![]() |
Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? doktorumun tavsiyesiyle.ilk seansa gittimde bu siteden indirdigi muzikler caliyodu cok hoşuma gitti sordum anlatti adresi verdi bende uye olmaya karar verdim ve uye oldum |
Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? Alıntı:
Destek olarak elbette burada ki telkinleri kullanabilirsiniz. Paylaşimlarinizi bekliyoruz. s456 |
Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? Alıntı:
|
Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? Behnan en çok senin başlama hikayen hoşuma gitti.Sitemizden doktorlar da faydalanıyorsa, bunun üzerine eklenecek pek bir şey kalmıyor. alk78 alk78 alk78 |
Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? sevincli sevincli sevincli merhabalar ben simsiyahhh ama sanirim müjgan (müji ) olarak gözüküo üe adim .. adim müjgan ve genelde müji denmesinden hoslanirim ... yanlis sölemim ama bi kac ay önce msnde nilusuma nilussum nasilsin dedim oda im cnm acayip bi film izliorum dedi .. istersen sende izle dedi ve bu sayfanin linkini verdi ... onayi onayi bende üe oldum ... sora foruma girdim .. suan tatildeyim ve burayi daha ii incelem ve saglikli bi bicimde okuma firsatini buldum öle ... 8977 bu arada ben berlinden katiliorum .. ögrenciimm ... sorunlarimi kendi basima cözmeye bayilirim ( bu hep böle oldu ) yada cözdügümü sanirim.. müzik dinleyeme bayilirim .. hatta müzik hayatim .. teoman ve sebnem ferah deli bi hayraniyimm ... (onlar benimherseyimm .. :D :D ) sora kitap okumaya bayilirim ... siir yazmaya da .. son olarak türkiyeyi cok özledim ... =( |
Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? bana gelen bir toplu mailde en altta linki yazmıslar bende merakımdan ve ismi ilgimi cektigi icin bir bakim dedim.o gunden beri ki bu da 2-3 gun onceydi siteden ayrılamadım..Faydasını gorecegime inanıyorum derty 8977 cilgin897 s456 |
Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? forumlarda surekli okuyorum the secret filminden bahsedilmis evet bende cok begendim cok guzel anlatılmış bir film.eger quantum fizigigine ilgi duyuyorsanız,ya da secret filmini seyrettiyseniz what the bleep do we know--ne biliyoruz ki? filmini mutlaka seyredin..eminim hosunuza gidecektir.o da belgesel gibi bir film.. |
Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? ben de d&r'da tesadüfen "the secret"la karşılaştım, satın aldım. Eve döndüğümde birkaç TV programında kitap ve filminden bahsediliyordu. Filmi hala izlemedim. Ama "the secret"ı ararken hayatımdegisti yi buldum. henüz hayatımdegisti yi keşfetme aşamasındayım. krz67 |
Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? Hoş geldin aramıza.Çok şanslısın promo oh ne güzel bir taşla iki kuş.Yasa çektirdi galiba super |
Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? Promo hoşgeldin ....Murat doğru söylemiş çekim yasası işliyor... blook derty |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:18 PM. |