![]() |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? Merhaba arkadaslar, bende yeni uyelerdenim, Hergun gelen maillerden birinde bu sitedeki hosgeldin videosuna rastladim ve '''HAYATIM DEYISTI''' 956k Su anda kimden geldigini hatirlamiyorum ama kim gonderdiyse giyabinda o arkadasima hergun tesekkur ediyorum. Oncelikle secret videosunu hayatima uyarladim ve bazi dileklerim mucizevi bir sekilde cok kisa zamanda gerceklesti. Simdi telkinlere basliyorum ve bu siteyi hazirlayip yayinlayanlara o kadar sukran ve minnet doluyum ki anlatamam. Nasil buyuk, anlamli ve kutsal bir is yaptiginizin farkindasinizdir. Hepinize gonulden tesekkur ederim arkadaslar, hayatinizin mucizelerle dolmasini diliyorum hismiley Sevgi ve Isikla kalin Ferya |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? hoş geldiniz ferya ... hismiley |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? feryacığım hoşgeldin. daha duur hele bir hayatındaki değişimleri deneyimlede gör, mutlu olmak için illaki bir sebebi olmalı diye koşullanmışızya, mutlu olmak için hiçbir sebep olmadan mutluluk hissettiğinde önce bir noooluyo ya oluyorsun, sonrada gerçek mutluluğun bu olduğunu anlıyor ve aldığın her nefeste çok şükür deyip duruyorsun.inanmadınmı? resim bir şekil a'ya bak yani bana. sevgiler |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? Tesekkur ederim arkadaslar, Hosbulduk hismiley Ne yapsamda hayatimi daha mutlu ve huzurlu kilabilsem derken boyle bir siteye , akilli, insancil arkadaslara rastlamam diger bir mucize ve bunun icin ve hersey icin hergun sukredip duruyorum. Haklisin cok sevgili hayalayaz, mutlu olmak istedigin an belirli birsey olusmasa bile bu istegin kendisi seni mutlu etmeye basliyor zaten. Dusunerek dusunduklerimizi gercek kildigimizi artik biliyorum, sadece bir cocuk gibi saf ve ayrintisiz, sadece ne istiyorsak onu, sanki evrenin, yaraticinin kucucuk bir cocugu gibi sevgiyle ve guvenle istemek gerekli ve yeterli. Bu kadar basit . Basitliginin yanilgisina dusup isteklerimize suphe dusuruyor ve yaratamiyoruz. Iste bu site beni boyle bilge yapti sapkal89 Her aniniz mucizelerle dolsun arkadaslar. Sevgi ve Isikla kalin ferya |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? hosgeldın ferya.. sonunda bır gurbetcı daha geldı siteye..emınım cok yakında hayatındakı farklılıkları hıssedeceksın.. sevgiyle kal.. tekrar hosgeldın.. tresor |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? Tamamiyle Şans eseri oldu bu konular hakkında internette epeydir araştırma yapıyordum en sonunda istediğim şekilde bir site buldum şu an için görünürde her istediğime cevap veriyor inşallah en kısa zamanda telkinlerin faydasını görürüm böyle bir siteyi hazırlayan herkesi yürekten kutluyorum ve başarılı çalışmalar diliyorum. |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? zuma hoşgeldin umarım aramızda mutlu olursun,evet bende senin gibibu siteyi hazırlayanlara sürekli dua ediyorum, bu arada özel bir istekte göndermeyi adet edindim,bu siteyi hazırlayan insanlar gibi insanları çoğaltmasını istedim yaradandan,the secreti seyrettiysen bu şekilde çekim yasasının harekete geçtiğini biliyorsundur hadi bun dileğin enerjisini hep beraber yükseltelim,bu dileklerle en kötü insanlar bile değişim yaşasın dünya mükemmel insanlarla dolsun,savaşlar bitsin evren sevgi enerjisiyle güzelleşsin saygılı sevgiler |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? lerzancığım günaydın dilim tutuldu videoyu seyrettiğimde,benim hayal evim bu sahilde,hemen denizin kenarında,ben sabah kahvemi evimin verandasında bu kumsalı ve denizi seyrederek içiyorum, yürüyüşlerimi çıplak ayakla bu kumsalda yapıyorum. kumsalda,kumsalın ipek gibi kumlarında yürürken,deriiiin nefeslerle, ağaçların, çiçeklerin,toprağın ve denizin birbirine karışmış kokularını içime çekiyorum,ağaçlarda neşeyle ötüşen kuşların,eşsiz konserini huşu içinde dinliyorum,canım hangi ağacın meyvesini çektiyse dalından koparıp...tadını.. dilimde damağımda hissederek yiyiyorum,ve var olduğum için... bu güzellikleri görebildiğim...duyabildiğim...tadını alabildiğim için yaradana sesimin yettiğince yüreğimin olanca gücüyle ŞÜKÜRLER OLSUN DİYORUM, VE ŞÜKÜRLER OLSUN BENİ SİZİN GİBİ GÜZELLERLE ,İYİLERLE, DOSTLARALA KARŞILAŞTIRANA. saygılı sevgiler |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? Alıntı:
|
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? internette gezinirken şans eseri tanıştım sitenizle ve çocuklarımla mp3 leri dinlemeye başladım |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:44 PM. |