum.hemde farkında olmadan.anlayın işte nasıl bir manyaklıkla tv izleyen ben iki haftadır tv açmadım.bu arada müptelası olduğum tek bir diziyi bile haftada bi gün izleyemiyorum.yarım yamalak şöyle ilgisizce bakıp hemen bıkkın şekilde kapatıyorum.gün boyu hiiiiçççç açmıyorum.bunun farkında değilmişim ayrıca.atakan beyin yazısını okuyunca aaaaaa ben hiç tv izlemiyorum ki dedim kendime ve yazmak istedim.ben bile farkedince şaşırdım.şu anda hissettiğim duygu sanki televizyon nedir bilmeyen böyle birşeyden haberi bile olmayan bir kişi duygusu.ilginç ama gerçek.sağolun atakan bey ve site yönetimi

kübrayigit 24-05-2008 09:48 AM

bu rada ekleyeyim hemen telkinleri dinlemeye başlayalı 20 gün oldu.birçok değişiklik hissediyorum bunları mümkün olduğunca uygun konu başlıklarında belirteceğim .herkese iyi sonuçlar..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:34 PM.