![]() |
SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Ya arkadaslar icimden bisi geldii söylemeden edemicemm BEN sizi HEPiNIzi COK COK SEVIYORUMMMM, hi simdi benden sonra yazcak arkadas beni cok sevdigini söylesin,yani herkes bi öncekini arkadasinaa onu COKK SEVDIGINI söylesinn SEVGI enerjisi (BUNU BEN UYDURDUM ) Verelim birbirimize BAKALIM BU ZINCiR NEKADAR UZIYCAKK...SEVGI ZINCIRI BASLIYORR HADI BAKALIM HAYKIRINN |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN banada çok oluyor bu. durum durup bu sitediki insanları sevdiğimi söylemek. ama bence buna gerek yok. burda yazsak da yazmasak da seviyoruz biz birbirimizi. |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Ben bunu yapmıştım buradaki herkesi seviyorum 44 |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Ben de sizlerle kısa süredir birlikteyim, ama gerçekten hepinizi çok sevdim. Ortak amaçlar insanları yakınlaştırırmış, milliyetçilik vs. gibi... Bizde de "hayatımdeğiştizm" oluştu Sevgiler |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN sizleri ve kendimi çok seviyorum hepimize saygılı sevgiler gönderiyorum |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN HAYALAZ SENİ SEVİYORUM. |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Seni seviyorum Lerzan Seni Seviyorum Lalezar blissy |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Ayy yaaaa, bende hepinizi cok seviyorum, siteye girer girmez icime hos bir sevinc doluyor. Sizleri sevdigim icin kendimide seviyorum. SEVIYORUM ISTE !!! blissy |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN hepinizi çok seviyorum canlarımmm benimmm umarım seni seviyorum dediğiniz herkesten aynı samimiyeti kat be kat görürsünüz... smiliyface |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN hepinizi çok seviyorum...içten samimi çıkarsızca.....hiçbir menfeat beklemeden... |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN f678h Ben de burdaki herkesi çok seviyorummmmmmmmmmmmmm wave blissy |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Merhabalar uzun süren suskunluğuma bu güzel zincire kaılarak son veriyorum Bende bu sitedeki herkesi çok ama çoook seviyorum ... |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN * Aşk ve Sevgi AŞK bir yıl sürer SEVGİ bir ömür AŞK gözünde büyütür SEVGİ razı olur AŞK aldatır SEVGİ ikna eder AŞK (aşık) kıskanır SEVGİ (sevgili) güvenir AŞK seni de onu da ikiye böler SEVGİ ikinizi bir eder AŞK zehir gibidir SEVGİ ilaç AŞK ay gibidir hep bir karanlık yüzü var senden gizlenen SEVGİ güneş gibidir hep sana bakar içini ısıtır AŞK gider (isteyince) SEVGİ kalır (isteyerek) AŞK çeker, ezer, cesaret kırar SEVGİ iter, teşvik eder, yüreklendirir. AŞK ise; o senin için hedeftir SEVGİ ise; ikiniz de aynı hedefe koşan oklarsınız. |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN ramtha ne güzel bu yazdıkların. bu arada ben sana hoşgeldin demedim sanırım kusura bakma anca farkettim. hoşgeldin sefalar getirdin. |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Teşekkür ederim fatma |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Saçma ey göz eşkden gönlümdeki odlare su Kim bu denlû dutuşan odlare kılmaz çâre su “Ey göz! Gönlümdeki (şu alev alev yanan) ateşlere, gözyaşından (boşuna) su dökme! Çünkü bu derecede tutuşmuş olan ateşlere artık su da çare değildir.” |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN rica ederim smiliyface |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN bak bu son yazdığını biz edebiyat dersinde okuyup yorumlamasını yapmıştık tee lisedeyken. kimindi bu? |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Yunus olabilir? |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Beni sevesin diye sevmedim seni Sevmeliydim, sevdim Sevilmeliydin, sevildin Ben sevmek, sen sevilmek içindin Sevdim, Sevildin |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN tasavvufla ilgilenir misin ben yeni yeni ilgilenmeye başladım çok ilgimi çekmiştir kendimi bildim bileli |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN çok değil biraz...Ama önceden ruhsallıkla ilgili çok kitaplar okumuştum... ötesi yyaınlarının kuraldışı yayınlarının ruh ve madde yayınlarının sistem yayınlarını kitaplarıın tammamını okumuştum şu an yeni çıkanları takip edemedim yalnızca |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Bir göçmen kuş olsaydım, Ülkeler arası vizesiz dolaşan. Göklerde süzülürken, Sınırların yapaylğının farkında Haykırmak isterdim insanlara, Sınırın ötesinde de birileri var, Onların da sevdikleri var. Acıkırlar onlar da Tıpkı sizler gibi. Oynayan çocuklar gördüğümü anlatırdım, Sizin çocuklarınız gibi. Bombalar şehre düşerken, Gördüğümü can verenleri, Kopan bacakları, elleri Tıpkı sizinki gibi. Anlatırdım tüm insanlara, Hepiniz aynısınız, Farklılığa inandırılmışsınız. Anlatırdım tüm bunları Anlatırdım, Avcının soğuk namlusu olmasaydı... |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN SONSUZ SEVGİ Yıllarca bir o kalbe, Bir bu kalbe konmuş Öz aramışım, Sevgiden bal yapmak için. Ne ilkinde buldum, Ne sonuncusunda, Oysa boşunaymış. Kalplerdeki bu arayış, Meğer ben aşkı sevmişim, Maşuku değil. Sevmişim sevmeyi Sevgiliyi değil. Sevmişim sonsuz sevgiyi |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN YUNUS EMRE'den Aşkın aldı benden beni Bana seni gerek seni Ben yanarım dünü günü Bana seni gerek seni Ne varlığa sevinirim Ne yokluğa yerinirim Aşkın ile avunurum Bana seni gerek seni Aşkın aşıklar öldürür Aşk denizine daldırır Tecelli ile doldurur Bana seni gerek seni Aşkın şarabından içem Mecnun olup dağa düşem Sensin dünü gün endişem Bana seni gerek seni Sufilere sohbet gerek Ahilere ahret gerek Mecnunlara Leyla gerek Bana seni gerek seni Eğer beni öldüreler Külüm göğe savuralar Toprağım anda çağıra Bana seni gerek seni Cennet cennet dedikleri Birkaç köşkle birkaç huri İsteyene ver anları Bana seni gerek seni Yunus'dur benim adım Gün geçtikçe artar odum İki cihanda maksudum Bana seni gerek seni |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN İşidin ey yârenler Kıymetli nesnedir aşk Değmelere bitinmez Hürmetli nesnedir aşk Dağa düşer kül eyler Gönüllere yol eyler Sultanları kul eyler Hikmetli nesnedir aşk Kime kim vurdu ok Gussa ile kaygu yok Feryad ile âhi çok Firkatli nesnedir aşk Denizleri kaynatır Mevce gelir oynatır Kayaları söyletir Kuvvetli nesnedir aşk Miskin Yunus neylesin Derdin kime söylesin Varsın dostu toylasın Lezzetli nesnedir aşk |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Nazar eyle ıtırı, Bazar eyle götürü, Yaradılanı hoş gör, Yaradandan ötürü. |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN arkadaşlar size güzel bir site adı vereyim bari...www.semazen.net |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN çok sağol site tavsiyen için. tam da aradığım gibi bir site çok çok teşekkürlerr smiliyface |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Rica ederim...Paylaşalım beğendiğimiz siteleri.. onayi |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN http://www.tasavvufalemi.com/ana1.php bende sana ve tasavvufla ilgilenen herkese bu siteyi öneriyorum. gerçekten faydalı bilgiler var ben beğendim sen de beğenirsin umarım buglecim smiliyface |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Fatmacım teşekkürler,sık kullanılanlarıma ekledim ayrıntılı inceleyeceğim. |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN rica ederim canım beğendiğine sevindim smiliyface |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN ŞİMDİ ÜYE OLDUM AMA BENDE SEVİYORUM SİZİ VE TÜM İNSANLARII EN ÖNEMLİSİ DE KENDİMİ... smil56 |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Hoşgeldiiiiiin joe....Aynalık edecek insanlarla tanışman dileğiyle.. super |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN merhbalar hoşgeldin joe |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Hosgeldin Joe, eminim bizlerde seni sevecegiz ve sende bu siteden kendini alamayacaksin hismiley |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Yaşamın sebebi sevgiyse...Gücümüzün enerjimizin kaynağıysa hayatın seviyorum herkesi :) SEVİNCE SEVİNCE sevince durma durma koş ardından zaman yoktur git aşkı iste ondan sevince tüm insanlar bir başka durma dostum sen de yer ver aşka sevmek bil ki doğmaktır yeni baştan aşık oldum galiba yavaştan oooooooooo sevinceeeeeeee öyle bir yol tutmuşum ki sorma inandım ki sevince vardır dünya sevince günlerin bir başka durma dostum sen de yer ver aşka |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=8Df4YI4CGaA[/youtube] zeynepcim önce senin için sonra da burdaki herkes içinnnn hepinizi sevgiyle kucaklıyorum smiliyface |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Merhabalar, Fatma seni seviyorum var ya sevgi enerjisini hissetmek olanüstü bi duygu... Bes gündür sizinleyin " hosgeldin" bekliyorum. cilgin897 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:37 AM. |