Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/774-siteye-neden-uye-oldunuz-nasil-kesfettiniz.html)

jael 22-04-2007 10:05 PM

Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz?

Siteyi tesadüfen keşfettim.Sosyal fobi ile ilgili konular arıyordum.Telkinler ilgimi çekti. mp3 leri yüklemek için üye oldum.

hayalayaz 22-04-2007 11:01 PM

Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz?

üyesi olduğum bir sitede arkadaşlardan biri the secret filminden bahsediyor seyretmemizi tavsiye ediyordu.link ide vermiş bu siteye böyle girdim.giriş o giriş çıkmayada hiç niyetim yok. the secret'i maalesef seyredemedim,sizin yüzünüzden, bir sayfa açıyorum korkunç ne yazmış ,lerzan ne cevap vermiş, merto neyi açıklamış. okurken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor insan. bu arada the secretide indirmeye çalıştım ama olmadı.şimdi alman sitelerinde gezecem belki orda seyretme imkanı olur.attınız beni yadellere. halbuki ben kesin dönüş yaptığımdan beri oraları hiç özlemedim

kadirayvaz 24-04-2007 03:30 PM

Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz?

Sevgili Lerzan sen sitenin en karizmatik üyelerinden birisin.(bana göre en karizmatik üye sensin art56art56 art56art56 art56art56) Bana yardımcı ol.Geçen gün sitenin 1 yılında Atakan bey sormuştu.Sitede yeni neler istiyorsunuz diye.Bende bir mizah köşesi olsa ne iyi olur demiştim.Ama arkadaşlardan bana hiç destek gelmedi.Sen şu arkadaşları bir tetikleyip öncülük yapsanda bir mizah köşesi açsa atakan bey bize ne dersin??

Korkunc 24-04-2007 06:46 PM

Haklısın. Beni de o bölüme tıksınlar. Akşama kadar orada top sektireyim.

kadirayvaz 24-04-2007 08:45 PM

Sevgili Lerzan yazdıklarının altına her zamanki gibi Türkçe mealini yazmayı unutmuşsun. smil56 smil56 smil56 smil56 smil56

Fallenangel 25-04-2007 03:07 PM

merhabalar actionsmile

walla bi haberdim açıkcası siteden arkadaşım tavsiye edene kadar 4897, ama bugün itibariyle aktif bi üye olucağa benziyorum thumbsanim

hemen bikaç telkin indirdim ve denemeyi düşünüyorum umarım faydalı olur. f678h

kadirayvaz 25-04-2007 04:05 PM

Mutlaka faydasını göreceksin.faydalı olmasa 4000 ne yakın üye bu sitede olmazdı.

tresor 01-05-2007 04:05 PM

Merhaba,

İnternet sitenizi nasıl oldu sımdıye kadar gorememısım kendı kendıme cok hayıflandım dogrusu, bilincaltı ıle ılgılı olumlama uzerıne arastırma yaparken rastladım, bır gece hıc uyumadan sıtenızı ınceledım, elinize saglık, alk78

felicita 03-05-2007 02:33 PM

merhaba
sitenizi bilinçaltı-sosyal fobi araştırması yaparken buldum, hayli ilgimi çekti, mp3'leri indirdim hemen.
Tüm emekler için teşekkürler

voyager 03-05-2007 11:12 PM

n9598 n9598

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:38 AM.