![]() |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN http://www.tasavvufalemi.com/ana1.php bende sana ve tasavvufla ilgilenen herkese bu siteyi öneriyorum. gerçekten faydalı bilgiler var ben beğendim sen de beğenirsin umarım buglecim smiliyface |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Fatmacım teşekkürler,sık kullanılanlarıma ekledim ayrıntılı inceleyeceğim. |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN rica ederim canım beğendiğine sevindim smiliyface |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN ŞİMDİ ÜYE OLDUM AMA BENDE SEVİYORUM SİZİ VE TÜM İNSANLARII EN ÖNEMLİSİ DE KENDİMİ... smil56 |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Hoşgeldiiiiiin joe....Aynalık edecek insanlarla tanışman dileğiyle.. super |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN merhbalar hoşgeldin joe |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Hosgeldin Joe, eminim bizlerde seni sevecegiz ve sende bu siteden kendini alamayacaksin hismiley |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Yaşamın sebebi sevgiyse...Gücümüzün enerjimizin kaynağıysa hayatın seviyorum herkesi :) SEVİNCE SEVİNCE sevince durma durma koş ardından zaman yoktur git aşkı iste ondan sevince tüm insanlar bir başka durma dostum sen de yer ver aşka sevmek bil ki doğmaktır yeni baştan aşık oldum galiba yavaştan oooooooooo sevinceeeeeeee öyle bir yol tutmuşum ki sorma inandım ki sevince vardır dünya sevince günlerin bir başka durma dostum sen de yer ver aşka |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=8Df4YI4CGaA[/youtube] zeynepcim önce senin için sonra da burdaki herkes içinnnn hepinizi sevgiyle kucaklıyorum smiliyface |
Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN Merhabalar, Fatma seni seviyorum var ya sevgi enerjisini hissetmek olanüstü bi duygu... Bes gündür sizinleyin " hosgeldin" bekliyorum. cilgin897 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:23 PM. |