Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/774-siteye-neden-uye-oldunuz-nasil-kesfettiniz.html)

ats2204 01-02-2007 01:07 PM

Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz?

Merhabalar
Ben sitenize üye olmadan önce bir toplantı esnasında suçluların ıslahı için nasıl bir sistem kullanarak onların bu kötü davranışlarını tekrarlamalarını önleyebilirim diye bir düşünce aklıma geldi dusun daha sonra bilinç altına nasıl mesaj yollanır music45 konusu üzerinde arama yaparken siteye rastladım. buradan ıslah evlerinde kalan genç nesillerin suçtan uzaklaştırılmasına nasıl katkıda bulunabiliriz bu tür suçluları ıslah için telkinler yokmudur. sürekli dinleme neticesinde en azından çıktıklarında gerçekten ıslah olma imkanı bulabilirler mi. Saygılar idea3

hayatimdegisti 01-02-2007 07:20 PM

Subliminal telkinlerin toplu olarak dinletildiği yerlerde başarıya ulaşılmıştır.

ABD'DE bir kaç 10 yıldan beri işitilmeyen,akustik mesajlar ile gayet iyi sonuçlar elde edildi.Örneğin hastanelerde subliminal mösajlarla ameliyata hazırlanan hastaların ameliyat sonrası daha çabuk iyileştikleri gözlemlendi..Bir hastanenin ön kabul salonunda bekleyen hastalarda gözlemlenen saldırgan tavırlar subliminal teknik uygulaması ile yüzde ellli azaldı,görevlilerle ilişkiler düzeldi ve sigara tüketimi normalin yarısına indi
Erhard Freitag "Bilinmeyenden Yardım" kitabından alıntıdır.

lalezar 09-02-2007 09:58 AM

meraba.pek çok psikoloji sitesine üyeyim..hele bir tanesi eşimin girme şu delilerin sitesine dediği sitede biri bu mp3 lerden ve hoşgeldin videosundan bahsediyodu...çok ilgimi çekti...zaten hipnoz ve bilinçaltını uzun süredir araştırıyordum..

turgay0101 02-03-2007 06:50 PM

tesadüfen oldu aslında internette gezinirken rastladım

yakamoz 02-03-2007 08:06 PM

Alıntı:

lalezar Nickli Üyeden Alıntı
meraba.pek çok psikoloji sitesine üyeyim..hele bir tanesi eşimin girme şu delilerin sitesine dediği sitede biri bu mp3 lerden ve hoşgeldin videosundan bahsediyodu...çok ilgimi çekti...zaten hipnoz ve bilinçaltını uzun süredir araştırıyordum..

bahsettiğin site psikoloji.gen.tr ise sanırım o deli bendim :))

lalezar 02-03-2007 08:22 PM

dogru tahmin ettin yakamoz..sevimli tipler var orda baya..hala vefa borcu hissedip okuyorum ordaki yazı/yorumları.....aslında ben de o delilerden biriym...senin ordaki takma adın neydi??sadece meraktan... wave

yakamoz 02-03-2007 08:34 PM

Sır filminden ve telkin mp3 lerinden bahseden wink77

etterna_ 02-03-2007 09:02 PM

uyku problemi her zamanki gibi uykulusmile y789

yakamoz 02-03-2007 11:54 PM

Evet etterna, haklısın. Her zamanki gibi... uykulusmile smiliyface

avi907 04-03-2007 03:06 AM

bilinç altı mesajları içeren mp3ler yapmaya niyetlenmiştim nasıl yapılır diye araştırırken bu siteye rastladım ve vazgeçtim yapmaktan dinlemeye başladım ve yeni olan arkadaşlara belirtmek isterim ki Atakan Bey bu konuda oldukça başarılı ve hiçbir ticari amaç gütmüyor bunu bir iki farklı siteye bakınca fiyatlardan anlayabilirsiniz zaten genelde onların parayla sattıkları burda ücretsiz olarak bizlere sunulmuş halde kaldı ki burda ücretli olan mp3ler çok spesifik mp3ler o kadarda olsun yani :D

Çok teşekkürler Atakan Bey başarılarınızın devamını dilerim...

Korkunc 04-03-2007 03:52 AM

Merhaba Atakan bey. Öncelikle teşekkür ediyorum böyle bir işe kalkıştığınız için. Gördüğüm kadarıyla 3000 civarı üyeniz var. Bir kişiye bile yardım edebildiyseniz sanırım sizden daha mutlusu yoktur.

Sitenizi bir arkadaşımın bana "sigarayı bıraktıran ney sesi dinleteyim" demesiyle başlayan bir sürecin sonunda buldum. yaklaşık 10 gündür mp3 leri tavsiyelerinize uyarak dinlemeye çalışıyorum.

Henüz faydasını görüp görmediğimi kestiremiyorum. Bu dönem benim tam yedek subay olarak yaptığım askerliğimin sonuna denk geldiği için askerliğimin bitmesinin verdiği rahatlama mı yoksa dinlediğim mp3'lerden mi bilmiyorum. aslında ikisi de sanırım.

teşekkürler.

hayatimdegisti 04-03-2007 12:28 PM

Askerlik ile benziyor aslinda...Her ikisinde de etrafi farkli görmeye başliyorsunuz.Bir değişiklik bir fark oluyor.Bu durumda doğal olarak acaba değişim mp3'lerden mi yoksa geçiş süreci mi diyebiliyorsunuz.
Değişim olsunda iyiyie doğru kendimizi iyi hissedelim nedenini boşverelim... 12389 bisiklet

pisimbat 16-03-2007 09:12 PM

ben bir duyum aldım onun üzerine geldim siteye 12389
benim içingerçekten değerli olan bir dostum siteyi önerdi bana bende koştum buldum hemencik cilgin897 blissy

dilsu 21-03-2007 04:09 PM

merhabalar herkese;
Ben siteye yeni üye oldum.Bu tür konularla ilgiliyim ve yolum hep buralara açılıyor. Tabiki yolumun bir parçası
olarak sizi bulmam çok zor olmadı blissy The secret filmini izlemek gibi bir şansım oldu bir yoga meditasyon evinde ve daha sonra bu filme sahip olmak ve sevdiklerime hediye edebilmek için araştırma yaparken bir yerden bu sitede seyrettiğini söylediler ve sitenizin ismini verdiler bende sizi buldum thumbsanim
tek eksiğim inanın müzikti ve bunu kendi içimde hissettim(eksikliğini) ve sizle tanıştım bu mucize değilde düşünce gücü değilde nedir arkadaşlar sung66

kadirayvaz 21-03-2007 06:45 PM

Doğru zamanda,doğru yerde olmak.İşte sen bunu başardın.Oldukçs şanslısın bence.Ayrıca hoş geldin aramıza.

mudokon 22-03-2007 08:07 PM

ben kütüphaneden aldığım bir kitapta okuduğum beyini uyarıp zihni acayip açan bir ilaçtan bahsediyordu.onu google aratırken nasıl olduysa burayı buldum.kader kısmet meselesi.

etterna_ 23-03-2007 01:41 AM

o ilaç neymiş öğrendin mi. Paylaşırsan sevinirim 12389

skorpy 23-03-2007 12:34 PM

bende internette gezerken hayatımdeğişti yazıyordu allah allah dedim nasıl hayatı değişmiş merak işte girdim o giriş artık çıkamıyorum 44 ama güzel iyikide görmüşüm hayatımız değişti değilmi derty

hayatimdegisti 23-03-2007 12:40 PM

Alıntı:

skorpy Nickli Üyeden Alıntı
bende internette gezerken hayatımdeğişti yazıyordu allah allah dedim nasıl hayatı değişmiş merak işte girdim o giriş artık çıkamıyorum 44 ama güzel iyikide görmüşüm hayatımız değişti değilmi derty

art56art56 khkh56

mudokon 23-03-2007 02:22 PM

Alıntı:

etterna_ Nickli Üyeden Alıntı

kütüphaneden aldığım kitap şu an Ankarada.yani kitabı Ankarada unuttum dunk56
yine kitap geciktirme cezası bekliyo beni.
ilacın ,kitabın ismini hiç hatırlamıyorum.türk bir yazardı.ilaç konusunda kaynak yabancıydı.ilaç ve bide bir madde den bahsediyodu.ilacı kullananların okuduğu bilgi beynine kazınır derecesinde kalıcı olduğunu yazıyordu.bunları internette arayınca pek de işe yarar bişey bulamadım.sanırım ilaç türkiye de yoktu.
15-20 gün sonra Ankara ya gidecem.gidince ilaç hakkında bilgiyi buraya yazarım.olurmu?
aslında birader den de arayıp istemek aklıma geldi ama evde kimbilir nereye attım.baya bi aramam lazım. rt67

behnan 23-03-2007 04:59 PM

doktorumun tavsiyesiyle.ilk seansa gittimde bu siteden indirdigi muzikler caliyodu cok hoşuma gitti sordum anlatti adresi verdi bende uye olmaya karar verdim ve uye oldum

hayatimdegisti 23-03-2007 05:39 PM

Alıntı:

behnan Nickli Üyeden Alıntı
doktorumun tavsiyesiyle.ilk seansa gittimde bu siteden indirdigi muzikler caliyodu cok hoşuma gitti sordum anlatti adresi verdi bende uye olmaya karar verdim ve uye oldum

Hoşgeldiniz;
Destek olarak elbette burada ki telkinleri kullanabilirsiniz. Paylaşimlarinizi bekliyoruz. s456

etterna_ 23-03-2007 07:16 PM

Alıntı:

mudokon Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

etterna_ Nickli Üyeden Alıntı

kütüphaneden aldığım kitap şu an Ankarada.yani kitabı Ankarada unuttum dunk56
yine kitap geciktirme cezası bekliyo beni.
ilacın ,kitabın ismini hiç hatırlamıyorum.türk bir yazardı.ilaç konusunda kaynak yabancıydı.ilaç ve bide bir madde den bahsediyodu.ilacı kullananların okuduğu bilgi beynine kazınır derecesinde kalıcı olduğunu yazıyordu.bunları internette arayınca pek de işe yarar bişey bulamadım.sanırım ilaç türkiye de yoktu.
15-20 gün sonra Ankara ya gidecem.gidince ilaç hakkında bilgiyi buraya yazarım.olurmu?
aslında birader den de arayıp istemek aklıma geldi ama evde kimbilir nereye attım.baya bi aramam lazım. rt67

Teşekkür ederim. Paylaşımını bekliyorum t678

kadirayvaz 23-03-2007 09:22 PM

Behnan en çok senin başlama hikayen hoşuma gitti.Sitemizden doktorlar da faydalanıyorsa, bunun üzerine eklenecek pek bir şey kalmıyor. alk78 alk78 alk78

simsiyahhh 06-04-2007 02:25 PM

sevincli sevincli sevincli merhabalar ben simsiyahhh ama sanirim müjgan (müji ) olarak gözüküo üe adim ..

adim müjgan ve genelde müji denmesinden hoslanirim ...
yanlis sölemim ama bi kac ay önce msnde nilusuma nilussum nasilsin dedim oda im cnm acayip bi film izliorum dedi .. istersen sende izle dedi ve bu sayfanin linkini verdi ... onayi onayi bende üe oldum ... sora foruma girdim .. suan tatildeyim ve burayi daha ii incelem ve saglikli bi bicimde okuma firsatini buldum öle ... 8977

bu arada ben berlinden katiliorum .. ögrenciimm ... sorunlarimi kendi basima cözmeye bayilirim ( bu hep böle oldu ) yada cözdügümü sanirim..
müzik dinleyeme bayilirim .. hatta müzik hayatim .. teoman ve sebnem ferah deli bi hayraniyimm ... (onlar benimherseyimm .. :D :D )
sora kitap okumaya bayilirim ... siir yazmaya da .. son olarak türkiyeyi cok özledim ... =(

S_A_R_I 06-04-2007 03:24 PM

bana gelen bir toplu mailde en altta linki yazmıslar bende merakımdan ve ismi ilgimi cektigi icin bir bakim dedim.o gunden beri ki bu da 2-3 gun onceydi siteden ayrılamadım..Faydasını gorecegime inanıyorum derty 8977 cilgin897 s456

S_A_R_I 06-04-2007 03:30 PM

forumlarda surekli okuyorum the secret filminden bahsedilmis evet bende cok begendim cok guzel anlatılmış bir film.eger quantum fizigigine ilgi duyuyorsanız,ya da secret filmini seyrettiyseniz what the bleep do we know--ne biliyoruz ki? filmini mutlaka seyredin..eminim hosunuza gidecektir.o da belgesel gibi bir film..

promo 17-04-2007 11:55 PM

ben de d&r'da tesadüfen "the secret"la karşılaştım, satın aldım. Eve döndüğümde birkaç TV programında kitap ve filminden bahsediliyordu. Filmi hala izlemedim. Ama "the secret"ı ararken hayatımdegisti yi buldum.

henüz hayatımdegisti yi keşfetme aşamasındayım. krz67

murat 18-04-2007 12:04 AM

Hoş geldin aramıza.Çok şanslısın promo oh ne güzel bir taşla iki kuş.Yasa çektirdi galiba super

Merto 18-04-2007 09:30 AM

Promo hoşgeldin ....Murat doğru söylemiş çekim yasası işliyor...
blook
derty

jael 22-04-2007 10:05 PM

Siteyi tesadüfen keşfettim.Sosyal fobi ile ilgili konular arıyordum.Telkinler ilgimi çekti. mp3 leri yüklemek için üye oldum.

hayalayaz 22-04-2007 11:01 PM

üyesi olduğum bir sitede arkadaşlardan biri the secret filminden bahsediyor seyretmemizi tavsiye ediyordu.link ide vermiş bu siteye böyle girdim.giriş o giriş çıkmayada hiç niyetim yok. the secret'i maalesef seyredemedim,sizin yüzünüzden, bir sayfa açıyorum korkunç ne yazmış ,lerzan ne cevap vermiş, merto neyi açıklamış. okurken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor insan. bu arada the secretide indirmeye çalıştım ama olmadı.şimdi alman sitelerinde gezecem belki orda seyretme imkanı olur.attınız beni yadellere. halbuki ben kesin dönüş yaptığımdan beri oraları hiç özlemedim

kadirayvaz 24-04-2007 03:30 PM

Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz?

Sevgili Lerzan sen sitenin en karizmatik üyelerinden birisin.(bana göre en karizmatik üye sensin art56art56 art56art56 art56art56) Bana yardımcı ol.Geçen gün sitenin 1 yılında Atakan bey sormuştu.Sitede yeni neler istiyorsunuz diye.Bende bir mizah köşesi olsa ne iyi olur demiştim.Ama arkadaşlardan bana hiç destek gelmedi.Sen şu arkadaşları bir tetikleyip öncülük yapsanda bir mizah köşesi açsa atakan bey bize ne dersin??

Korkunc 24-04-2007 06:46 PM

Haklısın. Beni de o bölüme tıksınlar. Akşama kadar orada top sektireyim.

kadirayvaz 24-04-2007 08:45 PM

Sevgili Lerzan yazdıklarının altına her zamanki gibi Türkçe mealini yazmayı unutmuşsun. smil56 smil56 smil56 smil56 smil56

Fallenangel 25-04-2007 03:07 PM

merhabalar actionsmile

walla bi haberdim açıkcası siteden arkadaşım tavsiye edene kadar 4897, ama bugün itibariyle aktif bi üye olucağa benziyorum thumbsanim

hemen bikaç telkin indirdim ve denemeyi düşünüyorum umarım faydalı olur. f678h

kadirayvaz 25-04-2007 04:05 PM

Mutlaka faydasını göreceksin.faydalı olmasa 4000 ne yakın üye bu sitede olmazdı.

tresor 01-05-2007 04:05 PM

Merhaba,

İnternet sitenizi nasıl oldu sımdıye kadar gorememısım kendı kendıme cok hayıflandım dogrusu, bilincaltı ıle ılgılı olumlama uzerıne arastırma yaparken rastladım, bır gece hıc uyumadan sıtenızı ınceledım, elinize saglık, alk78

felicita 03-05-2007 02:33 PM

merhaba
sitenizi bilinçaltı-sosyal fobi araştırması yaparken buldum, hayli ilgimi çekti, mp3'leri indirdim hemen.
Tüm emekler için teşekkürler

voyager 03-05-2007 11:12 PM

n9598 n9598

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:26 PM.