![]() |
SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Ya arkadaslar icimden bisi geldii söylemeden edemicemm BEN sizi HEPiNIzi COK COK SEVIYORUMMMM, hi simdi benden sonra yazcak arkadas beni cok sevdigini söylesin,yani herkes bi öncekini arkadasinaa onu COKK SEVDIGINI söylesinn SEVGI enerjisi (BUNU BEN UYDURDUM ) Verelim birbirimize BAKALIM BU ZINCiR NEKADAR UZIYCAKK...SEVGI ZINCIRI BASLIYORR HADI BAKALIM HAYKIRINN |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN banada çok oluyor bu. durum durup bu sitediki insanları sevdiğimi söylemek. ama bence buna gerek yok. burda yazsak da yazmasak da seviyoruz biz birbirimizi. |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Ben bunu yapmıştım buradaki herkesi seviyorum 44 |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Ben de sizlerle kısa süredir birlikteyim, ama gerçekten hepinizi çok sevdim. Ortak amaçlar insanları yakınlaştırırmış, milliyetçilik vs. gibi... Bizde de "hayatımdeğiştizm" oluştu Sevgiler |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN sizleri ve kendimi çok seviyorum hepimize saygılı sevgiler gönderiyorum |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN HAYALAZ SENİ SEVİYORUM. |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Seni seviyorum Lerzan Seni Seviyorum Lalezar blissy |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Ayy yaaaa, bende hepinizi cok seviyorum, siteye girer girmez icime hos bir sevinc doluyor. Sizleri sevdigim icin kendimide seviyorum. SEVIYORUM ISTE !!! blissy |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN hepinizi çok seviyorum canlarımmm benimmm umarım seni seviyorum dediğiniz herkesten aynı samimiyeti kat be kat görürsünüz... smiliyface |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN hepinizi çok seviyorum...içten samimi çıkarsızca.....hiçbir menfeat beklemeden... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:48 AM. |