![]() |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Bende göndereceğim bundan sonra ferya..Umarım diğer arkadaşlarda bu zincire katılır..Birbirimize daha güzel destek olmuş oluruz.. |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz safalar getirdiniz, Fatmacım o şarkıyı ben çok seviyorum hatta bayılıyorum ellerine yüreğine sağlık iyi ki eklemişsin buraya super sapkal89 gogogo |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Ben de bu sevgi zincirine katılıyorum ve hepinizi çok çokkkk seviyorummmmmm happy6 |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN ben de herkesi ve bursayı ve seni çookk seviyorum elifçim çok sevindim şarkıyı beğenmene smiliyface |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Ne güzel sevgi zinciri ya bayıldım valla bu site super |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN BENDE HERKEZİ OLMASA DA, HAYATIMDAKİ SEVDİĞİM İNSANLARI ÇOĞALTMAYI BAŞARMAYI İSTİYORUM |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN iyiki varsiniz sizleri seviyorum.. kiss3 iyki boyle bir site var takip etmekten en haz aldiğim haberlerini merak ettiğim yüreği sevgi dolu insanlarla dolu bu yerde oldugum icin cok mutluyum. kiss3 |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN merhabalar, bu sevgi incirine ben de katilmak itiyorum , biraz gec oldu ama yeni farkettim, site o kadar byu ki yetisemiyoum artik. ben de buradaki herkesi , turkiyede ki ailemi , arkadaslarimi, sevgilimi ve de kendimi cok seviyorummmmmm!!!!!!!!!!!!! s456 herkesi sevdigime gore ve eger sizler de kendinizi seviyorsaniz herkes kendine iyi baksin o zaman!!! f678h iyi gunler, hoscakalin ulku cat3500 |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Alıntı:
aynen katılıyorum tüm arkadaşlarıma... f678h |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN ben de tanımadığım herkesi seviyorum.yoksa insanları tanıdıkça doğaya,bitkilere ve hayvanlara yöneliyorum.burdaki biçok kişiyi canıgönülden severim.psiko,shamanic,pisimbat. psikonun muhabbetlerini gerçek özledim ya.harika biri.bi ara imzasında beyin ciğer böbrek falan vardı.bu ne dedim ya.ameliyathanede hissettim kendimi.yok biraz daha kalsa çiğ köfte falan da koyacak.bakarsın çiğ köfteyi ben koyarım imzama.kendinize iyi bakın. hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:36 PM. |