![]() |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN tüh ya şimdi fark ettim bu başlığı.ben de ben de hepinizi koccaman seviyorum .iyi ki varsınız 96 kiss3 |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN pc05 hepinizi çok seviyoru ve sayıyorum... djj |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN hepiniiiziii çok seviyorumm kiss3 |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN kendimi seviyorum,bu siteye emeği geçen gönül veren sizleri seviyorum ben semeyi seviyorum... |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN önce Rabbimi cok seviyorum...ve tabiki kendimi ve sizleri cok seviyorum... bu site sayesinde hergun daha cok mutlu oluyorum..yasama sevincim gun gectikce artiyor vatanimi cok seviyorum ve cook ozluyorum cok sukur sevgimi hicbir zaman zorlanmadan soyliyebilen birisiyim |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Tüm hayatimdegisti.com üyelerini, kendini geliştirmek ve hayatını değiştirmek isteyen herkesi çok seviyorum.. kiss3 |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN www.hayatimdegisti.com üyelerini seviyorum, yaratılanları seviyorum yaradandan ötürü, ailemi seviyorum, arkadaşlarımı seviyorum, gelecekteki sevgilimi seviyorum, kuşları seviyorum, çiçekleri seviyorum, beşiktaşı seviyorum ve de kartalını. |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Novosibir seni seviyorum .Bende bu sitedki arkadaşlrımı çoooooooooooooooooooooook seviyorum... kiss3 |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Ben Allahı ailemi çocuklarımı dostlarımı özellikle forum dostlarımı sonra tüm dünyayı ve tüm insanları seviyorum. |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN hepinpzi ve herkesi seviyorum hepinizin ve hepimizin herşey gönlümüzce mululukla ve huzurla olsun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:43 AM. |