Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası Daha Az Tv İzleyenler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-daha-az-tv-izleyenler/)
-   -   Neden Daha Az Tv İzliyoruz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-daha-az-tv-izleyenler/9-neden-daha-az-tv-304zliyoruz.html)

wyvern 22-06-2007 12:02 AM

Ynt: Neden Daha Az Tv İzliyoruz

Telkinlerin tv izleme isteğini azaltma etkisini %100 yaşıyorum. Bir ay öncesine kadar tv siz yaşayamayacağını düşünen biriydim. İzlemesem dahi, tv nin kapalı olması beni huzursuz ederdi. Dolayısıyla evde olduğum sürece açık durması gerekirdi. Telkinleri dinlemeye başladığımdan beri tv yi unuttum. Hiç izleme isteğim olmadığı gibi, açma isteğim bile yok. Bazan çevrem arayıp "şu program başladı" gibi hatırlatmalar yapıyorlar. İnanın son derece manasız geliyor ve duyunca bile sıkıntı duyuyorum. Evde iki tane televizyonum var. Artık benim için birer fazlalıktan ibaretler. Umarım böyle devam eder ve ben onları cd aldıkça film izlemek için kullanırım. Bu durumdan inanılmaz keyif alıyorum f678h. Sevgiler hepinize... Ve teşekkürler Atakan Bey...

venüs 22-06-2007 11:10 AM

yanlış yere yazmışım.. o yüzden mesajımı sildim...

venüs 22-06-2007 11:11 AM

alla alla yanlış yere mi mesaj yazdım ben dusun

sessiz 05-07-2007 10:31 PM

ben de tv izlemeyi %70 azalttıgımı soyleyebılırım ama bunun sebebı kendımı bu sıteyle ugrasmaya vermıs oldugumdan gıbı gelıyor ..
gelıyorum oturuyorum masanın basına tv seyretmek aklıma bıle gelmıyor şuda var yalnızca bu sıte degıl bu sıtede ogrendıklerımı arastırmak da hosuma gıdıyor bu benım gorusum evden ınt gıtse yıne televızyona kalırım bence..
kahvesmiley

tresor 05-07-2007 11:59 PM

ben televızyon konusunda rekoru kırdıgımı ıddaa edıyorum, 1 aydır hıc acmadım, ihtiyac da duymuyorum , haberlerı de seyretmıyorum, ne zaman acsam ya ölum ya da mutsuzluk verıcı bır haber var.. boyle kendıme bır dunya yarattım , gayet memnunum...

gulenyuzum 08-07-2007 09:58 PM

ben nerdeyse iki aya yakindir televizyon seyretmiyorum onceden cok seyrederdim bakmasam bile acik kalirdi onsuz kendimi yanliz hissederdim simdi hic seyrertmiyorum cok rahatim televizyonsuzda yasanabiliyomus hic bir ise yaramiyor insani mutsuz etmekten baska

alper001 19-08-2007 11:10 AM

şok oldum! ben bu mp3leri 3-4 az önce düzenli bir şekilde dinlemeye başlamıştım sonra bırakmıştım. bugün tekrar bi bakıyım dedim. bu başlığı göünce çok şaşırdım. çünkü 4 aydır neredeyse hiç televizyon izlemiyorum. haberleri bile internetten ya da gazteden takip ediyordum. çoooook ilginç çook!

PSİKO 24-08-2007 01:44 PM

bence tv izleme alışkanlığı hayatımızda psikolojik olarak oluşan boşlukları doldurmak için yararsız bir çabadır
bence telkinleri dinledikten sonra HAYATINIZ GERÇEKTEN DEĞİŞİYOR ve siz eskisi gibi o boşluklarınız olmadığı için tv izlemiyorsunuz

pakguc 24-08-2007 02:53 PM

aynı fikirdeyim psiko..
ben de telkinleri dinlediğimden beri çok az TV seyrediyorum..
hatta evde eşim yoksa hiç açmıyorum

YAZGÜLÜ_81 24-08-2007 03:18 PM

ben de hemen hemen hiç izlemiyorum,sitedeki bilgileri okurken ve araştırırken ve kalan zamanda işlerimi toparlarken aklıma bile gelmiyor tv izlemek hem hayatım film gibi ne gerek var tv izlemeye dram komedi aksiyon macera hepsi var y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:25 PM.