![]() |
Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? Merhabalar Ben sitenize üye olmadan önce bir toplantı esnasında suçluların ıslahı için nasıl bir sistem kullanarak onların bu kötü davranışlarını tekrarlamalarını önleyebilirim diye bir düşünce aklıma geldi dusun daha sonra bilinç altına nasıl mesaj yollanır music45 konusu üzerinde arama yaparken siteye rastladım. buradan ıslah evlerinde kalan genç nesillerin suçtan uzaklaştırılmasına nasıl katkıda bulunabiliriz bu tür suçluları ıslah için telkinler yokmudur. sürekli dinleme neticesinde en azından çıktıklarında gerçekten ıslah olma imkanı bulabilirler mi. Saygılar idea3 |
Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? Subliminal telkinlerin toplu olarak dinletildiği yerlerde başarıya ulaşılmıştır. ABD'DE bir kaç 10 yıldan beri işitilmeyen,akustik mesajlar ile gayet iyi sonuçlar elde edildi.Örneğin hastanelerde subliminal mösajlarla ameliyata hazırlanan hastaların ameliyat sonrası daha çabuk iyileştikleri gözlemlendi..Bir hastanenin ön kabul salonunda bekleyen hastalarda gözlemlenen saldırgan tavırlar subliminal teknik uygulaması ile yüzde ellli azaldı,görevlilerle ilişkiler düzeldi ve sigara tüketimi normalin yarısına indi Erhard Freitag "Bilinmeyenden Yardım" kitabından alıntıdır. |
Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? meraba.pek çok psikoloji sitesine üyeyim..hele bir tanesi eşimin girme şu delilerin sitesine dediği sitede biri bu mp3 lerden ve hoşgeldin videosundan bahsediyodu...çok ilgimi çekti...zaten hipnoz ve bilinçaltını uzun süredir araştırıyordum.. |
Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? tesadüfen oldu aslında internette gezinirken rastladım |
Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? Alıntı:
|
Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? dogru tahmin ettin yakamoz..sevimli tipler var orda baya..hala vefa borcu hissedip okuyorum ordaki yazı/yorumları.....aslında ben de o delilerden biriym...senin ordaki takma adın neydi??sadece meraktan... wave |
Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? Sır filminden ve telkin mp3 lerinden bahseden wink77 |
Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? uyku problemi her zamanki gibi uykulusmile y789 |
Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? Evet etterna, haklısın. Her zamanki gibi... uykulusmile smiliyface |
Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? bilinç altı mesajları içeren mp3ler yapmaya niyetlenmiştim nasıl yapılır diye araştırırken bu siteye rastladım ve vazgeçtim yapmaktan dinlemeye başladım ve yeni olan arkadaşlara belirtmek isterim ki Atakan Bey bu konuda oldukça başarılı ve hiçbir ticari amaç gütmüyor bunu bir iki farklı siteye bakınca fiyatlardan anlayabilirsiniz zaten genelde onların parayla sattıkları burda ücretsiz olarak bizlere sunulmuş halde kaldı ki burda ücretli olan mp3ler çok spesifik mp3ler o kadarda olsun yani :D Çok teşekkürler Atakan Bey başarılarınızın devamını dilerim... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:21 AM. |