![]() |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN çok özür dilerim ben farketmemişim. hoşgeldin sefalar getirdin umarım harika vakit geçirirsin burda smiliyface |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Hosgeldin Akincim, sefalar getirdin sevgi zincirimize hismiley |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN akın afedersin, siteye girer girmez ilk işim yeni gelen arkadaş varmı diye bakmak olur seni görmemişim, bu ayıpta bana yeter,o zaman sana duble hoşgelişler olsun.. |
SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Ben burda kimseyi tanımıyorum ama tanısam kesin çok severim mantığından hareketle diyorum ki: HADİ SEVGİ YUMAĞI OLALIM BEN YUVARLANMAYA BAŞLADIM BİLE.. cilgin897 |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN merhaba ilknurcum hoşgeldin sefalara getirdin. hismiley smiliyface |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN TEŞEKKÜRLER FATMACIM HOŞBULDUM HAKKATEN HOŞBULDUM YANİ BU KADAR HOŞ İNSANLARI BİR ARADA BULMAK BÜYÜK ŞANS BENCE VE BENDE BU ŞANSI DEĞERLENDİRİCEM smiliyface |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN aynı şans bizim için de geçerli senin gibi sempatik biri aramıza katıldığı için cat3500 |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Hosgeldin Ilknurcum , salem ve sevgiler bizden hismiley cat3500 Sevgi ve Isikla kal |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Sevgi zincirine katılma konu başlığında şunuda uygulasak nasıl olur arkadaşlar..Sadece buraya bir iki sevgi sözcüğü yazıp bırakmak yerine buraya katılanlara yada bu sitedeki arkadaşların yüksek benliklerine sevgi enerjisi göndersek..Nasıl olur..??????? |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Ben gonderiyorum s456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:51 AM. |