![]() |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN çok özür dilerim ben farketmemişim. hoşgeldin sefalar getirdin umarım harika vakit geçirirsin burda smiliyface |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Hosgeldin Akincim, sefalar getirdin sevgi zincirimize hismiley |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN akın afedersin, siteye girer girmez ilk işim yeni gelen arkadaş varmı diye bakmak olur seni görmemişim, bu ayıpta bana yeter,o zaman sana duble hoşgelişler olsun.. |
SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Ben burda kimseyi tanımıyorum ama tanısam kesin çok severim mantığından hareketle diyorum ki: HADİ SEVGİ YUMAĞI OLALIM BEN YUVARLANMAYA BAŞLADIM BİLE.. cilgin897 |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN merhaba ilknurcum hoşgeldin sefalara getirdin. hismiley smiliyface |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN TEŞEKKÜRLER FATMACIM HOŞBULDUM HAKKATEN HOŞBULDUM YANİ BU KADAR HOŞ İNSANLARI BİR ARADA BULMAK BÜYÜK ŞANS BENCE VE BENDE BU ŞANSI DEĞERLENDİRİCEM smiliyface |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN aynı şans bizim için de geçerli senin gibi sempatik biri aramıza katıldığı için cat3500 |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Hosgeldin Ilknurcum , salem ve sevgiler bizden hismiley cat3500 Sevgi ve Isikla kal |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Sevgi zincirine katılma konu başlığında şunuda uygulasak nasıl olur arkadaşlar..Sadece buraya bir iki sevgi sözcüğü yazıp bırakmak yerine buraya katılanlara yada bu sitedeki arkadaşların yüksek benliklerine sevgi enerjisi göndersek..Nasıl olur..??????? |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Ben gonderiyorum s456 |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Bende göndereceğim bundan sonra ferya..Umarım diğer arkadaşlarda bu zincire katılır..Birbirimize daha güzel destek olmuş oluruz.. |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz safalar getirdiniz, Fatmacım o şarkıyı ben çok seviyorum hatta bayılıyorum ellerine yüreğine sağlık iyi ki eklemişsin buraya super sapkal89 gogogo |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Ben de bu sevgi zincirine katılıyorum ve hepinizi çok çokkkk seviyorummmmmm happy6 |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN ben de herkesi ve bursayı ve seni çookk seviyorum elifçim çok sevindim şarkıyı beğenmene smiliyface |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Ne güzel sevgi zinciri ya bayıldım valla bu site super |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN BENDE HERKEZİ OLMASA DA, HAYATIMDAKİ SEVDİĞİM İNSANLARI ÇOĞALTMAYI BAŞARMAYI İSTİYORUM |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN iyiki varsiniz sizleri seviyorum.. kiss3 iyki boyle bir site var takip etmekten en haz aldiğim haberlerini merak ettiğim yüreği sevgi dolu insanlarla dolu bu yerde oldugum icin cok mutluyum. kiss3 |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN merhabalar, bu sevgi incirine ben de katilmak itiyorum , biraz gec oldu ama yeni farkettim, site o kadar byu ki yetisemiyoum artik. ben de buradaki herkesi , turkiyede ki ailemi , arkadaslarimi, sevgilimi ve de kendimi cok seviyorummmmmm!!!!!!!!!!!!! s456 herkesi sevdigime gore ve eger sizler de kendinizi seviyorsaniz herkes kendine iyi baksin o zaman!!! f678h iyi gunler, hoscakalin ulku cat3500 |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Alıntı:
aynen katılıyorum tüm arkadaşlarıma... f678h |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN ben de tanımadığım herkesi seviyorum.yoksa insanları tanıdıkça doğaya,bitkilere ve hayvanlara yöneliyorum.burdaki biçok kişiyi canıgönülden severim.psiko,shamanic,pisimbat. psikonun muhabbetlerini gerçek özledim ya.harika biri.bi ara imzasında beyin ciğer böbrek falan vardı.bu ne dedim ya.ameliyathanede hissettim kendimi.yok biraz daha kalsa çiğ köfte falan da koyacak.bakarsın çiğ köfteyi ben koyarım imzama.kendinize iyi bakın. hismiley |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN [size=10pt]Burda herkesi tam olarak tanıyamadım ama birileri varkiiiiiiii geldiğimden beri tikatimi çekiyolar başta stenin resmi kedisi pisimbat sonra harika mod shamanic onları çok seviyorum...:) Donmakta olan bir kalbi illaki sıcak sevgiler çözücek kalbim yanıyooo..:))[/size] |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN himmm, ilginc bir benzetme!!! cat3500 |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN zeynebim ayparçam... cat56 ciğim bambaşkadır gerçektende ama geri kalan tarif aynı sen ark5 http://img329.imageshack.us/img329/2561/sb65zs0.gif |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN utananadam |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN bütün dünyayı, evreni çok seviyorummmm mlk34 mlk34 |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN [b]ben hayatımdegisti üyelerini, hayatını her koşulda değiştirmek için çabalayan, yılmayan herkesi hayalayaz'ı sevgili mod umuz**shamanic** 'i sanemce'yi hayatımdeğişti'yi(Atakan Bey)'i bymehmet'i mumin.okan'ı cent'i çiçek1973'ü .................................. ailemize katılan bütün yeni üyeleri bütün hayatımdegisti.com sakinlerini hepsini hepsini ÇOK SEVİYORUM.... kiss3 ve sevgiyi yarattığı için, sevgiyi tattırdığı için, herşeyi sevdirdiği için yaratanı seviyorum... en önemlisi artık KENDİMİ SEVİYORUM..... smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface [b] |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN sevgili meryemi sevgin sıcacık aktı yüreğime ark5 hepimiz hepimiz sevgi doluyuz ki, aynı çatı altında olmaktan keyif alıyoruz.. birimizin mutluluğu yetiyor neşelenmemize, hüznü ise yansıyor gözbebeklerimize... iyi ki varız..iyi ki burdayız.. daha çok mutluluklar paylaşacağız.. sevgiler kiss3 kiss3 |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Ben de seviyorum ben deee... :D gerçekten bu siteye girdiğimde hep hepinizi çok sevdiğimi söyleme ihtiyacı duyuyorum |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN sizleri seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu m hepimize saygılı sevgiler |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN ben de hepinizi çooook seviyorum... f678h |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN tüh ya şimdi fark ettim bu başlığı.ben de ben de hepinizi koccaman seviyorum .iyi ki varsınız 96 kiss3 |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN pc05 hepinizi çok seviyoru ve sayıyorum... djj |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN hepiniiiziii çok seviyorumm kiss3 |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN kendimi seviyorum,bu siteye emeği geçen gönül veren sizleri seviyorum ben semeyi seviyorum... |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN önce Rabbimi cok seviyorum...ve tabiki kendimi ve sizleri cok seviyorum... bu site sayesinde hergun daha cok mutlu oluyorum..yasama sevincim gun gectikce artiyor vatanimi cok seviyorum ve cook ozluyorum cok sukur sevgimi hicbir zaman zorlanmadan soyliyebilen birisiyim |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Tüm hayatimdegisti.com üyelerini, kendini geliştirmek ve hayatını değiştirmek isteyen herkesi çok seviyorum.. kiss3 |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN www.hayatimdegisti.com üyelerini seviyorum, yaratılanları seviyorum yaradandan ötürü, ailemi seviyorum, arkadaşlarımı seviyorum, gelecekteki sevgilimi seviyorum, kuşları seviyorum, çiçekleri seviyorum, beşiktaşı seviyorum ve de kartalını. |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Novosibir seni seviyorum .Bende bu sitedki arkadaşlrımı çoooooooooooooooooooooook seviyorum... kiss3 |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Ben Allahı ailemi çocuklarımı dostlarımı özellikle forum dostlarımı sonra tüm dünyayı ve tüm insanları seviyorum. |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN hepinpzi ve herkesi seviyorum hepinizin ve hepimizin herşey gönlümüzce mululukla ve huzurla olsun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:25 PM. |